Dr. Who (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Ghicesc eu: 'brunetul'. (gluma included)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

http://www.youtube.com/watch?v=aXVI84gQqG0&feature=related
Super-mega-off topic: unul e preferatul meu din Lord of the rings. Doar sa ghiciti care e.

... eu cred ca ar trebui sa fie Viggo Mortensen, da' parca are parul cam lung pentru gusturile tale ....

Citat:
citat din mesajul lui beren

Perfect, nu e K ci R. Am sa explic candva si gluma asta.

E, vezi, Ingrid, de ce am scazut nota, in ciuda sinceritatii?
Pentru malitiozitate.

Beren, uite, nu-mi amintesc precis daca v-am mai spus :)), dar adevaru' e ca eu nu cunosc nimic din universul LOTR, asa ca poti avea certitudinea ca voi pica in absolut toate capcanele apartinind tematicii respective, cu aceeasi gratie cu care am facut-o si pina acum :).
Daca ratez vreuna, va fi doar din intimplare :)))).

Denizel, eu cred ca cheia succesului e temeinica organizare, sau cam asa ceva .
Sint sigura ca o sa faci o vraja, doua, hai trei :)), si ai sa repui lucrurile pe un fagas acceptabil pentru toate partile implicate. Si asta in max. 24 de ore, nu in 15 septembrie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Sorry, n-a fost malitiozitate sau capcana, parol. Mai degraba o dorinta exagerata de a povesti despre obsesii personale, precum Tolkien.

Despre culoarea parului, spuneam ca e amuzant ca in realitatea asta cei doi le au pe dos, deci oricum am da-o, tot brunetul iese .

...

Anything we can do to help?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Sunt bruneta asa ca...extremele se atrag. Beren, am luat in considerare peruca, ce stiu eu...dar ce frumusete de barbat Orlando. L-am vizionat de 7 ori. Filmul.
Iileana, nici baietelul tau nu s-a uitat la Stapanul inelelor? Are peisaje de vis, de tema nu mai zic.
Denizel, spor la treaba. Nu ne uita.

Copii, eu azi-noapte scoteam cu o pompa electrica apa din subsol care se ridicase la 20 cm. Partea buna, subsolul e mai curat ca niciodata. Partea rea e ca mor de somn si n-am vazut niciun Doctor. Au fost niste inundatii aici in zona...toate casele cu subsol au incasat-o.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ingrid, imi pare rau pentru aseara!! Acum e bine la voi acasa, da???
Ti-a placut Legolas??? Tiii, esti plina de surprize ;)).

Eu am vazut The Impossible Planet. Prima parte. Cam slabut mi s-a parut :D. Astea cu "Too-byyy, Tooobyyyy", buhuhuuu si semne pe "frunte si pe mana" nu-s pe placul meu (sunt doar daca is dezbatute temeinic in teme ce se intind pe muulte sute de pagini si, eventual, daca dupa unele dintre dezbateri se fac ecranizari perfecte in 3 parti :)). Parca nici nu-mi vine sa ma uit la partea a 2a. Ma uit doar fiindca-s curioasa cum o sa fie recuperat Tardis-ul.

Ileana, io sunt curioasa cat o sa mai rezisti . Nu trebuie sa te apuci de citit LOTR. Trebuie doar sa iti cumperi www.ishop.ro/carte/Hobbitul_J-R-R-Tolkien_2867.html" target="_blank">asta. Si apoi sa o citesti :). Mai vorbim dupa aia despre DT si "numai Shakespeare" .
A, cartea e tradusa de Irina Horea (nu poti spera la mai mult :).

Ha ha, chiar ca Sir Ian este a Time Lord .

...

pai, mai mult decat faceti deja... :).

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Ah, cred c-am fost un pic confuza, asa ca incerc sa fiu mai clara :

Citat:
Mai vorbim dupa aia despre DT si "numai Shakespeare" .

Denizel, eu n-am nimic impotriva participarii lui DT la orice proiect pofteste, chiar am dat o lista care culmina cu Pantera Roz , spuneam doar ca renuntarea la rolul Doctorului (care s-a intimplat deja de ceva vreme) prefer s-o pun pe seama dorintei lui de a juca Shakespeare, parca o face mai usor de suportat. Ca-n rest va juca si altele, foarte bine, in fond e meseria lui....

Citat:
citat din mesajul lui beren

Sorry, n-a fost malitiozitate sau capcana, parol. Mai degraba o dorinta exagerata de a povesti despre obsesii personale, precum Tolkien.

Beren, nu era un repros, parol.
Te instiintam numai ca inca de o suta de ori de acum incolo se va mai intimpla sa nu recunosc un pasaj din Tolkien, mai ales daca imi este prezentat drept creatie proprie, si se va intimpla sa fac, in naivitatea mea, corecturi de genul T nu K (sau poate invers ;))) omitind ca e vorba de o gluma (care imi va fi explicata la o data ce va fi anuntata ulterior ;).
Asa ca sa nu te miri si sa nu zimbesti de/la "inocenta" mea, pur si simplu asa-i normal sa fie ...
---------

Ingrid, imi pare rau de activitatile tale nocturne.
Ti-as sugera, in situatii de acest gen, un set de ratzushte galbene plutitoare pe-acolo, fac ceva mai agreabila situatia .
Da' o piscina in subsol nu v-ar face trebuinta? ;))

Denizel, mie chiar imi placu "planeta imposibila", desi sint in principiu de aceeasi parere cu tine apropo de bu-hu-hu-uri & stuff.
Te rog eu, uita-te si la partea a doua, sa o birfim impreuna miine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana

spuneam doar ca renuntarea la rolul Doctorului (care s-a intimplat deja de ceva vreme) prefer s-o pun pe seama dorintei lui de a juca Shakespeare, parca o face mai usor de suportat.

Iar eu ziceam ca spui asta fiindca nu ai citit carticica aia de vreo 3oo de pagini (fiindca aia te va "obliga" sa cauti continuarea, precum si alte carti ale autorului :)).
Nu stabilesc o ierarhie a autorilor, doar ca mie mi se pare mai usor de acceptat ca a parasit Doctorul pentru Bilbo Baggins, de exemplu :).
Oricum, am citit ca zvonul a fost dezmintit de insusi DT .

hai ca au dres=o in partea a doua....
Ca sa nu mai spun ca m-au facut sa plang :D (desigur, nu am plans la prostioarele intr-adins lacrimogene, cred ca se intelege :)).
Deci, Doctorul o iubeste pe Rose... [topait de incantare].
Mi-a placut cum au dat viata ideii ca uneori sunt "necesare" caderile pentru a putea sa revii in forta. Macar pentru a salva pe altii :D.
Cat despre a da ascultare dorintei de a cadea si, a cadea pur si simplu, aaaa, nu ma pronunt .

A, dar ia stati asa. Dupa cateva episoade pleaca Rose??????? Sau am inteles eu gresit?

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ingrid, imi pare rau pentru aseara!! Acum e bine la voi acasa, da???
Ti-a placut Legolas??? Tiii, esti plina de surprize ;)).

Daca mi-a placut? Mi se taia respiratia de fiecare data cand il vedeam. Un motiv pentru un remember. Cand ajung la zi cu Doctor Who.
Citat:
Eu am vazut The Impossible Planet. Prima parte. Cam slabut mi s-a parut :D. Astea cu "Too-byyy, Tooobyyyy", buhuhuuu si semne pe "frunte si pe mana" nu-s pe placul meu (sunt doar daca is dezbatute temeinic in teme ce se intind pe muulte sute de pagini si, eventual, daca dupa unele dintre dezbateri se fac ecranizari perfecte in 3 parti :)). Parca nici nu-mi vine sa ma uit la partea a 2a. Ma uit doar fiindca-s curioasa cum o sa fie recuperat Tardis-ul.

Nu e asa necesar sa-l dezbatem prima parte consider ca au adunat remake-uri din filme, un carusel de subiecte despre si cu diavolul. Partea a doua e muult mai buna.

Citat:
Ileana, io sunt curioasa cat o sa mai rezisti . Nu trebuie sa te apuci de citit LOTR. Trebuie doar sa iti cumperi www.ishop.ro/carte/Hobbitul_J-R-R-Tolkien_2867.html" target="_blank">asta. Si apoi sa o citesti :). Mai vorbim dupa aia despre DT si "numai Shakespeare" .
A, cartea e tradusa de Irina Horea (nu poti spera la mai mult :).

Nu-i bai daca nu citeste cartea, sa vada filmul si se indragosteste pentru totdeauna de Tolkien. Fac si eu o presupunere...sa nu te superi, Iileana.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:

spuneam doar ca renuntarea la rolul Doctorului (care s-a intimplat deja de ceva vreme) prefer s-o pun pe seama dorintei lui de a juca Shakespeare, parca o face mai usor de suportat.

Iar eu ziceam ca spui asta fiindca nu ai citit carticica aia de vreo 3oo de pagini (fiindca aia te va "obliga" sa cauti continuarea, precum si alte carti ale autorului :)).
Nu stabilesc o ierarhie a autorilor, doar ca mie mi se pare mai usor de acceptat ca a parasit Doctorul pentru Bilbo Baggins, de exemplu :).
Oricum, am citit ca zvonul a fost dezmintit de insusi DT .

hai ca au dres=o in partea a doua....
Ca sa nu mai spun ca m-au facut sa plang :D (desigur, nu am plans la prostioarele intr-adins lacrimogene, cred ca se intelege :)).
Deci, Doctorul o iubeste pe Rose... [topait de incantare].
Mi-a placut cum au dat viata ideii ca uneori sunt "necesare" caderile pentru a putea sa revii in forta. Macar pentru a salva pe altii :D.
Cat despre a da ascultare dorintei de a cadea si, a cadea pur si simplu, aaaa, nu ma pronunt .

A, dar ia stati asa. Dupa cateva episoade pleaca Rose??????? Sau am inteles eu gresit?

Denizel, a treia serie incepe cu alta insotitoare. Martha Jones. Of. Dupa ce versi lacrimi la tristul destin al lui Rose (cine si-ar dori o viata fara Doctor?), se cheama ca esti pentru totdeauna addicted.
Sunt bine, chiar foarte bine dupa o noapte zbuciumata. Imi doresc somn.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Citat:

Ingrid, imi pare rau de activitatile tale nocturne.
Ti-as sugera, in situatii de acest gen, un set de ratzushte galbene plutitoare pe-acolo, fac ceva mai agreabila situatia .
Da' o piscina in subsol nu v-ar face trebuinta? ;))

Nuuu. Mi-a ajuns. Am scapat ca prin urechile acului: un sobolan a fugit din canalizare sub ochii nostri stupefiati (vezi ex. cu vapoarele ce se scufunda); un cablu era sub apa invelit doar cu banda izolatoare. Am avut viata si eu si restul. Altfel ar fi fost vreo 5 oameni curentati si n-ai fi stiut de ce nu mai scriu la subiect.
Citat:
Denizel, mie chiar imi placu "planeta imposibila", desi sint in principiu de aceeasi parere cu tine apropo de bu-hu-hu-uri & stuff.
Te rog eu, uita-te si la partea a doua, sa o birfim impreuna miine ...

Barfiti fara mine?

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput