Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 15
dyanira spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Dya tu ce cauti la munca ? Nu e vacanta ? Mai ai restantieri ?? Uff, cand intri in concediu ? Babytza si puii Valentina David |
E vacanta.
Insa aici am venit pt lucrarea mea de doctorat eu imi fac doctoratul in cotutela adica am 2 profi coordonatori unu e de la noi din Tm si unu de aici din Toulouse de la CEMES.Am venit aici pt ca trebuia sa mai discut si cu el si sa facem cateva experimente pt teza mea care nu pot fi facute in tara din lipsa de dotare
.Insa experimentele propuse de prof sunt de durata sapt asta trag tare pe aici sper sa termin 80% si sa mai revin o sapt apoi.As vrea sa sustin teza in toamna.

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
| citat din mesajul lui claudinna wow, Dya, bafta multa!! Deiu e un cuminte! www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA Blogul boboceilor mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Multumesc mult.
Ar fi timpul sa sustin teza am inceput dr in 2004 termenul era sept 2010 insa cum am intrerupt aproape 2 ani cat am stat in cic mi s-a prelungit termenul acum e martie 2012 insa nu vreau sa ma lungesc atat conducatorul meu din tara e fff batran.Sotul meu a patit acum 3 ani ceva de genu i-a murit conducatoru si pe tema lui a gasit abia acum 6 luni pe cineva.E complicat in cazuri din astea...
Deiu e mai cuminte decat ma asteptam insa zice bua ca sufera dupa mine
ma tot cauta si ma striga si cand aude usa crede ca am venit
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
nocom, imi pare tare, tare rau de micuta
! Doamne ajuta sa va reveniti repede... eu zic sa nu-i dai si enterol, e muult prea mult. si noi am luat augmentin, a urmat un singur scaun moale dupa primele 2 doze, atat. hexoral spray ptr ce e? nu face cam acelasi lucru cu Tantum Verde? de ce doua??
ange, babytza, succes la recoltare si sa iasa analizele super bine!
mimihoo, imi pare rau ca Sofia a fost muscata. am o curiozitate: cum l-a pedepsit educatoarea pe baietel?
baby_boy
, se vede ca ti-a priit iesirea!
concediu placut si la mare!
babytza, wow, ce intamplare in parc! dar ce fetita dom'le, cum era oare daca era baiat?!
dya, multumesc de intrebare, hunii se acomodeaza excelent, dupa o absenta de aproape 3 luni. n-au plans deloc in 2 zile, azi nu mai vroiau sa vina la mine sa-i iau, mai ales Edi. fugea, radea, batea din palme, se apropia de mine putin, apoi o zbughea iar! ori era bucurie mare ca am venit, ori nu se dadea dus. Si Robi a facut mai la fel, nu asa de entuziasmat insa. deh, mamosu'
... au papat tot, au si dormit, ce mai, sunt incantata!
bafta cu teza!
eu cred ca m-am speriat degeaba cu tusea lui Edi. a mai tusit fix de 2 ori pana acum. oricum, preventiv, ii dau siropel. am pus acum si de-un sirop de ceapa, sa vad daca-l accepta mai bine decat ceaiul. cred/sper ca nu am de ce ma teme.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
iepurila spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Multumim de cafea! Am o imbratisara stransa stransa si calda pentru Iepurila si Elena, ca ieri le-am sarit la apel ![]() Mie mi-e un somn de mor... ma doare un genunchi, salele si muschii gatului. Zici ca-s buna de remat. O fi de la iesirea in doi?! Gaia, muma pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |

iepurila spune:
pup dulce pe toate pt incurajari.
am fost aseara la infectioase, ne-a vazut o dr care ne-a facut foaie de zi (pt ca nu am vrut sa o internez) si ne-a chemat dimineata la analize. asa ca astazi de dis de morning am fost la intepat in degetel si exudat faringian.
mi-au spus ca banuiesc un eritem viral, ca circula o gramada de virusi.
nu stiu, vedem maine ce iese la analize. cert este ca de ieri dimineata nu mai are febra, ca bubitele de pe torace si spate (care au aparut primele) sunt mai estompate iar cele de pe brate, picioare si fata sunt in plina eruptie. ca soarele le accentueaza.
poate fac o poza sa va arat.
va pup si va doresc muuuulta sanatate.
Nocom spune:
lumi hexoralul cica ni l-a dat pentu stomatita, ca si glicerina de afltfel... :(
dya bafta multa sa reusesti sa rezolvi peste 80% de data asta!!!
Pupam Deiu sa-i treaca dorul de mamica!!! 

Astazi la pranz i-am pasat daria toata mancarea asa fiiiin, cum faceam cand era BB si i-am dat mancarea la temperatura camerei si a reusit sa pape toata supa de puiut!!
la felul doi nici nu a mai vrut sa incerce dar nu-i bai, este un maaare pas inainte. Plus de asta a baut 150 ml suc proaspat de fructe!!!
mie mi se parea muuult prea acru pentru gurita ei sensibila dra ea a cerut, eu i-am facut si baut tot!!! 
inca o mai doare gingia, tot plange si isi baga mana in gura, plus ca glicerina si hexoralul nu le suporta, aproape vomita de fiecare data....
angelynna82 spune:
Iepurila, Nocom sper sa fie otul bine
, Lumi la fel va urez si voua 
Babytza mi-a prins bine urarea ta
, i-am pus punguta cand a adormit, am vegheat-o si l-a trezire a reusit sa intre in punguta 10ml

, moa cate bucurie...fix era ultima punguta, altfel cred ca ma lasam batuta
Dya bafta si poate chiar rezolvi totul, mi-s mai optimista ca duamna Nocom![]()
Babyboy ma bucur de iesire, tot mai multe
Babytza offf, ce intamplare, pacat
, parintii fetiteti ar trebui sa faca ceva in privinta asta
Nocom eu dupa Augumentin i-am dat mereu biotics sau hidrasec, nu a avut nicio problema, enterol nu am folosit deloc 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:
Nocom multumesc.
Multa sanatate Dariutei.Ce bine ca a papat putin.Pt stomatita noi am folosit cu succes PlantaGingival de la PlantExtract.E naturist si nu e rau la gust sau cel putin Deiu era cooperant cand ii dadeam cu el a facut si el niste afte urate de la un trat cu antibiotic.Glicerina nu vroia dar asta da.
Iepurila multa sanatate.Sa iasa bine analizele.
Acum am vb cu sotu la tel Deiu doarme cica e asa urata afara in Tm si ar fi si frig.Cu alocatia nu a reusit sa rezolve nimic cica banii au plecat de la agentia de prestatii sociale dar nu stie nimeni unde sunt...nu sunt nici la postas nici la oficiul postal...
deh Romanica poate ii gaseste cineva pana la urma.
Si pt ca am de stat pe aici inca vreo 2 ore degeaba astept sa fie gata o proba pt microscopie am inceput sa caut ceva oferte de cazare in Praid Sovata.Am gasit o gramada greu de hotarat.Care ati mai fost prin zona o recomandare ca e mai simplu asa...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ange multu
Ce bine ca ai reusit sa recoltezi eu acum 3 sapt cand i-am facut la Deiu m-am chinuit vreo 2 ore am asteptat nimic de abia am reusit sa dun vreo 2-3 ml si dupa ce i-am pus pampersu a facut la greu...![]()
sa iasa bine analizele.Acum se simte bine Crinuta nu???
Ah am uitat sa va zic Deiu e mare fan cirese e inebunit dupa ele azi mi-a zis tati ca a mancat deja 2 castronele si mai plangea ca mai vrea![]()
Si ii mai place mult de tot porumbu fiert aici m-a mostenit pe mine ar manca non stop.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR