Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
babyangel spune:
Bravo Ianis!! Bravo mami pt baietel sportiv!
Ramy77 stiu cum e sa urle copilu in public..nu stii pe unde sa te ascunzi ca normal ca toata lumea se uita ca la circ
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
sensibila spune:
rmkristine la mine pe carnetul de vaccinari scrie ca am facut asa la 2 luni : Hepavax-Gene TF + Tetraxim la rubricile :DTP si VPO
Deci nici urma de Pentaxim
dayanara, briza_marii, babyangel, PIF_pif mutumim de aprecieri
andra_s felicitari pt bebe Ianis intorcaret !
Azi am fost in real si am cumparat pt bebe crema de plaja nivea cu protectie 50 si mi-a mai dat 1 gratis la alegere si am ales pt dupa plaja.
Bebei vostri sforaie ? Ca Gia aseara sforaia de mama focului ! Adica ceva de genu
www.youtube.com/watch?v=ge78IzVbKJ8" target="_blank">Sttttttt sforai !!!
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
babyangel spune:
Andra, Pifmultumim de urari
fetelor, nu am mai auzit de mult de Yaya si Jasmin..ele erau active..or fi ok?
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Ioanact spune:
Buna, fetele!
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Ema Valentina , Ingrid Evelina, Codrin Fabian, David Nicholas, Rares Ionut si Mihai Theodor!
Vb de vaccinuri..am sunat si eu dr de fam, dar nu il au pe cel de stat, abia in August si nu se stie nici atunci..Daca nu au vaccinuri nici nu-l vom face. Am putea sa-l cumparam dar nu-l luam pt ca nu e bun pt corp.
In alta oride de idei, mi-a trimis cineva cateva filmulete. Mie mi s-au parut foarte interesante:
1. Mersul;
2. Vorbirea;
3. Simtirea si
4. Atasamanetul.
Mai sunt 2, va trimit link-urile, insa nu stiu daca vor merge:
Gandirea si Relationarea.
Fiecare filmulet dureaza intre 48' - 50'. 3 dintre ele le-am vazut, mai am 3.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
sensibila spune:
Ioanact - cum adica vaccinurile cumparate sunt sunt bune pentru corp ? Eu tocmai imi faceam mustrari de constiinta ca nu am vrut sa il fac pe cel platit si l-am facut pe cel de stat si imi lipseste o valenta !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Ioanact - cum adica vaccinurile cumparate sunt sunt bune pentru corp ? Eu tocmai imi faceam mustrari de constiinta ca nu am vrut sa il fac pe cel platit si l-am facut pe cel de stat si imi lipseste o valenta ! Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! Poze Gia Darria / Botez Gia Darria Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
In general vaccinurile nu fac bine corpului uman, cum in unele tari nu stiu ce e ala vaccin si copii/adultii nu au nimic?..adica te vaccinezi si nu mai faci acea boala Nu cred..de ce ne obliga sa-i vaccinam?
O voi vaccina daca il vor aduce pe cel de stat, altfel nu.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
am pus niste poze cu ivan azi
http://picasaweb.google.es/roxana1777/PozeIvan#
si silvana
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5484919261865187570
gradina zoo e superba, leo insa face poze de parca l.ar costa ceva zau asa, nu stiu de ce nu face poze
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
andira spune:
Dayanara - Silvana e mortala cu falcutele alea!!
Ti-am spus ca tati in primele luni ii mai spunea Irinei si Josie? De la filmul "Jaws"...
Gaby - copiilor le este recomandat laptele formula pana la 3 ani, pentru ca li se maturizeaza si lor mai bine sistemul digestiv etc, ca sa poata accepta organismul / digera laptele de vaca.
Noua ne-a spus clar pediatra ca daca putem (adica daca ne permitem - cam asta era ideea) sa o tinem pe LP pana la 3 ani, si am zis ca pentru sanatatea lor nici nu stam pe ganduri. Ai vazut ca si pe cutii scrie varsta de 3 ani.
E adevarat ca se simteau la portofel 10 cutii de lapte praf pe luna, dar asta e.
De-asta ziceam ca si lui Iris la fel o sa-i dau LP pana la 3 anisori.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
dayanara spune:
andira
si aici sunt destui care prefera sa dea lp pana la 3 ani, fiecare marca de lp are lp pt inceput 0+ luni, de la 6 luni in sus alt lp si de la 1 an pana la 3 ani alt lp, acum nu cred ca e vb de bani in ceea ce priveste firmele pt ca numarul 3 e cel mai ieftin, cel mai scump fiind asta primul
dar in acelasi timp sunt care recomanda trecerea pe lapte de vaca de la 1 an
eu l.am trecut pe ivan de pe la 2.5 ani pe lapte de vaca normal
si in romania ii mai dateam mili pt ca.i placea, asta doar vreo saptamana i.am dat pe la 2 ani asa....
ce ma oftic de pozele de la zoo, alea de le vedeti sunt singurele facute si asta:
http://picasaweb.google.es/roxana1777/PozeIvan#5484927852889504930
care nu stiu ce inseamna, din toate animalele alea uitati la ce a facut poza, panda dormea, leul statea la umbra cica si girafa nu stiu unde se scarpina, eu asa ceva n.am mai vazut!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
andira spune:
Delia - super poze!
Ca sunteti frumosi nu-ti mai spun, stii si tu , iar Jodie e in continuare o mica zana, abia astept sa o vad si pe Jane pe la 2-3 ani.
Tu esti leita mama ta (fizic cel putin) iar ca poza aia cu Jane in geamantan am si eu una, cu Nati in porbagaj .
Avea vreo 2 ani, tocmai ajunsesem la munte si am pus-o in porbagaj (deschis, binenteles) ca sa nu plece de langa mine pana o scoteam si pe Irina, ca mai erau niste ursi pe acolo.
Poza cu Jodie in rochita roz, imbratisata de John e super....
Tu-i culci pe toti 3 impreuna??? N-as avea curajul asta...
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)