Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 20
300 spune:
La multi ani Sabina!
Sper ca la voi nu ploua sa va putteti destrabala cum se cuvine ![]()
Nocom vai cat de aiurea sunt stomatitele astea, Raluca noastra 3 saptamani s-a chinuit cu una, dor cumplit... Sper sa treaca odata, biata bubulina.
Iepurila, Anda la analize a plans asa sfasietor incat am plans si eu langa ea din ... reflex. Eu sunt foarte cerebrala si chiar nu plang dar s-a declansat chestia aia care iti da drumul la lacrimi cand stii ca sufera puiul - adica atunci cand urla. Cand am iesit din maternitate ma busea plansul la fiecare scancet neconsolat de-al bebelinei :)) Sa stii ca nu ii doare totusi si odata trecut pericolul uita complet. Halal incurajare, nu?
si orice aveti sper sa treaca repede si fara chinuri.
angelynna82 spune:
Pio nu te descuraja, pana la urma va veni si bb2. Ma bucur ca e frumos si la voi, speram sa nu se chinuie Elsa prea mult cu caninul
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
piolica spune:
La multi ani Sabinel
Ange, saru'mina!
Pai de cind a venit soarele mi-a mai revenit moralul:)
Alina, sa stii ca si eu scrisesem pe invers initial, o confundasem pe Joy cu July, dar mi-am dat seama repede:)
fce spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui iepurila
asa si la elena au iesit monocitele f mari. voua v-a luat sange din vena? mi-e groaza. ea a urlat ieri la luat din degetel. maine cred ca-mi lesina de plans. ati fost la infectioase? la ce dr? Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008) Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce. |
ne-a luat din vena si mie mi s-a parut mai usor decat din deget, ca din deget o tot strangea ca sa-i curga, asa din vena o inteapa si gata, cred c-o doare mai putin. N-am fost la infectioase, am chemat dr acasa si mi-a recomandat intai analize ca sa ne spuna ce tratament sa urmam, ca aparent n-avea nimik decta febra. Nu-ti mai zic ca atunci cand mi-au dat rezultatele la analize de la laborator a venit personal dr sa mi le inmaneze ca sa-mi transmita sa nu ma sperii ca orice boala se trateaza, asa de mare era valoarea aia la monocite, ceva de genu ca intervalul era 0-6 si erica a avut 21... dar febra a trecut de la sine odata cu afta.

luminita2008 spune:
pio, sa nu incetezi niciodata sa crezi si sa speri!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita2008 pio, sa nu incetezi niciodata sa crezi si sa speri! ![]() Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!" |
saru'mina!
asta imi spun si eu mereu, dar citeodata mai cad prada supararii... pup you back
Didididi spune:
Fetelor, multumesc de suport! Ca de obicei super dragute!
Noi suntem bine, febra a scazut, facem tratament in continuare; plange de cate ori se vede in spital, dar asta este. Cascati cum suntem am uitat sa cerem analizele. Ii dam si cu o solutie in gurita desi el mananca, nu pare deranjat de ceva cand papa.
Iepurila, nu te speria cu sangele, noua dr ne a zis ca este mai usor din vena, pt ca degetele au multe terminatii nervoase si pt copil este mai dureros.
Ada, m-am uitat pe reteta: este paracetamol injectabil; sotul l-a gasit cu greu ca se foloseste mai ales in spital.
Babytza sper sa nu iasa nimic la analize.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
tzitziri spune:
Piolica, eu cred ca Elsa este dovada cea mai buna ca se poate....deci fruntea sus pentru ca o sa vina si bb2 
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
abe spune:
in sfarsit v-am ajuns din urma...
am fost luni la eco si s-a confirmat: 

july, cd nastere usoara si bebei sanatosi si voiosi!!
joy felicitari pt baietel!! concediu placut si asteptam poze multe!
nocom imi pare rau ca-i bolnava Daria, sper sa-i treaca repede.
dar ce se intampla oare de-s atatia copii bolnaviori???
iepurila sanatate si voua!
mami de Maria si
20+

) pentru ca suspecteaza mononucleoza infectioasa. desi la un copil asa de mic nu prea vad de unde .....deci incotro o iau eu razna????