Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 12
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ce ma oftic de pozele de la zoo, alea de le vedeti sunt singurele facute si asta: http://picasaweb.google.es/roxana1777/PozeIvan#5484927852889504930 care nu stiu ce inseamna, din toate animalele alea uitati la ce a facut poza, panda dormea, leul statea la umbra cica si girafa nu stiu unde se scarpina, eu asa ceva n.am mai vazut! roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
sa stii ca si eu m-am intrebat ce o fi pozat acolo, dar am zis sa nu te mai supar si eu cu intrebarea, ca oricum erai deja ca a facut poze putine
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
babyangel spune:
Ioanactmultumim.
Despre filmulete, subscriu la ce a zis Andra.ar fi bine pe prima pagina, si de asemenea mi-ar fi placut tare mult sa avem si "Guvernul mamicilor de iepurasi" facut de Ella tot acolo
Andira, cum ai zis tu, e important sa crezi in medicul tau si sa mergi pe mana lui.
Eu personal, dupa 1 an ii voi introduce incet, incet laptele de vaca!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
andra_s spune:
da, anca, si guvernul trebuie pus la loc de cinste
poate mai lucram la el zilele astea si ajungem la o varianta finala si o postam acolo. eu deja am facut o propunere la dna prim-ministru sa o punem pe miria - dna panicard sef si la sanatate, sa vedem daca se voteaza
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andira spune:
Babyangel - scuze, tonul mesajului cred ca a parut nitel taios, dar n-am vrut sa fie chiar asa. Am sperat ca am timp sa revin inainte sa citesti primul mesaj, sorry.
Ideea e ca atunci cand sunt eu convinsa de ceva, sunt probabil mai putin maleabila, iar acum sunt si foarte obosita, de-asta a sunat probabil asa.
In fine, ai inteles tu ce am vrut sa spun, sunt prea chiauna ca sa duc o conversatie calumea.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
Ramy77 spune:
A adormit copilul atomic...
Mai fetele, recunosc cinstit ca azi, pentru prima data de cand m-am lasat de fumat(de vreo 5 ani)m-am gandit cu mare pofta ca as fuma o tigaram-a tocat marunt fii-meaSi cum n-am la dispozitie tigari, ma consolez cu un bol de inghetata...GABY, daca tot n-am mancat desert ieri...
GABY, eu zic sa intrebi totusi un medic de durerea aia...just in case...Siii, am pus pozica cu cabana de care vorbeam la semnatura.
DAYANARA, frumoasa Silvanasi pozele de la Zoo, chiar daca putine.Stiu ce zici, asa e si sotul meu, zici ca l-ar durea daca ar face poze. Eu sunt mare fan Zoo, in toate tarile unde am fost trebuia sa intram macar la o gradina zoologica
Nu mai stiu ce vroiam...sunt varza, cred ca merg la ca parca vad ca imediat da alarma fiica-mea...
Poze Briana.
andira spune:
Andra - le-am scos biberonul cand am scos si LP, adica la 3 ani.
Pana atunci mi-a fost teama ca vor renunta la lapte, daca le dau cana, dupa care nu se omorau oricum.
Iar canita cu cioc n-a avut deloc succes, la niciuna.
Iar acum, de ex, daca lui Nati nu-i dau laptele cu paiul, e in stare sa nu-l bea deloc. Asa ca mai bine i-l dau asa cum vrea ea, numai sa-l bea.
V-am spus eu ca sunt obosita, ma duc in pat.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
asteropipan spune:
gata...pozele sunt puse
plus un scurt video.
DANAYARA l-am vz si pe Ivan - febletzea mea
fetele, cred ca ma duc sa bag "cornu in perna"
va pupicim
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andra_s
alina cred ca ar fi super daca am pune filmuletele astea pe prima pagina, ce zici? hai ca tu te pricepi sa mesteresti pe acolo uite in avans si un buchet de flo POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Le-as pune pe prima pagina dar daca nu sunt salvate in max 10 zile, nu le mai puteti descarca..deja 2 vad ca nu merg (Gandirea si Relationarea).
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nafi spune:
Buna seara fetelor!
Mai reusesc si eu sa intru sa vad ce faceti. din pacate nu am reusit sa fiu mai activa pe forum odata cu venirea mamei in vizita asa cum ma laudam. Imi pusesem atatea sperante in ajutorul ei si facusem si o lista de activitati ca..o plimbare cu motocicleta, o cina in 2 , sa vedem un film la cinema...Dar n-am facut nimic din toate astea ptr ca mama a reusit sa ne streseze atat de tare cu sfaturile ei ( de fapt nu sfaturi...cu ceea ce ne impunea sa facem cum ca stie ea mai bine...cunoasteti stilul cred! ) incat nu am mai avut chef de nimic. Sotul e nervos non stop si abia astepta sa plece la munca sa nu mai vada copilul cu caciula si sosete de iarna la 28 de grade in casa si 34 afara iar eu, dupa ce mi-a repetat de 1000 de ori ca i se pare ca nu stiu ce boala are copilul (care bdw e perfect sanatos , are doar gaze de eliminat) am inceput sa am cosmaruri noaptea!
Am visat ca Riccardo era ca o papusa gonflabila , cu un cap mare si hidos si incerca sa ma omoare iar eu ma gandeam ca el are sindromul down si incercam sa ma apar si sa-l starng de gat. pe urma se facea ca l-am gasit rece in carucior si credeam ca a murit , am sunat la ambulanta si nu stiam ce adresa sa le dau caci nu stiam unde ma aflu! m-am trezit tremurand toata si in ziua respectiva n-am mai rezistat , cand mi-a mai zis mama odata ca sa nu tin copilul in curent ca face meningita si a pus 2 paturi pe el cand sa-l scot la plimbare, am dat cu paturile de pamant si i-am zis ca m-am saturat de atitudinea ei...m-a pufnit un plans din acela isteric de nu mai reusea sotul sa ma linisteasca...Nu mi s-a intamlat niciodata sa-mi pierd cumpatul in halul asta , dar iata ca propria mama m-a adus in pragul unei crize nervoase...si asta doar ptr ca ea nu poate accepta sa fac altfel decat crede ea ca e mai bine.
in 9 zile pleaca si zicem slava domnului ca de asa ajutor chiar nu aveam nevoie! totusi am inima f grea ptr ca imi pare tare rau ca propria mama sa-mi faca asa ceva...si ea tot nu realizeaza..crede ca tot noi suntem cei nebuni!
singura parte pozitiva e ca din cauza stresului si a supararii am slabit aproape 2 kg in 10 zile!
Ca sa fie si mai rau..mi s-a mai stricat si laptopul. acum il am pe al sotului dar va trebui sa-mi iau altul ptr ca pe acesta nu-l pot avea la dispozitie zilnic.
Ah..uitam, prinsa cu oful meu...Multumesc fetelor ptr urarile ptr Riccardo la 2 lunite!
Joi ii facem primul vaccin. sper sa nu faca febra sau sa aiba problemutze dupa...
O sa incerc acum , pana se trezeste Riccardo, sa mai citesc din urma.
Va pupic pe toate!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Ioanactmultumim. Despre filmulete, subscriu la ce a zis Andra.ar fi bine pe prima pagina, si de asemenea mi-ar fi placut tare mult sa avem si "Guvernul mamicilor de iepurasi" facut de Ella tot acolo Anca mami de Codrin de Lucas Botez Codrin |
Numai ca nu stau sa caut postarea..daca il m scrie odata il voi pune..cat despre filmulete, am raspuns Andrei, sunt valabile 10 zile si nu cred ca are rost sa le trec pe prima pagina.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!