Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

babytza si noi exact la fel. De cand Daria are febra dorme ff mult, cate 13 ore pe noapte. Aseara s-a culcat la 22.30 si s-a tezit la 11, iar apoi la 1 a cerut iar la nani si acum doarme..... abia astept sa ajung cu ea la dr sa vedem ce zice.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Nocom noi am fost la medlife la Miruna Georgescu de 2 ori cand nu era dr noastra si mi s-a parut ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Nocom noi am fost la medlife la Miruna Georgescu de 2 ori cand nu era dr noastra si mi s-a parut ok

cu bobinache 37s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Multumesc mult !!

Si eu vin in vizita la tine si bobinache, ca esti aproape de mine, la medlife!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salut!!
si R s-a trezit azi la 10 , iar eu pe la 10 fara ceva

Joy, suuuper tare Sofia!! si felicitari pentru reusita!!!!!!

Lumi, de cand ma tin sa te felicit pentru capsunica si de fapt, pentru ceea ce faci!! esti minunata!!

_giulianna_, ce ma bucur ca ai reaparut! wow, deja cresa si la voi?! sa aveti acomodare usoara si te astept cu povestiri!!
cu petele si eu am lupt...tot pe hainele mele...tocmai am incercat cu vanish...de pe o bluza n-a iesit, fusta am salvat-o...

nikolici, drum bun!! cand pleci??

CD, aflasi cand e data????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna, fetele azi sunt mandra de mine si de copilul meu am inregistrat primul kk la wc ....dar asta bineinteles ca am fost eu pe faza si cand am vazut-o ca se screme putin am zburat practic cu ea pe sus pina la wc ...aaaaa.....si 2 pipi care au inceput pe jos si sau terminat la wc

babytza uuuauuuu la 10???? ce mai boierie ....imi pare rau de febra, sper sa nu fie nimic serios
ange ma bucur ca a inceput sa manance...tin pumnii sa fie bine la dr.

giuli suntem aici cu umarul pregatit ..ptr. cand va merge piticu la cresa ...glumesc, totul o sa fie bine...o sa vezi

lumi deja la cresa???....suuuuper inseamna ca va simtiti muuult mai bine...ceea ce ma bucura tare muult, mai ma tot tin sa-ti zic ca este o fata in parc care are un copilutz care seamana un pic cu hunisorii, dar nu este decat unu si eu tot ma uit dupa al 2-lea ....bineinteles ca nu este un al 2-lea dar tot timpul ma duce in eroare ....eu tot ma uit dupa voi poate, poate ...

Mai cu petele de pe bluzitze/rochite si eu ma confrunt foarte tare...si eu fol. vanish si las la inmuiat destul de mult dar tot mai raman cat sa se vada...deci nu se duc de tot....nu stiu ce sa mai incerc

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Hello!
Lui Andrei nu i-au mai iesit alte bubite si mi-a confirmat dr ca erau doar piscaturi de tantari si ca am facut bine ca l-am dat cu Fenistil.....
in schimb alta problema....de azi-noapte face febra....pana la 39 apoi scade cu antitermic si la 3-4 ore iar urca....eu suspectez un rosu in gat ca in week-end nu a vrut sa manance mare lucru plus ca trebuie sa sparga 2 masele....ma duc oricum azi inca o data la dr sa il mai controleze sa vedem...si eu sunt la servici...of, of...sta sotul cu el acasa si ma informeaza ce si cum si ma bucur ca se impaca tare bine

multa sanatate tuturor boboceilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

andy_galro, sanatate lui Andrei!!

felicic, noua ne-a zis dr sa dam cu violet de gentiana pe bubitele de la piscaturile tantarolor si altor insecte...apoi cu crema. si R s-a scarpinatm dar vad s-au uscat f repede de la violet
din fericire a fost doar o repriza si de atunci nu l-au mai muscat
ziceti ca e bun ala de la chicco pt tantari, chiar ma gandeam ca sa iau...ca autan nu am gasit sa fie recomandat sub 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

mai fetelor, eu intru ca sa ma mai racoresc un pic si ce gasesc. si alti puiuti cu febra?????
deci elena mea face de joi noapte febra, dar in reprize. joi noapte a facut 39,2. apoi a stat pe undeva pe la 38,1-38,2. Sambata am zis eu ca nu a mai facut. Dar cred ca era tot pe undeva pe la 38. ca tot asa nu dadea semne ca ar avea temperatura dar cand am bagat termometru - pac 38,1. dimineata avea 37,5. la 11 iar ardea.
In plus, de sambata s-a umplut de bubite. initial pediatra mi-a zis (la telefon) ca e sudamina (de la caldura, transpiratie). Azi dimineata am fost cu ea din nou la pediatra - nu se poate pronunta exact- poate fi sudamina, dar poate fi si o rubeola (are ceva ganglioni occipitali inflamati). sau poate e o reactie la vaccin.
eu incotro o apuc?
mi-a dat trimitere la infectioase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

in alta ordine de idei:

felicitari puilor pt serbare. foooarte emotionant. foarte frumosi.

anca, ada concediu placut odihna cat incape si distractie maxima

dya, drum bun.

Rox, nastere usoara si bobinache sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sarumana frumos fetelor Si eu sper sa fie tot o maseluta rebela Ca in rest simptome nexam

iepurila si voi mami ? Ooooof ce e cu puii astia mici Sanatate multa printesei

kllemi felicitari pentru reusita !!!!!!!

Nocom sa stii ca si sambata s-a trezit tot la 10, dupa episodul de febra din timpul noptii. Cred ca poate sa fie de combinatia de antitermice de ibuprofen cu paracetamol. Ca el chiar nu doarme atata....tare fericita as mai fii Si vorba ta, m-am trezit eu la 10 fara 5 si nu mai aveam stare in pat, ca el dormea ca boierul pe burta ....
Aaaa, dar ieri ( pe tura lui tati de trezire ) a dat alarma la 6.30 Cred ca moare de invidie.....

Andy g sanatate multa, sper sa nu fie nika grav cu gatul !

Nocom eu la medlife unirea, am tot dat de dr Ciausu cand am fost sambata si la urgente, ca nu mai avea a mea program.. Nu pot sa spun ca m-a dat pe spate, dar totusi mi-a facut o impresie buna. Si daca stau bine sa ma gandesc acum, ea a fost prima care a zis atunci cand nu mergea david ca poate e de la frisoane.... Apoi s-a aruncat cu antibioticul pentru febra desi nu stia ce are.....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput