Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
GabyHila spune:
Deliiiaaaaaa!!!!! mie imi trimiti ergo ???
Roxana lui Joy la patru luni i-au facut 2 vaccine : Pentaxim si Rotarixul a doua doza si aproape ca ma convinsese sa aman Rotarixul pt inca o luna. Zicea un pediatru mai de moda veche in care eu am mare incredere ca ar fi prea mult pentru organismul lor. Dar eu am vazut copii afectati serios de rotavirus si atunci am zis ca il facem,
Noi am petrecut minunat la munte. Am fost pe Valea Frumoasei in Jud Alba. Nu am avut pic de semnal si am fost rupte de lume pt o saptamana. Aer curat din plin. Am fost la 1600 m altitudine si am facut excursii pana pe Vf Piatra Arsa si Vf Cindrelul. (cu masinile)
Ieri ne-am intalnit cu Ramy77 si cu sotul ei la Sighisoara si ne-am petrecut extraordinar. Briana e bestiala, are o coama marreee de tot si a fost cam maraita ea.
revin... maraie chitaitorul!!!
dayanara spune:
gaby singura afectiune a rotavirusului e deshidratarea pt ca sunt mici si refuza sarurile daca nu le sunt pe plac
rotavirusul e doar o gastroenterita virala mai puternica
eu i.am facut 4 vaccine la 2 luni si alte 4 ii voi face la 4 luni
3 intepaturi si unul oral - rotateq
aici se urmeaza o singura schema, am mare incredere in ea, de fapt la fel a facut si ivan mai putin cel oral
sa fiu sincera, eu evitam vaccinul pt rotavirus de frica efectelor adverse dar sunt minima, mi.era frica de diaree si drept urmare a facut mult mai legat ca de obicei
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
GabyHila spune:
Am culcat-o la loc.
Roxi stiu ce e rotavirus. stiu insa si ca cele mai multe spitalizari de la pediatria din Sibiu sunt pe tema asta si pot da in altele mai grave: intoleranta la lactoza, deshidratare severa.. pierdere de laptic ca se streseaza mamica.. etc!!!
trebe sa cercetez si eu schema aia de ai pus-o!! e aia de la pg 27??
dayanara spune:
gaby schema de la prevenar da am scris.o pe acolo in toate limbile,d e fapt e si pe prospect in lb romana
schema spaniola de vaccine e in alt post
POZE
AMr...2kg
Erina spune:
Gaby, nu stiu de ce am inteles ca faci ceva proceduri. Scuze.
Parintii Deliei vin pe 30 de aceea ii aspuneam lui Honey ca ii trimit banii saptamina viitoare. Nu am aflat inca pretul exzact, poate stie ea mai multe.
Delia am vazut poze Ai trei copiii superbi!@@!!@ Ce rochita frumoaasa avea Jodie cind astatea intinasa pe iarba!@!@!@ Am zarit si Ergoul, abia il astept.
As scrie mai multe dar la S imi taasteaza si A
-------------------------------
Erina mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui briza_marii Sensibila vai ce scumpica e broscuta: hopa hopa ..se descurca fata In sf de ieri avem si noi balansoar ca tare greu m-am decis pe care sa il cumpar (mie imi placea altul dar era doar pana la 9kg si cum ericutu are deja 6400...am ales unul indicat pana la 18kg). A stat bebelinul azi o ora in el : am mancat, mi-am facut cafeaua, am spalat vase..vai ce bine a fost. Va spusesem eu ca sotul nu era de acord sa luam ca zicea ca arunc banii aiurea, ca unde il mai tinem si pe asta...blabla..acum "uite ce ii place!! bine ca i-ai cumparat". Zau?!!..Barbatii astia Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
BRIZA, unde ai gasit pana la 18 kg? Imi spui te rog ce marca e,sa caut si eu?
Poze Briana.
Ramy77 spune:
Buna fetele,
STEFFANA si REBIANAcu scuzele de rigoare pentru intarziere
GABYcata diplomatie....auzi la ea, maraita fii-mea
Pai sa va zic cum a fost de fapt...Noi la restaurant,pe terasa,fii-mea dormea...s-a trezit zambind pentru ca in secunda 2 sa inceapa sa urle, dar sa urle fetele,nu sa planga,de nu stiam unde sa ma ascund cu ea cu tot...Ies eu de la terasa pe o straduta,fii-mea urland in continuare...si tot asa vreo 40 de minute bune daca nu mai mult.Dar n-am reusit, spre rusinea mea, sa o potolesc nicicum mai devreme, n-a reactionat la nimic,cantat,leganat, liniste,batut din palme, tzitzi...la nimic,de-mi venea saliteralmente!La un moment dat iesise o doamna din curte sa se uite ce se intampla...ma gandeam ca mai e un pic si cheama careva protectia copilului...Si-mi era si jena de Gabi si sotul ei,ca na...a lor statea cuminte si se juca in carucior si a mea urla de se auzea in toata cetatea. Zoli i-a si zis "spaima cetatii"...Zicea al meu ca nu mai stia ce sa zica la masa...ii venea sa se ridice si .."hai sa plecam"!
Si asa cu intalnirea noastra..aviz amatorilor
Lasand la o parte astea, JOY e superfrumusica si vesela si cuminte si are un ciuf in crestet care ii sta in sus ca o creasta de cocosel e mortala...si cum imbratisa ea ratusca...iti venea sa o mananci..
Nu stiu ce are fii-mea, cred ca incep sa-i iasa dintisorii,ca alta explicatie nu vad..si azi a fost maraita...nu ca ieri,dar...Oricum mergem maine la pediatru sa vedem...
Revin...maraie maraiciul
Poze Briana.
andra_s spune:
sensibila felicitari giei pt performanta !!!!!!!!!!
astazi s-a intors si ianis de pe burtica pe spate
LA MULTE LUNITE PT IEPURASII EMA, INGRID, CODRIN, DAVID, RARES SI MIHAI!!!
SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI!
delia(free) am vazut pozele inca o data iti spun ca sunteti o familie superba, bravo voua tu semeni cu mama ta, jodie seamana cu tine din ce in ce mai bine, john seamana cu sotul tau, iar jane cu amandoi
roxana, vladi infanrix-ul (pe care l-a facut vladi lui floricica) este si contra hib (bacterie care printre altele poate provoca pneumonii si meningite) ... in conditiile astea ma gandesc ca nu mai e nevoie si de prevenar s-ar putea sa vorbesc aiurea pt ca nu am apucat sa ma documentez, dar o sa intreb medicul daca e nevoie de ambele, probabil ca da, poate e vorba de alte forme ale bolilor
erina si la mine a inceput sa se mai clinteasca acul cantarului de cateva zile am vazut pe net dieta pe care a tinut-o nicoleta luciu dupa nastere (doar compot de mere neindulcit si supa de pui cu legume nesarata), in timp ce alapta, si am incercat si eu, recunosc ca am mai trisat, am mancat cirese si capsuni, intr-o zi un piept de pui la gratar si mere, azi peste la gratar si cirese plus compotul si supa aia fara niciun gust
a, si sa nu uit, abdomene, bicicleta si plimbari cu caruciorul
rezultatul? minus 2 kg in 3 zile, stiu ca este mult, nu dati cu rosii, dar daca organismul meu a reactionat rapid, ce sa fac? eu niciodata nu am avut parte de scaderi asa rapide in greutate si eram adepta slabirii lente, si eu ma mir de mine, dar chiar nu m-am infometat, am mancat si legume si fructe si supa si carnita
revin disera dupa ce-l adorm pe ianis, acum ne scoate tati la o inghetat, imi permit, nu?
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
GabyHila spune:
Ramy nici chiar asa!! tu chiar crezi ca nu am mai vazut cupchii care sa planga?? Mie mi-a parut rau de tot ca nu am avut cum sa ajut. Oricum tzitzele mele cautau cupilu urlator:))
pup copanoasa sperietoate de cetati:))
Fetelor sa va zic. Pe mine ma doare zona din jurul buricului si sunt super umflata. Ca si cum as retine apa. am pernute in adevaratul sens al cuvantului. de kg nu mai zic ca nu se misca nici 100 de grame sub 85. ati mai auzit?? ati patit??
dayanara spune:
andra si aici se face infrarixul impreuna cu prevenar , hib protejeaza impotriva influentei Haemophilus , o forma foarte foarte grava si din fericire foarte rara, prevenarul de cu totul alte forme de meningita se ocupa
hib nu protejeaza impotriva formelor usoare , dar cu toate ca este foarte rara boala pt care este facut hib, se justifica datorita gravitii, si asigura o protectie de 100%
POZE
AMr...2kg