Bobocei de sept-oct 2008, la soare (294)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Lumi hunisorii ce fain ca s-au reacomodat la cresa asa bine.Mai bine ca inainte chiar nu??
Ma bucur ca nu e gravla Edi ca e doar o tuse sporadica.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Cristina distractie placuta la mare.Cu ce mergeti??
Ma bucur ca v-ati simtit bine la munte.Unde ati fost???

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Lumi hunisorii ce fain ca s-au reacomodat la cresa asa bine.Mai bine ca inainte chiar nu??
Ma bucur ca nu e gravla Edi ca e doar o tuse sporadica.

Diana

dada, muult mai bine decat datat trecua, nu-mi vine sa cred cat conteaza 2-3 luni in plus. eu pun totul pe seama faptului ca au mai crescut intre timp, au evoluat f mult si acum inteleg ca nu e d.racul chiar asa de negru. sigur, conteaza si oamenii de acolo si faptul ca sunt ingrijiti si nu sunt bruscati etc. acum ii las cu o ora mai mult decat inainte, am furat o juma' de ora dimineata si o juma de ora la pranz, stau de la 08.00 la 14.00. peste o saptamana, daca e totul ok, ii las pana la 15.00, urmand ca din septembrie sa stea pana la 16.00. nu-mi mai fac probleme de acomodare, chiar daca, Doamne fereste, se vor imbolnavi si va trebui sa-i tin acasa din nou.

ange, ma bucur ca ai recoltat, multumim de urari!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau noi suntem in Geneva de ieri, dupa un horror de zbor, cred ca o ora a dat cu noi de toate cele din cauza super turbulentelor.Si am fost nevoiti toti sa ne punem centurile, eu singura cu burtihanul si cu Karina in brate agatata care se basticaia rau, ma rog jumate de drum a fost asa, restul a fost ok si Tom si Jerry sa traiasca ca a stat super cumintica langa mine uitandu-se la ei pe PSP.
Vroiam sa te inreb ca ziceai intr-un post ca ar exista psihiolog la scoala?Pe bune???

babyta uff ce nasol de baietel, nici nu stiu ce sa spun de comportamentul fetitei respective, clar ii trebuie un ajutor sa o aduca pe cai mai bune.

cd deci nasti in curand, ufff ma iau emotile.Ia laptopul cu tine la spital ca astia sigur tre sa aiba wifi sau altceva, macar sa fim virtual unele dintre noi cu tine.Sa ne anunti da, n ne lasi sa dam cu banul.

nocom pupam Dariuza sa scape de pb odata!
iepu si Elenei ii dorim multa sanatate sa depasiti si voi momentul asta urat.

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

dya, nu te pot ajuta cu oferte cazare pe langa Praid/Sovata, eu mergeam acolo la bunici...
aaa, am uitat: am luat azi Bronchicum, ptr Edi, am inceput sa-i dau, e bun la gust si il accepta fara probleme. era si cazul, mi-a luat si 3 lingurite de sirop de ceapa fara sa cracneasca. o sa-ti spun cum a mers.

Mergi la inceput

Nikolici si eu ieri am zburat a fost ok eu am mers cu escala in Milano acolo la aterizare a fost putin mai nasol dar in rest super ok.
Iti pot raspunde si eu ca doar lucrez intr-o scoala.Da exista psiholog care are cabinet psihologic si asta de vreo 6-7 ani.La el trimit dirigintii copii la consiliere si de asemenea il invitam la unele ore de dirigentie.Copii pot merge la el si din proprie intiativa si el e obligat sa pastreze confidentialitatea discutiilor.Daca scoala e sub 400 de elevi atunci exista un psiholog la 2 scoli adica nu e in fiecare zi dar tot vine de 2-3 ori pe sapt.
Lumi la noi merge cel mai bine Bronhicum din tot ce am incercat pana acum (Stodal, Prospan, Humex, Plantusin, Coughend, sirop de patlagina de la Fares, etc).Sper sa va fie si voua bine cu el.
Si da sa stii ca si eu observ ca orice luna in plus conteaza ei cresc inteleg mai multe si e mai usor si pt noi sa colaboram cu ei.
Babytza fetita probabil nu e neaparat violenta pt ca tu ai spus ca a fost din joaca nu cu intentie violenta insa cu siguranta este hiperkinetica si probabil multe altele...are nevoie clar de consiliere psiho zic eu.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

dya multu mult de raspuns, chiar este o surpriza sa aflu ca au bagat pshologi in scoli, ma bucura lucrul asta.
Si noi am zburat peste Milano, turbulentele au fost pana in parca.Distractie placuta si bafta cu doctoratul.

in 21s cu si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

CD-ule, ati stabilit data cea mare??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilandia spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

CD-ule, ati stabilit data cea mare??

1 IULIE !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

nu pot sa nu va spun ce mai sporovaie R:
"unde pecasi tataie Iulica?"
"mama, ce faci acolo??"
"Gulele, vino aici la baiat!!"
nu ma mai cheama Coida si Caudia spre Claudia...
si orice!!! il intrebi si-ti spune ce a mancat, unde a ost cu cine s-a jucat...
aseara eram toti la masa si a concluzionat: "toata lumea mananca"...
"buna e mancaia asta!"
spune "o furnica duce-n spate, un graunte jumatate"...si mai spune singur o parte din catecul caprei din Capra cu trei iezi

nikolici, deci ati ajuns! io cred ca muream de frica! ti-a raspuns Dya despre psihologi, deci exista

Nocom, ma bucur ca a papat Dariuta!!

Mergi la inceput