Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
neata si de la noi,
Andra, Ramy77, uitati aici poze cuplasa de tantari. Am mai pus si ultimele poze din luna a 3-a a lui Codrin. De-acuma trecem la luna a 4-a
http://family.webshots.com/photo/2288967880105533668nIKfCH
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s fetelor s-a deschis odiseea de martie-aprile 2011, e deschisa de bb yasmi, parca a scris si ea la noi la odisee, dar nu mai stiu cu ce ocazie, parca fusese colega de odisee cu alta mamica de la noi POZE Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Andra , am vazut si eu ca bb yasmi a deschis martie apr 2011 si eram tare derutata, ca nu mai tineam minte de ce a scris la noi in odisee...Ce mistoooo..v-am zis eu ca ceva nu e in regula cu mine...asta noapte l-am visat pe Michael Jackson...eram la un spectacol cu el si trebuia sa danseze si el cu copiii de la scoala mea
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
Fetele .....unde va ascundeti??
Doar n-oi fi eu singura treaza pe aici...
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Delia13 spune:
NEATA!
Sunt cm chiauna de somn ca noaptea trecuta fost rupere de nori in Cta si nu prea am putut sa dorm.
Ieri dupa cum va spuneam am fost plecata cateva ore si a stat mama cu David . Nu vroia sa manance din biberon , dar cand i s-a facut foame tare l-a luat plangand, imi zicea mama ca mai tragea cate un suspin, apoi o inghititura. El vroia tzatica lu mamica. A mancat putin , caam 50ml, da bine ca a papat si atat, apoi am venit si s-a infipt in tzitica.
ALINA- mama nu a plecat inca la sor-mea, pleaca vineri si se intoarce duminica. Deci vrei 2 cutii pana la urma, da? E 26 lei una.
FETELOR, ieri am aflat o veste care m-a ingrijorat. Poate ca n-ar trebui sa va scriu , dar imi spun si eu off-ul.O persoana la care eu tin enorm de mult, o consider a 2a mea mama si ea fata pe care nu a avut-o( maestra mea de canto) s-ar putea sa aiba cancer . Sunt tare necajita, acum isi face mai multe investigatii si sper cu ajutorul lui D-zeu sa nu fie adevarat.
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
andira spune:
Neatza!
Eu mai sunt, dar tr sa plec.
Babyangel - multumesc pt intelegere, eram nauca si inca sunt obosita.
Adevarul e ca la fiecare minut cineva ma striga, de nu mai stiu unde sa ma uit. Si sunt amandoua la varsta cu paratul, si nu va spun ca non-stop aud "mamiiiiiiiiii, Irina a facut...", dupa care repede cealalta nu se lasa mai prejos "mamiiiiii, Nati a dres".
Faza cu "te spun!!!!" e la ordinea zilei, so...
Ieri le-am dus la inot, si m-am dus cu toate 3. Obositor rau!!
Noroc ca Iris e extraordinar de cuminte, se minunau pe acolo ca n-a zis nimic, a stat in scoica 1,5h fara sa protesteze, mai gangurea si ea.
Tine scoica si dezbraca-le, pune scoica si sterge-le, imbraca-le, schimb-o pe Iris, da-i sa manance lui Iris, stai cu ochii pe ele ca se imbranceau, fa-le teorie pt ca vroiau sa topaie pe o masa de sticla etc.
Cand am ajuns acasa eram rupta. Asa ca azi o las pe Iris cu bunica, si ma duc doar cu pisicile mari, sa ma ocup mai bine si de ele.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
babyangel spune:
Aoleuu , Andira.. eu sincer va admir pe cele cu 3 copilasi..sa mai si iesi tu cu toate 3..e sexy rau!
Delia 13 sa va ajute DD sa treceti peste asta...Dar nu intotdeauna cancer = moarte! depinde ...Doamne ajuta sa fie bine!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
Delia13 spune:
BABYANGEL- eu sunt prin zona. Am vazut pozele cu Codrin. Mi se pare mie sau s-a cam bronzat pe fatzuca? Are niste obrajori de-mi vine sa-i mananc.
Aseara am pus si noi baiatu in cada cu colacelul. O sa pun poze cand am timp, dar nu era prea entuziasmat, ba chiar era putin speriat. Partea proasta e ca dopuletul ala cu supapa nu prea se inchide bine.
Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010
POZE DE LA BOTEZ http://community.webshots.com/album/577871762vhGPQy
Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY
honeybaby spune:
neata!
Am sosit ieri dar am avut de recuperat pana azi
A fost bine la mare ... atat cat se poate cu un pitic de 2 luni
vVineri pe drum m-am cerat cu sotul sa nu ne plitisim, ca de , drum lung
am ajuns acolo cu o mare migrena si m-am culcat pana pe la 4 dupa care am iesit afara la o plimbare pe faleza
Sambata am plecat hotarati pe palja dar ne-am orientat prost.
Am ales sezlonguri aproape de apa si la umbra pt Maya. Un friiiig si un vaaaant de pe lua pe sus . am stat 2 ore pana s-a trezit Maya si nu a mai vrut in carut. Era imposibil s-o tn afara din carut e vantul ala
Duminica am ales un loc la departe de apa si a fost mai bine, am stat cam 6 ore. Maya a papat si a pedalat in ladoul-cos pe sezlog. Am pompat pe plaja, ca mine nimeni. Am scos umbrela din bat si am pus-o culcata spre noi cu fata la mare sa nu bata vantul si sa nu vada lumea si am dat la pompa . Altfel nu aveam cum sa stam mai mult de 2 ore pe plaja.
Maya a fost cuminte , a ras si vb cu lumea. Se mira mama si sora unui coleg de al sotului la care am stat de ea ca e mica si rade. Ma intreb pe vremea lor la ce varsta radeau copii ?? sau nu mai tin ele minte.
"Bunica " ne-a umplut de sfaturi " pune-i mama caciula ca e aerul tare aici si bate vantul" - nu era nici jumate din curentul de la noi din curte. " pune-i soseta ca e rece" " vaaai mie dr imi zicea sa nu plec cu copilul pana la un an" etc.
A dormit de rupt de la 9-10 seara pana la 8 dimineata, dar eu m-am trezit sa dau la pompa ca sanii nu stiu ce e aia mare si dormit mult.
sambata ii dau laptele si nu vroiam sa bea dupa atatea ore de somn tot scotea bibele afara. cand gust era stricat. Obisnuita cu firgiderul meu nu am mai gustat din el. A baut cam 40 ml asa. Noroc ca la varsat si nu a patit nimic.
Sambata noaptea am facut gratar s am baut socata. La 2 noaptea m-am trezit ca-mi curgea laptele pe gat si am scos 250 ml. La 5 dimineata la fel. La 8 tot plini de dau pe afara erau.
Asa ca fetele ca va place socata si vreti late incercati.
Imi pare rau ca ma aruncat laptele care a ramas nebaut ca nu aveam ce face cu el.
Fug la pompa ca a adormit pitica dupa ce a baut 200 ml. Iar a dormit de la 22 la 8. Eu m-a trezit la 5 pt pompa
Aveam si cateva poze urate . Tare rau fara camera care sa mearga cum trebuie. 90% din poze ies neclare
http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaPuiutIubit2Luni#5485206238295269314
revin..
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
annya9 spune:
Neata fetelor,
Noi ne pregatim de vaccin. Daca diseara dr. il gaseste sanatos, maine facem ifarixul. Am niste emotii si mi-e o mila de el...
Cu constipatia suntem in aceeasi situatie, desi de alaltaieri am inceput sa-i schimb laptele din Humana in Aptamil. Sper si eu la o minune...
In rest suntem voiosi si frumosi, si grasuni cu multe pliuri pe copane, radem la mami si la tati sin facem plimbari indelungi. L-am dus chiar si la restaurant, la o terasa si este foarte cuminte, dar atent la tot ce e in jur.
Nafi, ar trebui sa-i spui mamei tale ca tu esti mama copilului tau si ca ea trebuie sa te asculte pe tine, nu tu pe ea. Eu asa am pus-o la punct pe maica-mea, care avea tendinte asemanatoare. Ma rog, mai putin cu imbracamintea, insa cu mancarea si cu ceaiul. La orice scancet ea gasea rezolvare biberonul...cu ceava... de ajunsese Raducu al meu sa bea non-stop ceva...
Am comandat si eu de la o tipa de la Pufuleti colacelul de pus la gat pentru inot si abia astept sa-l primesc, desi nu stiu daca-l voi folosi de acum. Cred ca mai astept vreo luna. Insa m-am bucurat, pentru ca l-am capatat pe ultimul.
Delia, trebuie sa fiti optimisti, nu orice forma de cancer e fatala. Sanatate multa profesoarei tale!!!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze noi
Botez Raducu
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
nibi_niki spune:
Neata.Doreste cineva un esspreso fierbinte cu spuma rece de lapte si scortisoara?
Anca ti-am admirat iepurasul
Delia13 uite un sa treaca supararea si multa putere maestrei tale.
Andira.tot respectul meu cum te descurci cu 3 copii
Roxana,tu vrei sa crape ranza in mine de invidie?.Ti-ai lasat sunculitele acasa cand ai plecat la mare?.Pup Maya cea frumoasa.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG