Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 11
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nocom lumi imi poti spune te rog cum o cheama pe dr la care mergeti voi la medlife grivita? Ca parca erai incantata...... Eu i-am facut astazi programare la medlife la dr Neagu Ilanca Ana si nu gasesc nimic pe net despre ea...... Multumesc feli ![]() Cei mai iubiti pamanteni, Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
dr. Miruna Georgescu, iti dau nr ei de tel, daca vrei. si daca mergi la ea, sa-mi spui ce si cum. sanatate multa!

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
feli
, noi am avut Zanza no, de care spune Rox, dar nu mi s-a parut ca are efect. tot ii pisca, noaptea, la somn
.
babytza
you back, tare de tot soricelul, eu cred ca nu prind ziua aia cu trezire la ora 10.00. sau ma rog, poate cand or avea 18 ani si vor dantui noaptea si vor dormi ziua
...
claudinna
.
kllemi, multumesc! dap, se simt f bine, Doamne ajuta sa ii tina asa! iar la cresa am inregistrat un real succes azi, n-au plans deloc-deloc, s-au jucat continuu, au papat tot, cu mofturi ca si acasa
. insa n-au dormit deloc, cred ca de entuziasm... au furat o ora in carut, in parc. apropos de parc, noi nu prea iesim dupa 18-19... pe la 19.30 le fac baia, ma grabesc cu asta, caci dupa aceasta ora oricand ii poate apuca somnul si nush ce ma fac daca nu sunt pregatita. de-asta cred ca nu ne vedem... stai sa vaz cum se acomodeaza astia mici si daca nu se imbolnavesc, iti dau un tel si ne vedem intr-o dupa-amiza, ok? puuuup.
andy_g, sanatate lui Andrei!
iepu, eu zic sa mai astepti 24 de ore. apoi mergi la infectioase. daca e roseola, o sa apara bubitele curand, moment in care va scadea si febra. daca nu, trebuie investigat suplimentar. sanatate!
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
CD27 spune:
Iepurila multa sanatate, sa speram ca e doar sudamina, dar ce vaccin ati facut?
claudinna la noi merge zanza no, roll on, nu il pisca, dar sa stii ca are un miros puternic, nu stiu daca poti sa-l mirosi inainte sa vezi ce si cum, mie imi pare ca a detergent miroase
, poate e si paranoia de gravida, dar pe cochil nu-l deranjeaza si am vazut ca e recomandat de la 0 luni
angelynna82 spune:
Iepurila, Andy_g multa sanatate puilor mici si voua putere
Babytza speram sa nu fie nimic grav
. Eu nu am prins nicio trezire la 10
, poate va faceti mila si de mine ![]()
am revenit si noi de la dr... e ok acum (sa o tina asa mereu), otita a trecut, rosul in gat la fel
, maine mergem sa repetam analizele: hemograma, exudat, urocultura si copro
acum mam chinui cu pungutele de pipi...care nu le mai suporta
, iar eu maine dimineata tre sa am pipi
Feli 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Nocom spune:
Am venit de la dr, cica are rosu in gat... diagnosticul oricum ni- pusese inainte sa se uite in gat si chiar nici nu a vazut bine in gat ca daria a inchis gura fffff repede... insa cum ea era sigura....
Nu prea mi-a placut de dr pt ca era ff agitata pentru gustul nostru, ne-a dat antibiotic si inca alte 8 medicamenete!!!! desi nu are puroi, doar e rosie in gat....
Lumi am sa o incrc si pe dr ta, si iti spun apoi cum mi s-a parut... acum am fost la medlife baneasa ca e muult mai aproape de noi..
angelynna82 spune:
wow Nocom, care sunt alea 8 medicamente? 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
luminita2008 spune:
nocom, de asta imi place mie de Georgeasca: nu sare cu antibioticul. vezi ce zice, sper sa fiti ok. eu zic ca daca e doar rosu in gat, ajunge un tratament local (aerosoli si ceva de dat in gat, eventual picaturi in nas) si antitermice ptr febra.
Edi si
Robi - 26.09.2008
luminita2008 spune:
ange, ma bucur ca a trecut otita! bafta cu pipilica ala! eu cand le recoltam hunilor, ii lasam doar cu punguta, intinsi pe spate. si eu ii pazeam sa nu fuga sau sa nu-si scoata punguta. le puneam desene ca sa stea asa. li se facea racorica asa dezbracati si faceau f repede.
Edi si
Robi - 26.09.2008
angelynna82 spune:
Lumi multam
, am sa incerc si asta insa nu garantez cu zapacila al meu. Tu ai un avantaj clar
, vreau si eu o putzulica cand e vorba de recoltare![]()
Nu a mers cu pipi...aveam 3 pungi, ei bine doua le-a pipilit si a scos pipi afara, iar pe a treia si luat-o si ascuns-o dupa carutul unui baietel de la noi de pe strada![]()
asa ca amanam pt maine analizele...mai imi incerc nervii si maine cu recoltarea
de
luminita2008 spune:
neatza!
unde sunteti? inca mai dormiti?
hai, rise and shine, eu am facut
proaspata!!
Edi si
Robi - 26.09.2008

Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)