Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
Multumim de cafea!
Am o imbratisara stransa stransa si calda pentru Iepurila si Elena, ca ieri le-am sarit la apel 
Mie mi-e un somn de mor... ma doare un genunchi, salele si muschii gatului. Zici ca-s buna de remat. O fi de la iesirea in doi?!
Didididi spune:
Buna dimineata si de la noi! Vad ca iar sunt ulti bobocei bolnavi.
Noi am patit-o rau in we. Duminica dimineata a inceput sa ii creasca febra, fara alte simptome- o chestie absolut ciudata, de a ajuns pana la urma la 40 cu toate antitermicele date; am reusit sa o scadem, gata am zis noi suntem pe drumul cel bun. Pe la 10 seara iar febra 40, care nu a scazut nici dupa agocalmin. Fugi la spital. Dr, o tinerica, cica rosu in gat. In continuare antitermice. Am ajuns acasa si peste noapte febra 38. Dimineata 37 cu ceva. Parea ok.
Eu ma duc la serviciu, sotul cu bona acasa, cu gandul ca pe la 1 sa se duca la dr la spital. Pe la 11 avea deja 38.6, soutl fuga la spital. Pana sa ajunga a facut 39. Acolo da-i cu impachetari in cearceafuri ude de vreo 3 ori; intr-un final sa nu o mai lungesc, dr a zis ca are o afta pe amigdale si la analize de sange (se fac repede la spital), i-au iesit niste valori ciudate de zece ori mai mari ca nnormalul, iar dr a spus ca are infectie cu o bacterie f puternica, asa ca de ieri suntem pe antibiotic si un antitermic f puternic. Din fericire nu a mai facut febra mare.
Dr spune ca a bagat ceva in gura. Mihai baga totul in gura, inclusiv pietre; a crescut si nu a renuntat la obicei; o secunda daca nu te uiti la el, a deschis gura.
Asa ca fetelor, daca au febra fara simptome, mai faceti investigatii. Toata lumea da vina pe rosu in gat.
Iar Nocom, antibiotic fara analize nu se da. Dr astia chiar sunt dusi cu pluta
; nu ar tb sa vada daca are infectie, ca pt rosu in gat obisnuit nu se da anttibiotic.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia Mie mi-e un somn de mor... ma doare un genunchi, salele si muschii gatului. Zici ca-s buna de remat. O fi de la iesirea in doi?! Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
depinde ce-ati facut dupa iesire
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Didididi spune:
Lumi! Ma bucur ca sunt hunii bine si ca le place la cresa. Super haiosi cu cheliuta
.
Ada! Daca sotul din dotare nu te-a dansat, clar e de la vremea de afara
.
Lidia, ti-ai schimbat nick-name-ul? Sau e vb de altcineva
.
luminita2008 spune:
dididi
, sanatate multa!!!
eu nu prea cred in analizele de sange facut in timpul bolii. orice infectie, cat d emica, banalul rosu in gat, da peste cap analizele uzuale, am vazut asta de 2 ori, la huni. insa daca-s mai amanuntite, alta e problema, probabil ca stiu doctorii ce stiu...
eu is putin suparata. dupa o singura zi de cresa Edi deja tuseste
. deocamdata atat, insa azi cand i-am lasat, am vazut un copilas cu mucii pana la pamant
. deja am vb cu dr si l-am anuntat ca ne paste ceva, sper totusi sa fie ceva usor, s-o iau din pripa, nici nu stiu...
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
mirabilandia spune:
| citat din mesajul lui Didididi Lidia, ti-ai schimbat nick-name-ul? Sau e vb de altcineva .Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
Didi mi-am inchis contul mamidestefan "intr-un moment de ratacire"
si mi-am deschis unul nou...trebuie sa recunosc ca sunt "DC addicted"
Cit priveste ceea ce vi s-a intimplat...eu cred ca "e in voga" o forma de amigdalita ciudata..care debuteaza cu un banal rosu in git cu febra mare ..si evolueaza foarte repede ...adica in 24 de ore poate face copilasul puroi in git..
A patit-o si Stefan ...si la citeva zile si Izabella..
Cel mai rapid a evoluat la Izabella..in 12 ore avea puroi in git..si dureri cumplite de urechi...nu mai zic de frisoane.
dar am scapat...doamne ajuta ..
si sanatate multa ..sa va reveniti repede
Didididi spune:
Lidia, recunosc ca nu citesc totul din lipsa de timp, deci am pierdut schimbarea. Dar ti-au spus dr de la ce au facut copii infectie in gat? Bacterie ceva?
Lumi, stiu ca anumite analize ies modificate in timpul bolii; de ex VSH marit inseamna o infectie in curs si nu o alta problema; dr i-a aratat la ce anume s-a uitat de a dat verdict infectie cu bacterie, dar sotul nu a mai stiut sa-mi reproduca denumirea; o sa luam analizele tiparite in seara asta. Merg pe mana dr ca desi lucreaza la urgenta, nu se arunca absolut nuiciodata sa dea antibiotic. Mai ales fara analize. Prost este ca de astazi e in concediu si pleaca si in afara. O sa vad ce analize ne recomanda dupa ce terminam antibioticul. Legat de puiul tau, cred ca ar trebui sa o iei din pripa, mai ales ca la voi riscul este sa ia si fratiorul. Aiurea este ca daca este un copil bolnav la cresa, oricum poate sa o ia fratica direct de la sursa.
luminita2008 spune:
daa, pai eu nu contest diagnosticul dr. una e o analiza banala de sange si alta e aia care releva bacteria. acum mai are febra?
cat despre Edi, ii dau siropel de tuse deocamdata, cate 1 puf de Tantun, just in case, desi papa f bine. lui fratica doar Tantum, ca nu tuseste. ma mai gandesc daca sa-i dau si nurofen dimineata si seara, ca antiinflamator. si-l ajuta si la treaba cu molarul, care sta sa sparga. hm, asta-mi aminteste ca Edi a dormit azi noapte snur, oare o fi spart?
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
Hello 
Avem iar febra, 38,4
O sa ii recoltez pipilica sa nu fie vreo infectie ,apoi ma duc sa il vada si dr azi la 13.00, sa nu avem ce a avut Tina, adica angina.
Dididi offf , dragul de el , cat de greu e cu ei bolnaviori prin spitale
Sanatate multa , sa scapati repede 

Lidia eu cred ca poti cere redeschidere de cont ![]()
Ada zici ca v-ati distrat , este ?
bravos, sa mai repetati iesirile astea ca tare bine fac la moral
Cu durerili alea...hm...vb Luminitei, depinde ce ati facut dupa ![]()
![]()
![]()
Lumi uffff, deja ati contactat ceva....![]()
Babytza si puii
Valentina
David
mirabilandia spune:
| citat din mesajul lui Didididi Dar ti-au spus dr de la ce au facut copii infectie in gat? Bacterie ceva? Didi si bb Mihail (22.08.2008) |
In urgentza la Budimex i-a verificat la plamini si le-a vazut puroiul in git ...asa ca ni s-a recomandat ZINNAT 10 zile...si altele pe linga..
Nu le-a mai facut nici o alta analiza.