Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Am dormit de la 10 la 1:30, apoi s-a trezit Jane sa pape si m-am trezit si io sa dau o tura pe la calculator.

Andra -- habar nu am care e schema de vaccinuri aici, noi am mers pe schema americana la primii copii, dar acum merg pe schema ma proprie, adica pana acum nu i-am facut decat BCG-ul, restul voi incepe de la 4 luni, cu cate un singur vaccin, catinel-catinel, ca am io pata pusa ca prea multe vaccinuri deodata nu fac bine.

Child -- si pe mine ma doare spatele cand adorm si ma trezesc dupa mult timp in pozitia de alaptat. Am sa incerc ce zice Niki daca am rabdare sa fac atatea manevre in miez de noapte. Dar altfel, ma intorc pe partea cealalta, ma intind un pic si trece durerea. Iar de sani, ai mei sunt imensi si nu imi fac griji, am avut ceva grija in prima luna, apoi pauza, se descurca Jane singurica cu respiratul :)

Briza -- de ce nu pui laptele deja masurat intr-un biberon de seara si noaptea doar ii torni apa incalzita in celalalt biberon deasupra? Iar de sab, deja cred ca ai putea sa faci un test sa vezi daca tot asa rau face fara el, ca pe la varsta asta deja stau mult mai bine cu gazele. DAr, in alta ordine de idei, am avut si eu copil hranit cu LP si stiu cat de greu e -- din fericire eu am avut noroc si de la cateva saptamani dormea 6 ore pe noapte iar la 2 luni 9 ore!!! Si tot imi era greu dimineata sa ii fac biberonul cu ochii lipiti de somn...

Asteropi -- cine stie, cand e sa fie ceva, se aranjeaza totul de la sine, asa ca poate ajungem si pe la voi candva, cu mic cu mare... Cat despre depresie, multe persoane nu o recunosc, dar majoritatea mamelor o au. Eu nu mi-am dat seama de ea decat acum, dar mama si sotul mi-au zis ca in mod clar am avut-o la fiecare copil. Si la primul copil eu si acum sunt sigura ca daca nu ma termina mama la nervi reuseam sa alaptez copilul. Dar atatea griji isi facea si asa stresata era, ca mai rau ma agita in loc sa ma ajute si sa ma calmeze. Intentia a fost clar buna, ca l-a adorat pe nepot-su din prima clipa de viata, dar rezultatul nu a fost pe masura intentiilor...

Vladi -- exact in pozitia ta alaptez si eu noaptea :)

Erina -- nu e cazul sa iti faci griji, io mereu am trimis chestii din China cu ai mei in tara, asa ca no problem.

Fug la nani.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia uite am pus cateva poze noi
http://s746.photobucket.com/albums/xx109/roxana1777/

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Cand va aud pe voi cu bagatul la tzitzi in gura si adormit in secunda 2. La noi masa de noapte inseamna: pus biberonul, pregatit cu apa de cu seara, in fierbatorul de biberoane, incalzit apa cateva sec (cam 30 de sec), numarat cupele de lapte, numarat 15 picaturi de sab simplex si pus in biberonul ca altfel face spuma si e jale apoi cu durerea de burtica...

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Brizaaaa pai hai sa iti zic eu cum sa-ti usurezi noptile si tie si lui " Duracel" Te duci si iti cumperi un recipient de plastic cu rol de dozator de lapte (este in farmacii).Eu am cu 3 compartimente , deci pun masuri de lapte pt 3 mese. Apoi, iti trebuie un incalzitor de biberon, care sa stea non stop aprins si cu biberonul cu apa in el. Iti pregatesti de seara 2-3 biberoane cu apa masurata in ele, si pe masura ce papa Eric , ii pui urmatorul bine in incalzitor pt urmatoarea masa..
Si uite asa la ine se reduce timpul : doar iau bibe din incalzitor, trantesc una doza lapte, agit si gata...

La sab simplex nu am solutie..eu i-am dat infacol , care are o pipeta in el..foarte simplu de administrat..dar noi am renuntat total la infacol pt ca nu mai avem colici de pe la 9-10 saptamani

Nafi , tare nasoala situatia cu mama ta..intelegeam sa te certi cu soacra , dar cu propria mama??Cam nasol. dar stii tu cum e..toate trec pana la urma!

Silvia , draga de tine ce sa patesti..Bine ca e bine "don Pedro" si bine ca nu ati fost atunci in casa..ca in ziua de azi unii sunt in stare sa te omoare si pt un telefon mobil
Fetele, din nostalgie am intrat la modiseea delfinasilor de iulie-auguist! Am vazut-o pe Pufescu cu DPN 11 august. Am citit putin pe acolo..Doamne ce nostalgica am devenit Parca vreau din nou sa trec prin perioada aceea

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

anca ai pus poze cu perdeluta anti-tantari pentru carut? am scapat mesajul?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Andra, Ramy promit ca dimineata le pun..am facut pozele, doar ca nu am mai apucat sa le incarc.

Andra , si eu il car pe Codrin dupa mine..ca nu prea sta singur..In bucatarie, avem scaunel de masa, in living avem balansoar si scoica..mai aduc si caruciorul cateodata, sus in camera lui il las cu caruselul pana mai intind si eu niste rufe..si tot asa..Doar cu aspiratorul nu pot da ca se teme de el..culmea ca nu de zgomot, ci de miscarea care o fac eu cu peria pe covor

Si.de acord cu ideea sa spunem Alinei ce functii avem! Deci eu am fost desemnata dietetician sfatuitor. Asa ca azi am cumparat si cartea Gabrielei Man, cu faina ei : slabesti mancand" Astept intrebari

Anca
mami de Codrin
de Lucas

Botez Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, am revenit si am mai citit si eu cate cava, incerc sa intru macar o data pe zi sa va citesc, sa vedem cat ma tine.

ROXANA ce draguti sunt copii tai,mie nu-mi vine sa cred cat de mare mi se pare SILVANA.
la faza cu dormitul eu ma refeream sa dormi in pat cu amandoi copii sa vad cum se catara pe tine.

ALINA da trebuie dosar separat pentru fiecare, si pentru prima de nastere, pt trusou si pentru alocatie si apoi pt indemnizatie.
sincer trebuie sa te interesezi de acte ca la mine le-a depus sotul si nu mai stiu. spor la treaba.
banii iti vor intra in 2 luni.

DELIA ti-am admirat si eu familia si chiar sunteti o atractie pentru tara in care traiti voi, copii sunt minunati, blonzi si albi exact cum mi-am dorit sa am si eu copii(eu am fost mai brunetica mica)si am avut norocul sa iasa albi.
sa va bucurati de ei si frumoasa vacanta.

hi hi, mai ANCA ce nostalgica esti, nu e timpul trecut sa mai incercati o data, daca esti asa doritoare te sustinem.

BRIZA referitor la sirop de colici, noi folosim DEBRIDAT si ii dau cu siringa de la NUROFEN, si asa i-am mai dat si GRIPE WATER, poate te ajuta cu ceva.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

ALINA da trebuie dosar separat pentru fiecare, si pentru prima de nastere, pt trusou si pentru alocatie si apoi pt indemnizatie.
sincer trebuie sa te interesezi de acte ca la mine le-a depus sotul si nu mai stiu. spor la treaba.
banii iti vor intra in 2 luni.

Merci mult!

Azi a depus sotul dosarul pt indemnizatie si alocatie, dar m tb sa am cont (al meu) ca sa-mi vina banii pe card si nu Garanti Bank la care am card de la servici..deci maine tb sa ma duc sa-mi fac alt cont la Raffeisen si apoi sa mearga iar sotul sa duca contul, si m are si dosarul pt trusou de dus + prima de la nastere.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

NAFI acum am citit prin ce ai trecut si sincer i-mi pare rau , dar asta este mai ai un pic si scapi si iti vei creste puiul asa cum crezi tu ca e mai bine.
rabdare multa.

Mergi la inceput

SILVIA ma bucur ca acum sunteti bine, sper sa ai si tu o perioada de liniste.

VLADI tu esti cea mai tare in arta povestitului, desi incerc sa stau treaza sa ajung si eu la zi cand citesc ce scrii tu ma apuca interesul si uit de somn.
super faza cu suptul si dormitul o facem si noi si nu ne schimbam la scutem toata noaptea.
acum ma vazut si eu pozele din casuta voastra, super casa aveti, sa te simti comfortabil si fericita in ea ca stiu cat efort ai depus pana ai terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

ANDRA unde ai poze cu slabitul? da sa vad si eu!

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

nu am pus poze, ca 2 kg date jos le vad doar eu, cu indulgenta

dar mai continui ca-s ""intr-o pasa buna cu slabitul", eu nu reuseam sa dau jos asa repede decat in vis, cred ca s-a luat de la tine, sau am avut noi astrele favorabile, ca tot suntem noi nascute in aceeasi zi

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

fetelor s-a deschis odiseea de martie-aprile 2011, e deschisa de bb yasmi, parca a scris si ea la noi la odisee, dar nu mai stiu cu ce ocazie, parca fusese colega de odisee cu alta mamica de la noi

POZE

Mergi la inceput