Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CD nu stiu daca te ajuta cu ceva dar Dimitri nu este vaccinat BCG si la recomandarea pediatrei, nu o mai pomenesc pe homeopata nici nu ne grabim sa facem asta. Pe Dimitri AU UITAT SA IL VACCINEZE in spital, la nastere dar au trecut in carnet vaccinul ca fiind facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Va urez sanatate pentru toti piticii bolnavi, am trecut si noi prin aceiasi forma de viroza, asa cum a venit asa a si plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

La multi ani, Sabinel!! sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunea ta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sabinel!Multa sanatate si bucurii multe multe!

Noi se banuie ca am fost vaccinati BCG dar nu are nici un semn pe brat si la doua teste IDR facute la distanta de vreo doua luni se pare ca anticorpii scadeau ca numar.Trebuia sa il repetam exact cand a disparut de pe piata.Acum nu stiu daca o sa il mai facem -intrebam medicul de familie.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si multam de cafeluta fetelor

La multi ani Sabina !!!!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita draga mea !!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele !!! Iti doresc o zi superba alaturi de cei dragi !!!!!

July , Roxi nasteri usoare fetelor , sa va vedem acasa cat mai repede cu bebicii sanatosi in brate

Joy felicitari pentru baietel !!!!!! Distractie placuta in concediu Sa faceti multe poze

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

P daria o mai ocoleste acum febra, adica nu mai urca la fix 4 ore ci mai pe la 6 asa.... tot e bine.. Stomatita insa o innebuneste, sta toata ziua cu mana in gura si plange ba azi noapte chiar i-a curs sange din gingii si avea dimineata sange inchegat pe buzite

July, CD ce putin mai aveti!!! Sa doresc din suflet nasteri fara complicatii si bebelaci sanantosi tun si papaciosi!!!!!

LA MULTI ANI FERICTI, SABINEL!!!!

Ada ati plecat la munte??? Sper sa aveti vreme buna si sa va distrati!!

Joy Felicitari pt !!!! Concediu placut si vreme buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

am fost la spital dupa analize. si am aflat ca trebuie sa mai facem un set 9cu recoltare din vena de data asta ) pentru ca suspecteaza mononucleoza infectioasa. desi la un copil asa de mic nu prea vad de unde .....deci incotro o iau eu razna????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

iepu, imi pare tare, tare rau! sper sa fie doar o suspiciune, sa nu se confirme! sanatate si putere, mamico!

nocom, hai ca eu zic ca e spre bine, daca febra revine la un interval mai mare. te pup si insanatosire grabnica micutei!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Hop si eu, ca azi am pus mana pe un laptop.
Multumim de incurajari si urari, speram sa fie bine.

CD Multam de raspuns! Cu noi s-au purtat super exemplar cei de la CMU, am mers sa facem vizita la maternitate la ora 11 seara, de nu-mi venea sa cred la ce ore ne primesc, s-a ocupat de noi de la inceput pana la sfarsit o tipa, ceva gen supervizor pe maternitate. Plus ca eu am primit, in afara de reducerea prin CAS si reducere ca dr mea nu avea contract cu ei si pt mine a fost de acord sa semneze contract de colaborare, in pretul standard.
Legat de vaccin... acum o saptamana am fost la o intalnire cu un neonatolog de la ei, intalnire inclusa in pachetul cu nasterea si l-am intrebat de vaccin. Mi-a spus ca nu il au si nici nu ii lasa ministerul sa importe din alta parte, desi ei ar putea. Dar aseara am auzit la stiri ca cica va importa guvernul vaccinul si ca vaccinarea ar trebui sa inceapa la 1 iulie, deci la marele fix. Eu personal nu eram prea stresata, cred ca as fi fost f multumita daca nu l-as fi prins de un picior pe dl vaccin.
Pfiu, ce putin a lipsit sa fim colege de maternitate . Iti dai seama ce o puneam de un picnic pe acolo, veneau fetele in vizita la noi, dadeam pijama party Nastere usoara si sa fie o data cu noroc pt voi!
Revin....

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fce spune:

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

am fost la spital dupa analize. si am aflat ca trebuie sa mai facem un set 9cu recoltare din vena de data asta ) pentru ca suspecteaza mononucleoza infectioasa. desi la un copil asa de mic nu prea vad de unde .....deci incotro o iau eu razna????

Cea mai fericita mami - ELENA (21 Octombrie 2008)
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

neatza

si erica a fost suspecta de mononucleoza cand a facut febra aparent fara nicio explicatie, in urma analizelor au iesit monocitele f mari, dar pan la urma era de la o afta(virala fiind a determinat cresterea monocitelor)...elena, sper sa nu fie nimic grav.

Mergi la inceput