Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

andra si aici se face infrarixul impreuna cu prevenar , hib protejeaza impotriva influentei Haemophilus , o forma foarte foarte grava si din fericire foarte rara, prevenarul de cu totul alte forme de meningita se ocupa
hib nu protejeaza impotriva formelor usoare , dar cu toate ca este foarte rara boala pt care este facut hib, se justifica datorita gravitii, si asigura o protectie de 100%

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

am inteles acum

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

sensibila, chiar dupa ce am vazut-o pe Gia sforaind..ce crezi? Codrin dormea in scoica si sforaia de zor...dar a fost prima data cand l-am auzit

Ioanactchestia cu vaccinele, intr-adevar e un paradox...eu am o prietena care a refuzat pur si simplu administrarea vaccinelor..Baietelul are 1 an si e super ok.
Din pacate eu nu am taria necesara pt a face la fel..si i-am cumparat infanrixul

Andira, cu laptele praf pana la 3 ani, mi se pare cam "tras de par" argumentul, atata timp cat copilul mananca tot felu de carnuri si legume, si atata timp cat LP-ul nu il dai oricum fara lactoza, nu?

Cum zicea si Dayanara , si eu am citit ca recomandat ar fi sa se dea lapte de vaca integral de la 1 an, mai ales la copilasi usor supraponderali

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Bebei vostri sforaie ? Ca Gia aseara sforaia de mama focului ! Adica ceva de genu……
www.youtube.com/watch?v=ge78IzVbKJ8" target="_blank">Sttttttt sforai !!!

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010[/font=Comic Sans MS][/blue]
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

hai mai sensibila ca nu sforaie, respira si ea mai "zgomotos", mai tare se auzea pisicuta aia pe fundal

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyangel

Andra, Pifmultumim de urari

fetelor, nu am mai auzit de mult de Yaya si Jasmin..ele erau active..or fi ok?

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

si eu ma gandeam zilele trecute cand era canicula aceea infernala la yaya, ce bine o duce ea acolo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Dayanara - m-am uitat acum la greutatea la nastere, Silvana a avut doar cu 300g mai mult decat Iris.
Uitandu-ma la falcutele alea, credeam ca s-a nascut cu cel putin 4 kg , inseamna ca a luat f bine in greutate, asa-i?
Irina a avut 3950g la nastere, dar conformatia cu falci si-a pastrat-o pana pe la 2-3 ani...

De fapt, cand mai glumesc cu ele pe Irina o mai strig "falcute" si pe Nati "copanele" (ea e mai pufoasa). De unde discutii ca Irina vrea sa fie ea "copanele" si Nati - "falcute" .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare!!!!!
in sfarsit am si eu un pic de timp sa va scriu:) ca tot am fost in plimbari zilele astea.

am vz bebei care se intorc deja- GIA SI IANIS BRAVOO!!!
p.s. si fiimea s-a intors azi de pe spate pe burtica, dar ma-sa(eu) nu am vz ca trebaluiam , iar in momentul in care a tipat sotul la mine:"vino sa vezi ce face" -eram la spalat vase, si pana sa ajung in camera, mandra mea nu a mai vrut sa faca, sa o vada si mami ei

am mai vz poze cu frumusetile FREEDELIA-superbe pozele din vacanta si cu minunata SILVANA

noi fetelor,am fost la plaja cu pitica - pt prima oara in viata ei , a bagat piciorusele in apa marii -doar piciorusele, in schimb balaceala a avut loc in PISCINUTZA EI CIUPERCUTZA nou cumparata

trimit mesajul si va pun pozici

totul a fost superb azi,insa mami e cam stresata, ca nu mi-a facut bobocelul kk-tza de alaltaieri dimineata
o mai las si asta seara si daca nu si nu ii bag supozitor, caci am incercat cu termometru dar nimik

ma bag la pus pozici

va pupik

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Buna, fetele!

La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Ema Valentina , Ingrid Evelina, Codrin Fabian, David Nicholas, Rares Ionut si Mihai Theodor!

In alta oride de idei, mi-a trimis cineva cateva filmulete. Mie mi s-au parut foarte interesante:

1. Mersul;
2. Vorbirea;
3. Simtirea si
4. Atasamanetul.

Mai sunt 2, va trimit link-urile, insa nu stiu daca vor merge:
Gandirea si Relationarea.

Fiecare filmulet dureaza intre 48' - 50'. 3 dintre ele le-am vazut, mai am 3.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

alina cred ca ar fi super daca am pune filmuletele astea pe prima pagina, ce zici? hai ca tu te pricepi sa mesteresti pe acolo

uite in avans si un buchet de flo

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Babyangel - nu e deloc tras de par argumentul, si nefiind medic, nu-ti pot argumenta foarte bine de ce e mai bine sa dai LP unui copil de pana la 3 ani, in loc de lapte de vaca, dar sunt convinsa ca e mai sanatos, pentru ca pediatra lor e o femeie foarte bine instruita, sefa de sectie la spital, si cu multa experienta.
Am totala incredere in ea (la medicul de familie nici nu ma duc, e de moda veche) si mi-e mai mult decat suficient ce-mi spune ea.
Daca mi-a spus asa, inseamna ca (cel putin pentru copiii mei) asa e mai bine.

N-am auzit sincer sa se recomande laptele de vaca dupa 1 an, acum fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru copilul lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

am pus niste poze cu ivan azi
http://picasaweb.google.es/roxana1777/PozeIvan#
si silvana
http://picasaweb.google.es/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5484919261865187570

gradina zoo e superba, leo insa face poze de parca l.ar costa ceva zau asa, nu stiu de ce nu face poze

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

f frumos ivan la zoo, si mie imi place tare mult la zoo

iar silvana e sublima cu baticut

si eu de vreo luna, o luna si jumatate, tot il plan oblic il tin pe ianis in carut, sa vada si el altceva in afara de cer

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andira

Gaby - copiilor le este recomandat laptele formula pana la 3 ani, pentru ca li se maturizeaza si lor mai bine sistemul digestiv etc, ca sa poata accepta organismul / digera laptele de vaca.
Noua ne-a spus clar pediatra ca daca putem (adica daca ne permitem - cam asta era ideea) sa o tinem pe LP pana la 3 ani, si am zis ca pentru sanatatea lor nici nu stam pe ganduri. Ai vazut ca si pe cutii scrie varsta de 3 ani.
E adevarat ca se simteau la portofel 10 cutii de lapte praf pe luna, dar asta e.
De-asta ziceam ca si lui Iris la fel o sa-i dau LP pana la 3 anisori.

de la ce varsta nu le mai dai laptele din bibe? apoi treci la canuta cu cioc sau normala?
ianis nu mai pune gura pe bibe si pace m agandeam ca o sa ii dau apa din cana normala cand incepem diversificarea. am o finuta de 7 ani si nici acum nu s-a despartit de canuta cu cioc

POZE

Mergi la inceput