Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

acum sa incerc sa intru si eu la normalitate, am vut sa inru si eu de ieri dar nu am putut, am avut pitica plangacioasa de burtica si de ce credeti, de mama nebuna la cap, vineri mi-am simtit sanii cam goi si am crezut ca de la oboseala nu am lapte suficient si am intrebat o prietena ce sa fac{ea alaptase 2 copii pana la 1 an} si mi-a zis ca sa beau bere fara alcol si sa vezi cat lapte faci, si nebuna de mine gata ma duc sa-mi iau si bine ca nu am baut-o pe toata decat un sfert cred si apoi au urmat 2 zile cu dureri de burtica si nesomn de am innebunit, si am zis ca de acum fac ce cred au si nu am sa mai ascult de nimeni, mai ales ca in privinta laptelui nu a fost nici-o schimbare.

am vazut si eu pozicile de la intalneala ALINEI cu DELIA,tare draguti piticii, si ce bine de voi ca ati reusit sa va intalniti.

am vazut si cum se doarme in familia ROXANEI, sunteti de coma mai frate cu atata somn in voi, dar as vrea sa vad mai tarziu si varianta dormit in trei cu amandoi copii ca sa vad care unde se mai urca.

ALINA sa stii ca prima de nastere o sa o primesti si pentru al 2-lea copil, eu am luat-o asa ca depune dosar si pentru cei 230 de lei.

CASTELANA cu intarzaiere si poate mai citesti: sa ai concediu placut in ROMANIA si sa te reintorci cu bine.

OANA si voi sa aveti concediu placut si apropo: la multe lunite lui ERIC!

LA MULTE LUNITE SI PENTRU: RARES, ANGELA IOANA, AMALIA ALEXANDRA.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

NAFI, te inteleg perfect. si mama a fost aici 5 zile, ca sa ma ajute, dar la sfarsitul perioadei m-am simtit mai obosita ca inainte,pt ca in loc sa dorm si eu ca omu la pranz ca dee aveam ajutoare...nu...ba ma duceam la supermarket, ba 3 zile din 5 am fost sa o plimb si pe mama(ca sa nu zica dupa, ca am tinut-o numai in casa), ba ffaceam curat sau calcam pt pitica in timp ce statea mama cu bobocelul, si tot asa...
m-am bucurat insa ca a venit totusi sa-si vada nepoata....la mama e mai greu cu urnitul de acasa, are si diabet saraca, ii e frica cu avionul, etc..
si a mea mamica incepuse....eu iti facea asa, eu iti dadeam asta,
tine-o asa, fa asa, ba nu asa..

asa sunt mamele, cu toate ca sunt pisaloage, normal ca ele ne vor mereu numai binele.si nepotilor la fel.

chiar m-a bufnit si plansul o data (era si in perioada aia de inceput cu depresia post-natala- de care i-am spus mamei si imi zice: " lasa draga , ca si eu am nascut si nu am mai avut nici o depresie" :(((....]
care a-ti avut parte de ea(depresia) intelegeti am avut vreo 10 zile in care am plans non stop, mai era si temerea daca voi reusi sa fiu o mama buna pt puiul meu.

FREEDELIA plajele ca plajele, dar cea mai super e apa aici...e super curata si calda
poate veniti vreo data, cand va duceti in tara, mai ales vara, au charteruri directe BUCURESTI-RODOS si in 2 ore sunteti aici

DANAYARA hai aici dar sa stii ca nu stau cu 3 copii pe cap, ii lasam in grija sotului meu si noi ne facem de cap la piscine, plaja, masaje, eeeeee.....iti surade ideea
Anastasia e verisoara lu fii-mea si mie imi place numele si copilul, e o frumusete de fetita, dulce rau

GREENFROG offf, vai cate a-ti patimit,saracutul Petru, sper din suflet sa nu mai aiba probleme, dragul de el

BRIZA- parca la voi e mai rau programul ca la noi offf, cand se vor face si ei mari, sa doarma mai mult, sa nu mai fie asa plangaciosi

bravo JUSTINA pt gangureli

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

INA 3040 mai, copii astia ai nostri parca sunt trasi la xerox. sa foloseasca sanatos leaganul,Robinutza al tau.

ANDRA esti o scumpa.
Asteropi are 64 cm si 5400 gr. fotomodela in toata regula

LA MULTE LUNITE SI ANI ieprasilor de azi

fug ca se chitaie pitica

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

NIKI m-ar ajuta o poza demonstrativa, multumesc. Poti sa-mi trimiti pe pm.
Daca poti asa imbracata, e ok, doar sa-mi fac o idee cum pui perna si bebeul.
Eu am incercat, imi iese cat de cat, dar parca totusi, nu papa bebeul cum trebuie.

Inca o data, multumesc mult.

Ca tot ma plangeam ca bebe refuza sanul peste zi, astazi Albert mi-a facut o surpriza frumoasa, nu m-a refuzat .
Adevarul este ca si l-am prins adormit de fiecare data.

BRIZA chiar ca ai de lucru noaptea .
Eu mi-am dorit ca macar noaptea sa alaptez (direct de la sursa), daca ziua face mofturi.

ANDRA si eu ma plimb cu Albert prin casa, cu scaunelul de masina.
Si al meu cred ca se face bucatar , deja stie ceva retete, intr-adevar, de astea, ad-hoc, ca nu ma prea pricep eu la altele si nici nu-mi place bucatareala.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Ioana -- cum se vad pozele pe hi5? Tre sa fiu membru? SI sa fim "prietene" in retea? Habar nu am...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Iti trimit link-ul si imi zici daca se deschide.
Aici e link-ul.
Da! Tb sa fii membru ca sa poti vedea pozele.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic

ALINA sa stii ca prima de nastere o sa o primesti si pentru al 2-lea copil, eu am luat-o asa ca depune dosar si pentru cei 230 de lei.

Trebuie dosar separat de indemnizatie si alocatie? Ce acte trebuie?

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Oricum vrind-nevrind am intrat in panica si si am bagat pompa in catiune sa vad cit lapte scot. Am scos in vreo 8-9 minute cite 80 la fiecare sin doar ca David de cele mai multe ori maninca doar la unul.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

cred ca pompa nu trage nici pe jumatate cat trage bebe, si eu am pompat acum cateva zile (dupa ce imi bagasem pompa "la naftalina") ca imi exploda un san si ianis era satul si am scos cam 60 de ml, si cum el mananca doar un san si mai si ramane il el, imi e imposibil sa cred ca un copil la 5 luni mananca asa putin si mai si creste destul de bine

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

anca ai pus poze cu perdeluta anti-tantari pentru carut? am scapat mesajul?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

greenfrog of saracuta de tine ce mai patimesti cu mititelul... sanatate multa!!!

erina imi pare rau ca mesajul meu te-a facut sa te simti prost, iti dai seama ca nu asta a fost intentia... Eu cred ca fiecare judeca dupa cum e el: probabil ca tu ai face acelasi lucru (sa-ti bati capul sa faci rost de ergo-uri si sa le trimiti in tara cumva, sa iei banii, s aplatesti mai departe etc). E o mare bataie de cap si o investitie importanta de timp, dupa parerea mea. Si de aia tu si celelalte fete ati "indraznit" sa apelati la freedelia, pt ca si voi ati face asta... Eu insa nu. Nu evorba de voi fetele de aici, pur si simplu am urit intotdeauna cind plecam in strainatate sa ma puna cineva sa-i caut ceva, sa-i aduc pe avion... niciodata nu aveam timp sa rezolv nici treburile mele, d'apai sa fac shopping pentru altcineva, iar valiza o aduceam burdusita de fiecare data cu ale mele cumparate (copil, barbat, tatal meu etc), saream pe ea ca sa se inchida, asadar orice lucrusor in plus ma incomoda... De aia eu nici nu ma ofer sa aduc ceva cuiva. Si stiindu-ma pe mine, nici nu indraznesc sa cer altcuiva serviciul asta :)) Sper ca ai inteles acum

child cauta pe net pozitii de alaptare "in bed", o s ati se potriveasca vreuna... Depinde de cit de mari si de consistenti sint sinii, o pozitie care e buna pt mine nu e buna si pt tine, de exemplu. Eu chiar cite o pozitie pt fiecare sin, ca unul e mai moale si se "turteste" mai usor si altul e mai plin si ca atare e mamelonul un pic mai sus.
Il pun pe Floricica pe o parte, culcat pe cearsaf fara perna, cu urechea pe cearsaf. Ma intind linga el, pun o perna doar sub cap si git (nu si sub umar sau spate), mina de dedesubt o trec inainte (la 90 grade) pe deasupra crestetului lui, si cu mina de deasupra tin sinul deasupra mamelonului, il modelez astfel incit mamlonul sa fie exact in dreptul gurii lui si sa nu-l indoaie cind il ia in gurita. Ca sa nu ii astup narile presez usor cu un deget disponibil sinul in zona de deasupra nasului lui, astfel incit formez o adincitura pe unde poate respira nestingherit...
E important la mine sa sustin sinul partial cu mina, ca sa nu se intinda pielea in zona de areola, ca ma irit rau daca pozitia nu e f corecta...
Acu ca am citi ce am scris cred ca n-ai s aintelegi nimic :)))
Incarca in fel si chip, ai sa gasesti tu o pozitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ANDRA unde ai poze cu slabitul? da sa vad si eu!

stefimic nu dormim in 3 acum, doar eu cu ivan si silvana, leo doarme in alta camera, dar sta cu noi de drag cateodata, stam seara toti si ne jucam ne uitam la tv etc...

am fost iar in magazine dar n.au bagat cine stie ce reduceri, asa ca am luat doar pt copii cate ceva
eu am probat niste blugi salsa, marca mea favorita si mi.au intrat masura 30:))) de obicei cu 26 maxim 27 eram ok, asa ca nu ma lasa sufletul sa.mi iau talia 30 tre sa incap in 27 sau macar 28

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput