Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

sensibila wow, Gia se intoarce singura deja, bravo, bravo!!
Vladimir cred ca pina pe la 8-9 luni nu a vrut sa se intoarca singur, claxona din pat si ne striga sa-l intoarcem noi. Era doctorita bagata rau la idei ca are nu stiu ce afectiune, de fiecare data ma intreba "s-a intors?" si eu ziceam ca nu inca :)) E boier din nascare, si acum la 5 ani asteapta sa-l mbraci, sa-l speli, sa-i dai in gura mincarea... Puturos, ce sa zic, mai ales ca taica-su ii cauta mereu in coarne si de mine zice ca sint rea, ca eu nu ma ridic sa-i dau apa si nici nu urc 2 etaje cu el ca sa-l schimb cind vine de la gradi, il trimit singur sa se schimbe :)) Sa vad Floricica acum daca o sa vrea sa se intoarca sau face ca frate-su...

De vaccinuri nu stiu, eu nu am facut niciodata de la stat ci dor infranrix, din astea. Banuiesc ca si alte fete au facut la fel ca mine, de aia nu raspunde nimeni, ca nu prea stim.

fetele care ati luat colacei de baie - Floricica nu vrea sa stea pe spate cu el, se intoarce pe burta si inoata ca broasca prin cada... Mi s epare insa ca pozitia asta ii forteaza capul prea ridicat spre spate, oare nu i-o dauna? Cum se foloseste de fapt colacelul asta? (de pus i l-am pus bine, ca m-am uitat la voi in poze)

vaccin Prevenar mi emi-a zis doctorita sa-i fac neaparat Prevenar vaccin cit de repede, ca cica au aparut cazuri de meningita cu pneumococ la bebelusi si asta e cumplit d e periculoasa. O sa i-l fac pt ca a insistat - la Rotavirus m-a pus sa aleg daca fac sau nu si nu am facut, dar l-a asta nu m-a intrebat ce cred, m-a pus direct sa-l fac... Stiti ceva despre asta, ati facut vreuna la copil Prevenar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

andra sa-ti traiasca flacaul - ce mare s-a facut !!

dayanara, de acord! Grabeste-te cu aia 2 copii ca eu ti-am scos deja la indemina harletul si lopata!

Of, iar sa- constipat Floricica.. aplins 1 ora fara oprire mititelul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

vladimirescu,eu am facut Prevenar si NeisVac-C.Nu a avut reactii adverse,,a fost ok,putin cam somnoroasa a doua zi.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara! Spunem si noi felicitari sarbatoritilor!!! Andra deja 5 lunite!!! Sa stii ca am vazut filmuletele cu minunatul tau!!!

Vladimirescu, o placere sa te citesc. Am sa intreb si eu pediatra de Prevenar. Nici Dariei nu i l-am facut.

Saptamina viitoare facem infarinxul de 2 luni si apoi vedem cum programam Prevenarul.

Va salut si imbratisez pe toate!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

Citat:
citat din mesajul lui andira

Ioanact - nu venim la Constanta , plecam la Albena.
Dar plec in exact aceeasi perioada ca si Nino (august), si era sa fie si acelasi hotel, numai ca noi n-am mai gasit locuri.

De-asta ziceam ca ne intalnim pe autostrada.

Credeam ca autostrada din Bucuresti.

Pai, aia, m-am exprimat eu gresit .
Era vorba de A2, intr-adevar, numai ca nu ne vom opri in Cta, asta vroiam sa spun.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Honey, ceva vesti de la Delia?

Saptamina viitoare fac transferul. Trebuie sa stiu suma. Tu in ce zona locuiesti? Sotul s-ar putea intilni la o locatie convenabila pentru tine sa il preia.

Mamici, este cineva care a mai taiat din mincarica fara repercursiuni asupra productiei de laptic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

vladi eu am facut prevenarul de fapt silvana...ce te intereseaza?
aici intra in schema de stat normala doar cel pt rotavirus a fost alegerea mea
intr.adevar e bun contra meningitei printre altele

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Gaby ati revenit de la munte? Tu ziceai ca faci sau vei face proceduri. Ce a mers bine la tine? Intre sarcini am facut si LPG si capsula Feng Shui si Tehnispa dar nu stiu ce sa aleg acum sa aiba efect maxim, am intrat in panica ca se apropie plecarea la mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Pai, aia, m-am exprimat eu gresit .
Era vorba de A2, intr-adevar, numai ca nu ne vom opri in Cta, asta vroiam sa spun.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Asta e altceva.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

intru scurt sa zic si eu La multi ani Rebi si Steana!!Sa fiti iubite si mereu rasfatate!!!!!

Pupici!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput