Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 4
Stefanna spune:
ANDIRA, ALINA, VLADI,SENSIBILA,ROXANA, va multumesc din sufelt de urari si chiar imi doresc muuult sa se implineasca.Va pupic de la cord
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si LUCA ALEXANDRU
EVAMIKA spune:
La multe lunite: Ianis Stefan, Isabella Katy si Riccardo!
LA MULTI ANI: Stefanna si Rebiana !
EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.com/CorinaAvrigeanu/EVAIOANA15MARTIE2010#5477530324843280738
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sensibila Ioanact - Sa nu uiti ca iti trebuie extras de cont si pt alocatia lunara ! Deci sa iei 2 de la banca, spui ca iti trebuie pt alocatie si indeminizatie si insisti sa iti dea ca trebuie orignale pt ambele !eu pt trusou si alocatia lunara si indeminatia de nastere am depus pe 20 martie sau asa ceva si postnatalul l-am terminat pe 21 aprilie. Daca depuneai la timp pana acum ar fi trebuit sa primesti alocatia pe luna mai. Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010 IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual) Atat sunt de mare ! Poze Gia Darria / Botez Gia Darria Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori! "Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga "Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste" |
Am inteles ca tb 2 extrase de cont.
Cand voi primi banii imi va veni si din urma (de la data de cand am nascut) sau din luna in care depun dosarul?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andira
Eu am luat-o si sunt la a treia... Cred ca o iei si tu. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
A, da? Super.. imi tb acte si pt asta separat?
POZE RECENTE
andra_s spune:
am tras chiulul cateva zile din lipsa de net probleme de la furtuna
azi avem cinci luni , multumim pentru urari alinei, oanei, sensibilei, evei,
LA MULTE LUNITE SI PT IEPURASII ISABELLA SI RICARDO! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!!!
LA MULTI ANI SARBATORITELOR: REBIANA SI STEFANA!!!
SA VA BUCURATI DE COMORILE VOASTRE SI SA AVETI PUTERE SI SANATATE SA II FACETI MARI LA PROPRIU SI LA FIGURAT!!!
alina am vazut pozele de la intalneala! sunteti toti f frumosi
fug ca maraie zgaiba....
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
sensibila spune:
Ioanact - banii pe alocatie o sa ii iei incepand cu luna mai pt ca in romania nu se acorda bani in luna in care ai nascut.
Si sigur ca iti trebuie separat acte si pt indemnizatia de nastere dar chiar nu mai stiu ce am depus.
Parca copii dupa certificat si buletine + originale
http://www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=22
Aici gasesti cererile si tot ce iti trebuie daca ai imprimanta poti sa le completezi pe unele pe pc si sa le printezi deja completate, iar unele trebuiesc completate de mana
Nu a vazut nimeni intrebarile mele legate de vaccinuri cu o pagina in urma ? A facut cineva din cele care au optat pt vaccinurile de la stat Hibul gratuit sau i s-a spus ca e obligatoriu si ca trebuie sa il cumpere ? ?
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
andra_s spune:
sensibila nu stiu ce sa iti raspund referitor la vaccinuri, noi am facut infanrix si le continea pe toate
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
child spune:
ANDRA sa-ti traiasca feciorul IANIS si sa va bucurati de el, ca, intr-adevar, e o minune!
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
nibi_niki spune:
LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI
LA MULTI ANI REBIANA SI STEFANNA
Noiacum am ajuns acasa de la plaja,m-a topit caldura zilele astea. Maria a papat 2 minute si a adormit imediat..a obosit-o plaja,saracuta.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Ioanact - nu venim la Constanta , plecam la Albena. Dar plec in exact aceeasi perioada ca si Nino (august), si era sa fie si acelasi hotel, numai ca noi n-am mai gasit locuri. De-asta ziceam ca ne intalnim pe autostrada. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Credeam ca autostrada din Bucuresti.
POZE RECENTE