Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 8
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angelynna82 Multumesc mult de info ![]() mai vreau inca ceva |
bani daca vine acasa, cat cere el. la fel ca la privat, platesc consultatia. la med de familie inca n-am fost la cabinet, a fost el mereu la noi. daca e cu plata, platesc, daca nu, nu duc nimik.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Nocom spune:
Neata
Ce tari sunt boboceii la serbare!!!! 

Doamne, am ajuns sa-i vedem si la serbari!!! 
ange, dya sper sa va rezolvati repede problemele, e pacat sa treaca voata pe langa noi cu suparari.....
giuli de pata nu stiu ce sa zic.. cu foarfeca ai incercat?
Unde incepeti gradi?? Pup leutzul!
ange cand aveam dr de familie ii dadeam mereu 50 lei dar asta pentru ca niciodata nu stateam la coada, mereu ne chema in fata. Daca as fi stat la rand ca toata lumea nu i-as fi dat nimic. Cand merg la particular, nu-i dau absolut nimic, doar e un milion consultatia!!
joy am ras copios!!! 
Multumesc mult ca va ganditi la noi si pentru sfaturi! daria este tot cu febra, nu depaseste 39.5 dar nici nu inceteaza! La fiecare 4 ore fix ii creste pana la 39.5 apoi iar ii scade.. si tot asa.... Eu m-am uitat in gatul ei putin si nu pare rosie, de mancat mananca frucele si iaurtul si laptele.. dar nu vrea nimic mancare gatita
ma gandeam sa-i duc pisu la analiza, poate o fi vre-o infectie urinara...... vedem....
ange unde-i dr de care ziceai? ca noi stam tare departe...... dar poate merge... mersi! 
angelynna82 spune:
Nocom imi pare rau sa aud ca tot asa sunteti
. Dr este la Policlinica Masina de Paine, aproape de Obor.
asa e cum ziceti voi, atre mult as vrea sa ma impac cu ea
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
_giulianna_ spune:
nikol da, la stat.
ange da, ma mai ocup. am mai fost si pe la targuri. in principiu, ca sa participi la targuri nu e o conditie necesara sa ai pfa sau firma. trebuie doar sa ai muuuuuulte produse :)
lumi sar'na pentru raspuns. exudatul si coproparazitologicul ni le-au cerut si nou dar pe langa asta...idr-ul. azi la 16 am si eu programare la pediatra, sa vedem ce ne spune. multzu inca o data 
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
_giulianna_ spune:
Cuscra, cu foarfeca n-am incercat dar cred ca-i cea mai buna solutie. ar iesi o bluzita de toata frumusetea :)
Pupici bolnavioarei. Spune-i sa se faca bine mai repede, sa ne vedem!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
nikolici spune:
Noua pt cresa ne-a cerut ex. coproparazitologic si avizul epidemiologic pt K, iar pt noi analiza sange (sifilis) si plamani raze.Nu mi-a zis de exudat deloc, chiar ma uit pe lista care mi-au dat-o.
in 21s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Mimihoo spune:
Nocom, n-am fost pe faza, a vazut-o vreun doctor?
De cand este cu febra asa de mare?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
Giuli mersi mult, am sa ii transmit... ea este si la facultate si se gandeste ca poate mai scoate niste bani din asta
, ii pot da nr tau de telefon pt mai multe detalii?
sau poate chiar ati colabora![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
CD27 spune:
Multumim de urari
Rox la medlife grivita o sa nasc, te asteptam, doar ca nu e voie cu copii in vizita
, chiar imi faceam griji zilele astea ca nu am scoica/carucior...nimic de genul asta
vad ca sunt multi bobocei febrili, imi pare rau, multa sanatate
noi trebuia sa-l ducem la control pe Mik, dupa erxternare, dar se simte mai bine si mi-e si frica sa-l duc iar intre copii bolnavi, asa ca tot amanam![]()
pentru pete incercati si ariel profesional, direct pe pata, lasati un pic, frecati, apoi puneti iar pe pata si bagati la masina, la noi se ocupa mama de pete si vad ca face treaba buna![]()
dya, anca, voi cand mergeti la munte? mi se pare super locatia si as vrea sa o trimit pe mama cu Mikul, ma gandeam ca poate va vedeti p-acolo
as vrea si la mare, dar nu la hotel, tot la o pensiune, ca mama e paranoia cu mancarea de la restaurant
, daca stiti vreo pensiune ok la mare, astept sugestii
luminita2008 spune:
niko, giuli, idr-ul si analize ale parintilor noua nu ne-au cerut clar. mi-as fi amintit. si aviz epidemiologic da, dar era oarecum inclus in formularul de inscriere, completat si parafat de pediatru.
niko, voi cand incepeti?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"