Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Alina oups... am citit si recitit inainte sa scriu insa tot am facut-o

Dididi ma bucur ca sunteti mai bine

Abe felicitari pentru fetita

si eu am ajuns la concluzia ca e mai usor din vena, a cam chinuit-o azi din degetel

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

abe, felicitari din suflet pentru carutul roz!!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

abe, felicitari!!!!!
cred ca sunt atatia copii bolnavi din cauza schimbarilor bruste de temperatura...parca prea usor trecem de la 40 de grade la 15-20
Maria ce face??

Didididi, ma bucur ca ati scapat de febra! saracul de el, cred si eu ca se sperie...
cum a fost la mama ta??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello mamici

Iepurila mami nu stiu ce inseamna ce spui tu, insa va tin pumnii maine la analize sa nu planga rau si apoi sa va iasa bine analizele
Soricelul a plans la recoltat, dar a stat cumintel, am reusit sa il tin. Asa este cum spune si Lumi, chiar daca plange, nu ai ce sa faci, trebuie sa trecem si prin asta
Au fost si bobcei care nu au plans deloc , chiar au primit diploma de bebel cuminte (parca Andrei de Dya daca nu ma insel, sau razvanel de Claudina)

Irina sanatate multa, trece repede roseola

Angelyna suntem f bine. Am reusit din prima dimineata cu recoltatul !!! Ma bucur ca ai reusit si tu Am dus proba la laborator, in 2 zile avem primele rezultate.
Nu ii mai dau nimik de de aseara ( ma refer la antitermice) si vad ca nu are deloc febra

Piolica stii ca asa te fericeste DD, cand nu te astepti si nu te stresezi Va tin pumnii sa aveti vesti bune cat mai curand Pana atunci o mare imbratisare si un pupic

Nocom off saracutza Sper sa ii treaca repede, sa nu o mai chinuie

Laura spor la treaba , sa termini repede si sa te bucuri de noua baita !!!

abe felicitari pentru fetita !!!! Sarcina usoara in continuare

Dididi ma bucur ca e mai bine, sa o tineti tot asa !!!! Si soricelul a fost terorizat o perioada cu spitalele dupa episodul ala cu febra mare. Am fost in saptamana aia in atatea spitale, a facut atatea analize si l-au controlat atatia doctori cat pentru un an intreg Dragii de ei, iti dai seama ca nu mai vor sa vada doctori ....

Vad ca la ultima vizita la medicul de familie, soricelul a fost foarte cuminte, nu a plans deloc, ba chiar a fost sociabil. I-a cersit bomboane din sertarul din care i-a dat saptamana trecuta cand am fost cu bubitele de pe spate. Apoi a tabarat pe asistenta , ca desfacuse o punga de pufuleti
In ultima vreme s-a transformat. Va aduceti aminte ca urla la oricine se uita la el ? Ca nu se putea apropia nimeni de el ? Ei bine, din fericire, am trecut de faza aia !!!!!!!!!
Acum da noroc cu toata lumea, se joaca si cu astia mici de varsta lui si e disperat dupa fetitele mai mari. Iar la plecare, daca il rog se si duce sa pupe pe toata lumea

giuli tu nu azi duceai baiatul gradi ? Cum a fost prima zi ?

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sept-oct2008 spune:

Capitol nou

Babytza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Multumim Alina

Bai Nikoliciule pe 1 iulie nasc si cum adica online, va sa zica tu nu vii sa ma vezi?? moaaaa, te notez, laptop nu cred ca o sa iau dupa mine, au internet acolo, dar cat am fost internati la pediatrie nu a mers net-ul de pe laptopul nostru, au ceva setari sa mearga numai cu laptopurile lor, stiu ca au pentru fiecare sectie dar nu stiu daca o sa pun si eu mana pe el , sper, pentru ca altfel nu stiu cum va trece o zi si o noapte la terapie intensiva (asa e regula la ei, dupa operatie se sta musai la terapie) iar dl sotz tocmai m-a anuntat ca trebuia sa imi programez si eu vineri nasterea, ca el nu isi poate lua liber joi ca sunt toti plecati in concediu ca atare nici mama nu poate veni ca sta cu cochilul deci....voi fi singura si trista

cu bobinache 37s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Nu vei fi singura, vei fi cu bobinache...:D

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

10+

Mergi la inceput