Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui fce

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

am fost la spital dupa analize. si am aflat ca trebuie sa mai facem un set 9cu recoltare din vena de data asta ) pentru ca suspecteaza mononucleoza infectioasa. desi la un copil asa de mic nu prea vad de unde .....deci incotro o iau eu razna????

neatza

si erica a fost suspecta de mononucleoza cand a facut febra aparent fara nicio explicatie, in urma analizelor au iesit monocitele f mari, dar pan la urma era de la o afta(virala fiind a determinat cresterea monocitelor)...elena, sper sa nu fie nimic grav.

Carmen, mami de Erica (27.10.2008)

cu ciciputa

asa si la elena au iesit monocitele f mari.
voua v-a luat sange din vena? mi-e groaza. ea a urlat ieri la luat din degetel. maine cred ca-mi lesina de plans.

ati fost la infectioase? la ce dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

iepurila, nu am mai auzit de asta, insa am citit acum si vad ca trece in 1-2 sapt
sper ca te-a mai linistit fce!
despre luat sange din vena, nu e chiar asa complicat, adica daca se sperie plange, ca si atunci cand i-a luat din degetel...lui R i-am luat sange din vena de vreo 3-4 ori pana acum...a plans, dar a stat cuminte si apoi era f mandru de bulina lui de pe mana, o arata la toata lumea, nu ma lasa sa-i trag maneca in jos
curaj si sanatate!!

Nocom, usor, usor, trece si asta!! ma doare sufletul cand aud de copilasi care se chinuie! sanatate multa!

July, nastere usoara si tie!!!! mai ai asa putin!
eu nu stiu cand au trecut astea 9 luni ale voastre...parca mai ieri anuntati ca sunteti gravi!

Joy, felicitari tp baiatel si distractie placuta in concediu! abia astept sa ne povestesti ce a mai facut bobocica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Neatzaaaaa la pranz!
Dam cate o fierbinte, la noi e vreme de toamna tarzie, bate vantul si e frig.

Si copilul meu s-a gandit de dimineata sa se umple de pete, avem roseola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ieri mi-a plecat mesterul,a terminat cu baia...a ramas curatenia,asa ca azi asta voi face,dupa ce o duc pe Alexia la maica-mea sa doarma acolo.N-am intrat pe la voi ca ne-am mutat la mama si acolo fratello e pe calc

LA MULTI ANI SABINEL!!!!

Dya felicitari ptr doctorat

iepurila multa sanatate va doresc

Nocomofff saracutza...sper sa treaca cat mai repede.

Joy,Roxana nastere usoara!!

July felicitari ptr baietel

tuturor.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

irina, sanatate multa! iata ca ati descoperit de la ce-a fost febra...

iepu, si eu le-am luat hunilor sange din vena, lui Edi o data si lui Robi de 2 ori, in plus cand a fost internat. e asa cum zice Claudinna, de plans va plange, dar ii va trece. uneori mai trebuie s-o facem si pe asta. sanatate!

laura

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

va pup si va multumesc de sustinere. multa sanatate si celorlalti puiuti bolnaviori. de fapt tuturor le urez sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

iepurila, multa sanatate! oare pe doctorii astia nu-i doare gura sa dea asemenea verdicte tam-nesam?
Curaj, mamica, va fi sigur bine!

July, nastere usoara si bb sanatos! ce dragut ca veti avea tot fetita :) poate o sa reusim sa ne vedem si noi la un moment dat ... :)
Da-ne datele, poate reusim sa trecem pe la spital ;)

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

July, Rox nastere usoara si bebelusi sanatosi, sa va vedem acasa cat mai repede

Joy felicitari pentru baietel si concediu placut

Iepu, Nocom, Lumi multa sanatate puilor

Babytza voi cum mai sunteti?

Sabinel

Laura si spor la curatenie

M-ati facut curioasa cu mononucleoza infectioasa...noi azi am facut analizele, aparent are si Crina putina temperatura fara sens... ttare sunt curioasa ce este

Sper sa fie doar dintii si atat.. noi ne chinuim cu caninii de jos acum, nu mai zic ca urmeaza si restul maselelor

Legat de comanda si pentru mine ar fi bine sa fie in iulie, am tot facut plati si cumparat cate ceva si nu prea mai am bani...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Iepu si Crinei i-a recoltat acu cateva luni sange din vena pt analize, eu i-am cantat sau am incurajat-o, normal ca plange insa nu doare asa rau...acu i-a luat din deget, a plans iarasi

mai vroiam sa zic ceva insa nu mai stiu ce...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salut,
multa sanatate boboceilor bolnaviori. Elsa se chinuie cu un canin, in rest e ok. A venit soarele si pe ulita noastra, in sfirsit, am trecut de la 7 grade la vreo 21! :) E super!!!!

July, CD, nastere usoara
Joy, felicitari pt baietel. Sa ai o sarcina usoara in continuare.

Eu nu am super vesti, azi am fost la spital, doctorul mi-a schimbat tratamentul + mi-a zis ca mai facem 2 inseminari dupa care trecem la FIV, daca nu va merge cu inseminarile. Nu e deloc incurajator, eu imi spuneam ca nu o sa ajunga la FIV...sincer, deja m-am cam saturat. Scuze ca va bat la cap cu asta, nu stiu ce-mi veni. Oricum, luna asta stam linistiti, poate o sa mearga pe cale naturala, vrabia malai viseaza...

o zi buna va doresc!

Mergi la inceput