Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)
Raspunsuri - Pagina 14
baby_boy spune:

Am intrat si eu ca sa dau raportul.
Am fost plecati un week-end la munte..a fost tare frumos..aer curat..superr.
Raducu e bine..ca deobicei..turuie toata ziua..are deja un vocabular vast..a mai invatat pe la munte cuvinte noi...e un mancacios..o sa-mi pape si urechile intr-o zi.
Nu stiu daca o sa mai am timp sa intru..noi pregatim bagajele pentru mare acum..sambata decolam spre Bulgaria.
Ce facem cu comanda de pastilute? Am si eu acolo cate ceva..noi o sa fim plecati pana pe 3 iulie.
Imi pare tare rau ca sunt atatia bobocei bolnaviori.
Multa sanatate tuturor..nu nominalizeze sa nu uit pe cineva..am citit in repezeala.
Sa va gasesc cu bine

babytza spune:
Mimihoo ma bucur ca sunteti mai bine 
Mi-am notat si eu numarul de urgenta dat de tine , la nevoie il voi apela ![]()
Aseara in parc , eram cu Tina si cu prietena ei si ea m-a rugat sa il chemam si pe prietenul ei
A venit mamica lui cu el si eu stateam de vorba cu ea si eram cu ochii pe astia mici ( are si ea si un baitel cu 2 luni mai mic decat david)
In timp ce noi vorbeam , la cativa metrii de noi, o fetita ( aceeasi care i-a aruncat cu cartea in fata Tinei) l-a dat pe baiat ( pe prietenul Tinei, nu pe ala mic ) cu gura de tasnitoare si i-a spart ambii dinti din fata. Dar rau i-a spart, are gauri in ambii dinti 

Acum e pe la doctori , sa vada ce e de facut cu ei 
Asa ca Mimihoo, cu muscatura ati scapat usor , se poate si mai rau.....ufff , copiii astia.....
Cristina bine ati revenit
pup papaciosul 

Cu comanda, cred ca fetele o amana pana in iulie, ca intra banii mai tarziu la multe dintre ele.
Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
O fata a facut asa ceva?! Are parinti?
Doamne-Dumnezeule! Nu stiu ce reactie as fi avut dc as fi vazut asa ceva ...
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Nocom spune:
babytza groaznic ce povestesti tu acolo!!!! 

Si nu ati vorbit cu parintii fetei?!?! Ca inteleg ca e mare, s-o tina naibi legata in casa daca n-o pot stapanii.... ce mama masii!!
CD27 spune:
offf ce de bobocei bolnaviori
, multa sanatate, sa se faca repede bine
intrebare pentru gravidutele care nasc curand: la maternitatile unde nasteti exista vaccinul bcg? mie mi-au zis astazi ca nu au si ca va trebui sa-l tin mai izolat pana va aparea vaccinul
babytza spune:
Parintii fetei sunt disperati. Nu mai stiu ce sa faca cu ea. E agresiva de fel. Nu merge nici cu pedepsele morale, nici cu bataia....nimik nu o incanta sa zici ca o ademenesti cu ceva....[:-(] Acum e pedepsita pe termen lung.
Intentia ei nu era sa il dea cu capul de tasnitoare, insa dintr-o gluma proasta uite la ce s-a ajuns...I-a tras o palma peste cap cand el se aplecase sa bea apa.
Vis-a-vis de intamplarea de aseara , au fost saritori la modul ca ei sunt medici stomatologi si s-au oferit sa ii faca baiatului ce e de facut sau sa ii plateasca interventia daca ii fac in alta parte. Problema este ca acum i-au plombat dintisorii ( au fost parintii baiatului cu el la cabinetul unde mergeau ei de ani de zile ), dar peste cativa ani vor schimba iar plombele si la adolescenta va trebui musai sa le puna coroana , care sunt foarte scumpe
Si avea niste dinti atat de frumosi....
Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Parintii fetei sunt disperati. Nu mai stiu ce sa faca cu ea. E agresiva de fel. Nu merge nici cu pedepsele morale, nici cu bataia....nimik nu o incanta sa zici ca o ademenesti cu ceva....[:-(] Acum e pedepsita pe termen lung. Intentia ei nu era sa il dea cu capul de tasnitoare, insa dintr-o gluma proasta uite la ce s-a ajuns...I-a tras o palma peste cap cand el se aplecase sa bea apa. Vis-a-vis de intamplarea de aseara , au fost saritori la modul ca ei sunt medici stomatologi si s-au oferit sa ii faca baiatului ce e de facut sau sa ii plateasca interventia daca ii fac in alta parte. Problema este ca acum i-au plombat dintisorii ( au fost parintii baiatului cu el la cabinetul unde mergeau ei de ani de zile ), dar peste cativa ani vor schimba iar plombele si la adolescenta va trebui musai sa le puna coroana , care sunt foarte scumpe Si avea niste dinti atat de frumosi....Babytza si puii Valentina David |
Pai sa-si continue "plata" si cand o fi baiatul mare.
Cat despre problema fetitei .. exista si psihologi pe lumea asta .. poate ca ar trebui consultati.
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
claudinna spune:
hello!
iepurila, ce ati mai facut?? ati fost la dr azi?
faza asta cu bubite- febra...ca o fi una, ca o fi alta...am patit-o si noi si stiu ca au mai fost cazuri pe aici. la noi a fost diagnistic de pojar, atunci, dar cu trecere prin alergie...eu cred ca a fost totusi o reactie a organismului la febra, pentru ca ni s-a mai intamplat o data, tot la febra...
sper din tot sufletul sa elucidati misterul si Elena sa primeasca tratamentul si ingrijirea adecvate!!!
didididi, Doamne, ma-am ingrozit cand am citit! bine ca ati descoperit si sper din tot sufletul sa se faca bine repede!!
Nocom, forta si tie! cate zile de febra aveti? cred ca e tare greu!
Mimihoo, sper sa va treaca repede semnul de la muscatura!! nasol ca se intampla asa ceva!
babytza, sanatate soricelului!!
cat despre intamplare, am ramas fara cuvinte!
are dreptate Mimihoo, exista psihologi pe lumea asta si mai exista si pshihoterapeuti de familie! musai tr sa mearga toata familia!
suntem obisnuiti sa consideram copilul ca fiind problema, cand de fapt nu este chiar asa. comportamentul copilului nu este decat un simptom al starii familiei, al problemelor ei.
bataie, la copil agresiv? Doamne! sunt medici?? ma iau cu mainile de cap!
psihologul scolii a vb cu copilul asta vreodata?
baby_boy spor la bagaje!! mama ce putin maia veti pana plecati!!
dyanira spune:
SALUTARI!!!
Multumesc fetelor care mi-au urat drum bun, am ajuns cu bine.Din pacate nu am venit in concediu (Feli multu de urare as vrea eu concediu) sunt la munca aici
sper sa termin cat mai repede...
Multa sanatate tuturor boboceilor bolnaviori sa se faca bine.
CD ce putin mai ai..Nastere usoara, refacere rapida si un bb sanatos!!Despre locatia la munte unde merge Anca nu stiu sa iti zic nimic poate iti spune ea mai multe cand se intoarce am inteles ca acum e pe acolo.Eu ziceam ca merg in aceiasi locatie cu ea dar la mare(si eu astept sa vina sa imi spuna impresii) noi dupa mare vom merge o sapt la Praid asta se va intampla in august.
Lumi cum se simt hunisorii la cresa??
Laura ce mai faceti voi nu ai mai scris demult.
Joy tari fazele fara pampers deci e greu si asa.Ce ascunde burtica??
A nascut July???
Deiu e bine asa mi-a zis tati la tel cel mai greu a fost sa il adoarma aseara cica a reusit abia pe la 1 jumate noaptea incerca de pe la 23...Vroia sa vina mami
Dragu meu drag.Ziua nu are treaba de mine ca e cu tati si el e mare fan tata dar seara o vrea pe mami la somn.
Cred ca sambata sau duminica ma intorc
desi nu voi termina pana atunci dar luni incepe bacu voi mai veni probabil o sapt in iulie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
babytza spune:
Dya tu ce cauti la munca ? Nu e vacanta ? Mai ai restantieri ?? Uff, cand intri in concediu ?
Babytza si puii
Valentina
David