Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 7
Mimihoo spune:
neata mamici!
Ange, tin pumnii sa fie bine!
Sofia mai are de facut tratament pana miercuri inclusiv si abia sapt. viitoare mergem la control. Am niste emotii!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
_giulianna_ spune:
Neata!
Ange eu am o rochita alba pe care am patat-o cu nu-stiu-ce. Mor de ciuda ca nu pot sa scot pata respectiva si nu pot imbraca rochita. Am spalat cu vanish, nicio modificare. Daca afli produsul magic, da-mi si mie un pm, poate nu-s pe faza. 
Cuscra, cum e nor'mea? Sper ca sunteti bine! Pupici de la noi!!!
Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)
nikolici spune:
cucu bau ;)
mihnea si sofia superbi amandoi, cred ca o imbrac si eu pe Karinutza mea in costum si ii trag o filmare pe aceeasi melodie ca noua tare mult ne place cutiutza muzicala.
giuli cineva mi-a spus asa pt pete: ariel plus vanish la inmuiat nu stiu cat.Sincer nu am incercat, dar am si eu o rochitza frumoaa a Karinei, o sa incerc vreodata in viata asta.
joy tare tare cu wc din ikea si pisu din hypermarket.Aveti un inceput super promitator.
De burtica nu ne zici nimic???
angy nervi de otel iti doresc
irina; nocom sanatate multa bebelacelor

anca sejur placut!
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
hunisorii mei sunt la cresa. iar e casa goala...![]()
dya, te inteleg. eu ma certam cu mama pentru lucruri minore cu adevarat, cred ca as fi luat foc daca ar fi zis ceva de huni. nu mai vorbesc de sot
. insa acum, privind in urma, clar as fi procedat altfel... de-asta zic. ia da-i tu un telefon, sa vezi ce face.
si drum bun!
joy, f tare Sofia. hunii ar fi facut pe ei, clar.
ange
, sper sa se rezolve si la voi situatia. in timp, sigur va fi bine, voua va e mai usor ca locuiti impreuna.
bafta la dr azi, noi suntem bine, sa vedem cat ne tine. in legatura cu petele, eu n-am reusit sa le scot cu nimic, am incercat nspe mii de detergenti si degeaba. ii imbrac in casa cu ceva mai uzat si gata. sau doar in pampers sau chiar fara, ca tot e cald.
ada
you back, hunii sunt bine, ca dovada, i-am dus la cresa. iar eu am un nod in gat, am trecut de faza cu lacrimile....
nocom, cum se mai simte Daria?
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici cucu bau ;) giuli cineva mi-a spus asa pt pete: ariel plus vanish la inmuiat nu stiu cat.Sincer nu am incercat, dar am si eu o rochitza frumoaa a Karinei, o sa incerc vreodata in viata asta. |
Am tinut-o la inmuiat dar numai cu vanish. Am si frecat din cand in cand. Am bagat la spalat cu ariel+vanish in acelasi compartiment. Mai mult de atat, nu stiu ce sa fac, poate doar sa incerc la curatatorie.
_giulianna_ spune:
De miercuri-joi incepem si noi cresa. Am emotii :)
Lumi in cat timp v-au iesit voua analizele pentru cresa? Si unde le-ati facut?
nikolici spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ De miercuri-joi incepem si noi cresa. Am emotii :) Lumi in cat timp v-au iesit voua analizele pentru cresa? Si unde le-ati facut? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
de stat Giuli?
in 20s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Multumesc mult de info 
mai vreau inca ceva
cam ce duceti la dr? bani sau cadouri?
Giuli spune-mi te rog daca te mai ocupi de biju facute de tine? Verisoara mea face si ea... e interesata sa participe la targuri insa nu e PFA
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
tzitziri spune:
Ange, imi pare rau ca ai discutii cu mama ta.Si imi pare rau mai ales daca are oarecare dreptate...din pacate astea sunt situatii care se rezolva poate in timp si cu multa rabdare de ambele parti..ceea ce va doresc si voua
.
Eu cand ma duc la cabinet nu ii duc doctorului nimic.Ii dau bani doar daca vine acasa.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
luminita2008 spune:
| citat din mesajul lui _giulianna_ De miercuri-joi incepem si noi cresa. Am emotii :) Lumi in cat timp v-au iesit voua analizele pentru cresa? Si unde le-ati facut? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008) |
wow, bafta mare!
pai nici nu mai stiu exact ce-am facut, parca exudat faringian si coproparazitologic. la medlife le-am facut, ca noi pe atunci nu aveam med de familie. la asta se adauga formularul de inscriere, pe care sunt trecute de care pediatru si vaccinurile obligatorii la zi (asta e o conditie), noi le-am trecut si pe alea optionale pe care le-am facut. pe formularul asta se mentioneaza si daca copilu' a avut boli mai grave (TBC, hepatita), de asemenea parintii.
formularul/avizul asta trebuie datat cu o zi inainte de ziua in care duci copilu' la cresa, ca expira in 48 de ore (formularu', nu copilu'
cam asta.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"