Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

http://www.wyeth.com/content/showlabeling.asp?id=134
la pagina 27 schema din nou in engleza...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

azi ivan e la zoo cu leo

vladi aici ma mut:)))
bine ultima si ma duc sa calc deci si in romaneste

http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-prevenar-pneumococic-x1-wyeth-I38029.pdf

si de unde il poti lua
http://www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-prevenar-pneumococic-x1-wyeth-I38029

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Pentru cine vrea sa ma vada .... www.youtube.com/watch?v=WgM6K9s-yPI" target="_blank">Ma intorc singurica de pe spate pe burtica !!!!

La multe lunite Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi)

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

sensibila doamne ce dulce ursuleata de ea

andira ti.am zis de parcuri!:))
in herastrau merg ca ivan e topit dupa tramvai si iau 41 de la tricodava pana la parc
in moghioros imi vine aproape ca si plaza mall
pt ca nu o sa avem masina de aia zic , daca se poate sa va deplasati voi mai usor
nu inchiriez ca vine cineva si ne ia de la aeroport si pe durata vacantei nu am nevoie sa ma duc cine stie unde, pt pasapoarte etc iau taxi

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Sensibila vai ce scumpica e broscuta: hopa hopa ..se descurca fata

In sf de ieri avem si noi balansoar ca tare greu m-am decis pe care sa il cumpar (mie imi placea altul dar era doar pana la 9kg si cum ericutu are deja 6400...am ales unul indicat pana la 18kg). A stat bebelinul azi o ora in el : am mancat, mi-am facut cafeaua, am spalat vase..vai ce bine a fost. Va spusesem eu ca sotul nu era de acord sa luam ca zicea ca arunc banii aiurea, ca unde il mai tinem si pe asta...blabla..acum "uite ce ii place!! bine ca i-ai cumparat". Zau?!!..Barbatii astia

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Pentru cine vrea sa ma vada .... www.youtube.com/watch?v=WgM6K9s-yPI" target="_blank">Ma intorc singurica de pe spate pe burtica !!!!

La multe lunite Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi)

Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Sensibila multumim de urari. Noi facem urari generale, asa ca sa traiasca toti iepurasii ce serbeaza astazi!

GiA super iepurasa odiseei..sa se invarta ea asa de repede Dea nu mai pot fi linistita sa-l las pe Codrin la marginea patului, ca si el isi ridica piciorusele si le prinde cu manutele...poate din greseala se rastoarna si el

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, va salut din nou pe fuga, am de recuperat mai mult de un capitol, insa la ritmul in care scrieti, nu cred sa reusesc, ca incerc de vreo saptamana :(

Am pus poze de la calatoria noastra la Beijing, asa cum am promis. Le puteti vedea aici:

http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/

In rest suntem bine, nimic nou, ai mei se pregatesc de plecare, copiii mai o saptamana si intra in vacanta, noi ne pregatim sa ne mutam (deocamdata suntem in negocieri, cred ca in august o sa ne mutam), caut niste ore de into pentru copii, a venit caldura aia insuportabila...

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

freedelia voi sunteti familia perfecta zau, asa de scumpi sunt copiii
ati fost cu vaporul sau cu trenul? unde e facuta poza asta
http://s882.photobucket.com/albums/ac27/delia_forum/?action=view¤t=IMG_2930.jpg

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

vladi , meningita e de 2 feluri virala si bacetriana, cea virala e cea mai usoara forma, cea bacteriana e grava cu sechele...prevenarul e pt cea bacteriana
din pacate ambele se contagiaza usor , chiar prin aer , tuse etc
de aia e bine de facut prevenarul

cum nu e nimeni aici ma duc pe mirc

POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

uf! in sfarsit am recuperat!
Mi-a placut Gia! Sensibila am vazut ca intrebai de componenta "HIB" din vaccinuri. Ea e inclusa in Infanrix-ul Hexa (noi p-asta l-am facut) si in Pentaxim-ul care se face gratuit, asa mi-a spus pediatra. Acum 4 ani si ceva nu era asa in cel de la stat, cum nici anti-polio nu se facea injectabil.

Mergi la inceput