Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 8
GabyHila spune:
Hello fetele,
Am revenit de la munte joi seara si numai acuma am reusit sa recuperez.
Iara imi trebe 3 zile sa raspund la toata lumea si scriu cat o zi de post:
Erina eu nu stiu despre ce zici cu procedurile. Singurul lucru care il fac este ca ma duc la Spa (inot, jacuzii si multa sauna). Feng shuiuri numai mentale dar si alea sunt rare in ultima vreme:))
Nu pricep cand e vreme sa faca si Prevenarul intre vaccinele normale.
le-ati facut bebeilor in fiecare luna cate un vaccin??
Andira am eu o nelamurire. Ai zis ca le dai fetelor pana la 3 ani lapte praf. de ce?? eu ma gandesc sa o alaptez pana la un an si dupa aia sa ii dau lapte de vaca. Sunt foarte nehotarata si nu am vreme sa citesc cum as vrea eu despre tema.
Castelana drum bun!!! sper ca ai ajuns bine si ca nu au fost probleme cu bebe la zbor!!!
Delia imi pare rau ca nu am confirmat dar am crezut ca am dat comanda clar cand am vorbit cu tine.
Honey deja au ajuns ergourile??? Erina zicea ca transfera banii?? te rog spune-mi si mie daca sunt ceva noutati.
trimit si revin!!
rmkristine spune:
Roxana i-ai facut Prevenar-ul si lui Ivan? Ca pe mine cand ma apuca frica.... ma apuca pt toata familia!
PIF_pif spune:
Multumim pentru felicitari!
La multe lunite si multi ani si pentru Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi)
Sensibila felicitari pentru fetita care deja se intoarce singurica!
Briza marii poti sa pui o poza cu balansoarul sa ne facem si noi o idee? Si de unde l-ai luat si cat a costat?
dayanara spune:
marina, da si ivan a facut prevenarul 3 doze
gaby , prevenarul l.a facut silvana alaturi ce celalte 2 , a avut 3 intepaturi si la 4 luni alte 3
briza da, vreau si eu sa vad ce leagan e pt 18 kg, unul ar fi cel aratat de oana, dar ala e mai mult sezlong ...sau nu stiu cum sa.i zic
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
schema oficiala de aici , sa va faceti o idee daca vreti
www.madrid.es/UnidadesDescentralizadas/Salud/PrevencionYPromocion/Objetos/calendario_vacunacion_infantil_CM_07-06-2010.pdf" target="_blank">schema vaccin
NC13v este prevenarul
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
nu stiu cine intreba de treapta la carucior, eu am renuntat la landou ca ma enerva , si o tin ridicata, important e sa nu stea indoita iar in caruciorul sport silvana are reductor asa ca sta inclinata nu indoita si sa nu se sprijine de tot pe fundulet
am cateva poze cu ea asa, nu stiu daca se vede...la semnatura
POZE
AMr...2kg
babyangel spune:
Freedelia, foarte frumoase poze ..si parca nu ma satur sa o privesc pe Jodie...parca e de p reviste
Briza, parca nu imi vine sa cred cand te aud ca nu puteai sa bei nici cafeaua linistita pana ai avut leaganul... Sau sa speli cateva vase?? Dar detaliaza-mi si mie programul micutului Eric...SI ATENTIE DE LA 3 LUNI bebeii deja isi dezvolta personalitate si incep sa planga pt. a obtine ceva...De aici pot deveni cu adevarat rasfatati
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
rmkristine spune:
ref la rotateq am gasit pe prospect ca "Prima doza se administreaza cand sugarul are varsta cuprinsa intre 6 si 12 saptamani". Asta inseamna ca nu i-l mai pot face?????????
rmkristine spune:
al meu o sa implineasca 12 sapt pe 1 iulie, deci la mai putin de 4 sapt de la vaccinul de 2 luni. Desi acum citeam ca este acelasi scandal si cu rotateq, asa cum a fost si cu rotarix-ul. Asa ca ma mai gandesc.
dayanara spune:
marina pana la urma ambele sunt sigure, eu nu caut sa te conving iti spun doar ce decid aici oficialitatile
circovirusul porcin descoperit nu afecteaza omul si e acelasi lucru ce se gaseste in mezeluri de exemplu
aici medicii spun ca acest vaccin reduce spitalizarile destul de mult
POZE
AMr...2kg