Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani Sabina! Sper ca la voi nu ploua sa va putteti destrabala cum se cuvine

Nocom vai cat de aiurea sunt stomatitele astea, Raluca noastra 3 saptamani s-a chinuit cu una, dor cumplit... Sper sa treaca odata, biata bubulina.

Iepurila, Anda la analize a plans asa sfasietor incat am plans si eu langa ea din ... reflex. Eu sunt foarte cerebrala si chiar nu plang dar s-a declansat chestia aia care iti da drumul la lacrimi cand stii ca sufera puiul - adica atunci cand urla. Cand am iesit din maternitate ma busea plansul la fiecare scancet neconsolat de-al bebelinei :)) Sa stii ca nu ii doare totusi si odata trecut pericolul uita complet. Halal incurajare, nu? si orice aveti sper sa treaca repede si fara chinuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Pio nu te descuraja, pana la urma va veni si bb2. Ma bucur ca e frumos si la voi, speram sa nu se chinuie Elsa prea mult cu caninul

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Laura, Ange, Joy inca nu naste, iar July are tot printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani Sabinel
Ange, saru'mina! Pai de cind a venit soarele mi-a mai revenit moralul:)
Alina, sa stii ca si eu scrisesem pe invers initial, o confundasem pe Joy cu July, dar mi-am dat seama repede:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

Citat:
citat din mesajul lui fce

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

am fost la spital dupa analize. si am aflat ca trebuie sa mai facem un set 9cu recoltare din vena de data asta ) pentru ca suspecteaza mononucleoza infectioasa. desi la un copil asa de mic nu prea vad de unde .....deci incotro o iau eu razna????

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

neatza

si erica a fost suspecta de mononucleoza cand a facut febra aparent fara nicio explicatie, in urma analizelor au iesit monocitele f mari, dar pan la urma era de la o afta(virala fiind a determinat cresterea monocitelor)...elena, sper sa nu fie nimic grav.

asa si la elena au iesit monocitele f mari.
voua v-a luat sange din vena? mi-e groaza. ea a urlat ieri la luat din degetel. maine cred ca-mi lesina de plans.

ati fost la infectioase? la ce dr?

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

ne-a luat din vena si mie mi s-a parut mai usor decat din deget, ca din deget o tot strangea ca sa-i curga, asa din vena o inteapa si gata, cred c-o doare mai putin. N-am fost la infectioase, am chemat dr acasa si mi-a recomandat intai analize ca sa ne spuna ce tratament sa urmam, ca aparent n-avea nimik decta febra. Nu-ti mai zic ca atunci cand mi-au dat rezultatele la analize de la laborator a venit personal dr sa mi le inmaneze ca sa-mi transmita sa nu ma sperii ca orice boala se trateaza, asa de mare era valoarea aia la monocite, ceva de genu ca intervalul era 0-6 si erica a avut 21... dar febra a trecut de la sine odata cu afta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

pio, sa nu incetezi niciodata sa crezi si sa speri!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

pio, sa nu incetezi niciodata sa crezi si sa speri!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

saru'mina! asta imi spun si eu mereu, dar citeodata mai cad prada supararii... pup you back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Fetelor, multumesc de suport! Ca de obicei super dragute!

Noi suntem bine, febra a scazut, facem tratament in continuare; plange de cate ori se vede in spital, dar asta este. Cascati cum suntem am uitat sa cerem analizele. Ii dam si cu o solutie in gurita desi el mananca, nu pare deranjat de ceva cand papa.

Iepurila, nu te speria cu sangele, noua dr ne a zis ca este mai usor din vena, pt ca degetele au multe terminatii nervoase si pt copil este mai dureros.

Ada, m-am uitat pe reteta: este paracetamol injectabil; sotul l-a gasit cu greu ca se foloseste mai ales in spital.

Babytza sper sa nu iasa nimic la analize.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Piolica, eu cred ca Elsa este dovada cea mai buna ca se poate....deci fruntea sus pentru ca o sa vina si bb2

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

in sfarsit v-am ajuns din urma...

am fost luni la eco si s-a confirmat:

july, cd nastere usoara si bebei sanatosi si voiosi!!

joy felicitari pt baietel!! concediu placut si asteptam poze multe!

nocom imi pare rau ca-i bolnava Daria, sper sa-i treaca repede.
dar ce se intampla oare de-s atatia copii bolnaviori???

iepurila sanatate si voua!

mami de Maria si 20+

Mergi la inceput