Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Fetelor, maine canta Holograf la Expo 2010!!! Mergem, evident, eu cu John si cu Jane, ca Jodie vine abia maine seara de la ai mei si Coleman nu poate sa plece de la serviciu. Abia astept!!!

Vladi -- tare fraiera ai fost, ma scuzi de expresie. Pai daca nu aveam de gand sa o fac, nu aduceam vorba, ca doar nu stia nimeni ca se gasesc aici Ergo-uri ieftine. Eu vreau sa ii cumpar fetei asteia jumate din afacere, asa ca am avut si un "motiv ascuns" sa ajut, si anume ca i-am demonstrat ca pot sa le vand (nu numai voua, ci si la toate play groupurile unde ma duc eu) asa ca acum suntem in negocieri. Trebuia sa zici, scuteai un car de bani...

Am ras la faza cu pozele lui Vladi cu calul de m-am prapadit -- sa traiasca aparatele digitale!!

Si cu laptele la fel e si la noi, nu mai am sanii tari, Jane mananca scurt dar bine, asa ca nu imi fac griji...

Ioana -- cum se vad pozele pe hi5? Tre sa fiu membru? SI sa fim "prietene" in retea? Habar nu am...

Briza -- nici noi nu schimbam scutece noaptea. Nici cand facea kk dupa fiecare masa nu il schimbam de fiecare data. Acum nici gand, il schimb pe la 9 si apoi la 7-8 dimineata. Si ea mananca noaptea, nu stiu exact cat de des, ca eu nu ma trezesc de tot, dar cel putin de 2 ori in intervalul asta, uneori mai des. Si nu s-a iritat inca niciodata.

Pnage fata si nu reuseste ta-su sa o calmeze, asa ca am fugit.

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

eu il schimb pe la 12 si apoi pe la 4 dimineata cand se trezeste serios si incepe cu seria de chiuituri. dar au fost si zile cand nu s-a trezit la 4 si atunci l-am schibat cand s-a trezit de-a binelea. nici macar nu mai aprind lumina, folosesc lampa de veghe pe care o avem toata noaptea. totul ca sa nu ii dau idei sa inceapa sa planga.

mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

alina ca sa nu mai cautam postarea si pobabail nici ela nu l-a salvat, de memorat, nu cred , ar fi bine sa spunem fiecare ce functie ne-a atribuit dna prim-ministru

nafi imi pare rau ca treci prin astfel de neintelegeri cu mama ta ... poate data viitoare cand va veti vedea si va observa ca nu a patit nimic copilul cu tine, ca nu "l-ai imbolnavit" de nimic fara fes si ciorapei, va fi mai intelegatoare cu voi, poate doar din vorbe nu vei reusi sa ii schimbi conceptia. si cred ca are doar intentii bune, ca pe vremea raposatului, cand am fost noi crescuti, asa erau sfatuiti parintii de catre medici si asistente, infasat in scutece pana la 6 luni, infofoliti si imbracati pana in dinti, diversificare la 3 luni, etc, lista este lunga si poate continua.

silvia da voi ati patimit in cateva saptamani cat nu patesc altii in ani intregi acum este ok petru?

briza si la ianis somnul de ziua dureaza cam 30-40 de minute ... si are cam 5 reprize pe zi, f rar 6. deci nici eu nu ma pot baza ca fac ceva cand doarme, dar recunosc, este cumintel in rest. cateodata cand nu e mama libera sa stea cu el si am treaba, il iau la bucatarie cu mine, il pun in carucior sa ma vada si ii spun in permanenta ce fac acolo, deci il fac bucatar ca stie o multime de retete
si noi avem 2 luni cred de cand nu mai schimbam pampersul noaptea, si nu s-a iritat deloc din cauza asta

nicoleta concediu placut! foarte fair-play cei de la agentie, ca au anulat de teama ca veti ramane fara locuri, este vreo agentie din ploiesti, daca da, spune-mi si mie care

alina justina vorbareata

ina poate aerul de bv o sa-l ajute pe robin sa doarma mai bine noaptea si incearca sa nu mai fii agitata ca simte si asa intri intr-un cerc vicios. incearca sa -i dai doar papa noaptea, renunta la schimbat scutecul ca asa se trezeste de tot si adoarme greu. ziua nu-l poti tine ocupat cu carusel, balon, ceva ca sa mai furi si tu putin somn?

delia distractie placuta la concert am o curiozitate, care este schema de vaccinari acolo?

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

LA MULTE LUNITE PT IEPURASII NOSTRII DRAGI: ERIC, RARES, ANGELA SI AMALIA!!! SA FITI SNATOSI SI SA VA FACETI PARINTII MANDRII SI FERICITI!!!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Fetelor, mie nu prea imi iese pozitia de alaptat intinsa in pat!
Cum procedati sa-i stea lui bebe tzitzi in gurita?
Ca am impresia ca ii tot scapa, plus ca ii astup narile (am sani mari) si ma mai si doare spatele de la pozitie!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Cand va aud pe voi cu bagatul la tzitzi in gura si adormit in secunda 2. La noi masa de noapte inseamna: pus biberonul, pregatit cu apa de cu seara, in fierbatorul de biberoane, incalzit apa cateva sec (cam 30 de sec), numarat cupele de lapte, numarat 15 picaturi de sab simplex si pus in biberonul ca altfel face spuma si e jale apoi cu durerea de burtica...

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Child,eu pun o perna mai moale pe verticala si ma pun eu pe perna sa imi fie tzatza in dreptul gurii Mariei..In felul asta nici nu te doare spatele.Ii tragi piciorusele putin spre tine sa fie putin oblic bebele.Daca nu ai inteles spune-mi si fac o poza(si eu am sanii mari si chiar daca sta cu nasucul in tzatzi stai linistita ca nu se sufoca).Eu asa o alaptez pe Maria din prima ei zi de viata.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Delia ce bine ca ai raspuns. Deja dupa mesajul lui Vladi ma simteam prost, ma gindeam ca am indraznit prea mult. Cred ca pentru a le transporta cit mai compact ai putea sa le pui in pungi din acelea pentru vaccum. Multumiri tie si parintilor.

Am citit ce s-a scris despre timpi de alaptat. Si David suge foarte putin ca durata si nu e nici vreun gras. Astazi am fost la medicul de familie si mi-a spus ca ar trebui sa ii fac proba suptului si apoi sa bag supliment. 700g in 5 saptamini fara doua zile i se pare putin. Imi venea sa ii spun vreo doua. Tare imi pare rau ca finetea e deseori luata drept naivitate!!!

Oricum vrind-nevrind am intrat in panica si si am bagat pompa in catiune sa vad cit lapte scot. Am scos in vreo 8-9 minute cite 80 la fiecare sin doar ca David de cele mai multe ori maninca doar la unul.

Cu ocazia asta ma vazut ca la sinul mai mare canalele sunt mai bune. O sa il pun mai des la celalalt sa le desfunde si acolo.

Oricum sunt hotarita sa astept pina trec 4 saptamini calendaristice sa vad cit ia.

Nu am facut Infanrixul pentru ca a vazut ca una dintre amigdale ar fi un pic rosie. E drept ca plinsese inainte de a intra in cabinet-l-am pus pe bancheta ca sa scot caruciorul din masina si asa a plins.

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Andra super ai scazut in greutate, eu te felicit mai ales ca vad ca esti multumita si plina de energie!

Compotul si supa sunt sanatoase iar ce ai adaugat tu: fructe, carne, peste si salate se incadreaza perfect intr-o dieta corecta.

La cit mai putine kilograme!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

salutare, cu scuzele de rigoare intru mai intai sa le urez fetelor LA MULTI ANI FERICITI! REBIANA si STEFANA
Sa va bucurati de micile voastre comori!

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)

Mergi la inceput