Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Salutare mamici,

am vazut poze frumoase cu Ivan si Silvana, pozele lui Freedelia si filmuletele cu Justina si Asteropi, pe odiseea noastra sunt numai printese, il inscriu peRobin la lista de pretendenti daca ne primiti

Greenfrog sanatate multa lui Petru!

Vladi ca de obicei cu povestiri amuzante, asa plastic ai descris parca te si vedeam in actiune.

eu sunt in pasa tare proasta, de cateva zile doarme copilul iarasi reprize de cate 2 ore noaptea-doarme 2 ore apoi treaz sa pape+schimbat cam o ora. azi noapte am fost asa de obosita ca non stop am plas cat l-am alaptat. nu stiu ce sa mai fac sa doarma ma bine, doar i-am dat si completare aseara cu LP a baut cam 80 de ml dupa san. a adormit pe la 23.45 si la 2 deja s-a trezit. ziua doarme reprize de cate juma de ora de nu apuc deloc sa ma odihnesc. sambata mergem la brasov si o sa ma ajute ai mei, cred ca mai recuperez acolo cu somnul...

pupici tuturor!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

si noi avem balansoarul de la Fisher Price, l-am luat pe cel 3 in 1 si sunt f multumita de el. vi-l recomand fara probleme.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
http://picasaweb.google.com/ina3040/RobinSebastian#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

SERUS!
fetele care nu dorm copiii...stati linistite, nu sunteti singure... si noi intram in categoria asta...ziua nu doarme decat asa 10-20 minute, rar mai mult...nu fac nimic toata ziua, ca eu cum ma apuc de ceva el se trezeste...de lasat si cateva minute nu am cu cine, decat cu sotul cand vine seara acasa, si daca as fi fost in Romania la fel era, ca nici soacra, nici mama nu stau langa noi ca sa ne ajute si bani de femeie...nu sunt
inclusiv la baie, merg in urletele lui, de baut cafea linistita...vise taica
pana acum vroia doar in brate, acum l-am dezobisnuit....dar cand e treaz si si cand doarme...vrea pe cineva langa el
sper ca pe cand creste sa isi gaseasca vreo mandra si sa ma lase si pe mine in pace

am o MARE PROBLEMA...mai stiti cazuri de copii la care a iesit o mica anemie la analizele de sange...ca ale lui nu sunt tocmai bune...in rest mananca, creste bine, nu sunt probleme...dar are hemoglobina si globulele rosii putin mai mici decat normalul ... mi-au dat acid folic, am facut o cura, dar se pare ca trebuie din noua sa ii dam....mi-e frica de ce poate fi...a zis acum pediatra sa ii repetam analizele si sa vedem cum sunt, mi-e si frica

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan

gata...pozele sunt puse

plus un scurt video.

DANAYARA l-am vz si pe Ivan - febletzea mea

fetele, cred ca ma duc sa bag "cornu in perna"
va pupicim

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

ca de obicei, pozele sunt superbe, de personaje nu mai zic

cati cm are asteropi? cred ca seamana cu tati, o sa fie inalta

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

VLADI poate ai dreptate cu papatul la san.
Albert sta vreo 1-2 minute la san, dupa care incepe sa planga, nu sa se joace. Il iau in brate, scoatem aerul, cantam, dansam si incerc din nou, dar refuz total cu plansete. Eu vad ca ii este foame, ca e marait si daca ii bag tetina o ia hamesit.
Cand nu aveam copil si vedeam mamicile rugandu-se de copii sa manance, eu am spus ca "niciodata nu o sa alerg cu lingura dupa copil".
No, acum alerg cu biberonul , deabia acum le inteleg pe mamicile acelea.

Bine ca macar noaptea accepta sanul, asa, in somn. Si atunci chiar se vede ca mananca, sta cam 20-30 minute la san.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ina si al meu se scoala noaptea la 3 ore, maxim 4... Sincer, eu cred ca nu de foame se scoala ci din cauza de gaze care-l deranjeaza - anyway, eu il alaptez pt ca se linisteste si adoarme, uneori scoate gaze in timp ce maninca.
Daca se trezeste mai des de 3 ore, nu-i dau sa pape, mai intii il intorc pe burta si-i bag suzeta in gura, asa nu o scapa, ce se intepeneste intre pat si obrazul lui (evident, doarme fara perna deloc, asa e cel mai sanatos, direct pe cearsaf).

De cind am hotarit sa nu-i mai schimb pampers noaptea, e mult mai usor. Nu pateste nimic, zau, daca intre 9-10 seara si 6-8 dimineata nu-l mai schimbi deloc, incearca si tu sa va usurati viata la amindoi :))
Plus: pt ca eu dorm cu el si m-am invatat sa-l alaptez culcata in pat, pe o parte, dureaza f putin acum ntreruperea de somn, si el maninca practic prin somn, pt ca nu-l mai deranjez deloc, doar il intorc pe o parte si-l proptesc la spate cu o perna. Pt scos aerul il culc pe burta, scoatef usor asa, uneori regurgiteaza un pic dar nu-i bai, il trag mai jos in pat sa nu stea cu capul pe ud si sterg cu servetel unde a udat :))

Sincer, e o enorma diferenta de confort pt amindoi noptile, sa nu-l schimb de pampers si sa n-l mai ridic deloc din pat, fata de cum era cu Vladimir cind ma puneam in fotoliul de alaptat, dormea in patutul lui, il ridicam sa scoata aerul si-l schimbam constiincios de pampers de fiecare data. Plus ca ma omoram si eu cu spalat sini inainte si dupa alaptat, dura cam 1,5 ore fiecare repriza de noapte... acum in 15 min sint gata si dormim amindoi linistiti, nici nu ma mai spal deloc pe sini, am grija doar sa am tricou curat in fiecare seara cind ma culc.
Iti recomand cu caldura modelul asta, va fi mult mai bien pt amindoi :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cred ca la ivan asa am rezistat si eu cum zice vladi, il alaptam intins langa mine in pat si asa furam destul somn, in rest eram briza intreaga :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

AMr...2kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
in rest eram briza intreaga :)))

Cand ziceai ca vii in Romania? De pe 5 august parca, nu? Intreb pt ca trebuie neaprat sa te cunosc: sa ma conving ca nu numai ca ai supravietuit unui copil "duracel", ba chiar ai mai avut curaj sa faci si bebe2

Vladi merge sa pape asa de des si sa nu il schimbi toata noaptea? Cred ca la noapte incerc si eu varianta asta, pt ca eu il schimb doar o data cam pe la 2 noaptea si de fiecare data e mare show, plange f tare, ca el e pe jum adormit, si eu il frichinesc cu schimbatul. Bineinteles ca apoi petrec o jum de ora leganandu-l sa adoarma. Ce bine ar fi sa scap macar de faza asta.

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

briza fara probleme poti sa nu-l schimbi noaptea deloc - banuiesc ca nu face kk noaptea, nu? (daca ar face, eu l-as schimba, ca sa nu se irite). Eu cam de la 1 luna nu-l mai schimb deloc, si nu a patit nimic de la niste pipi. II dau la fund seara cu niste Bepanthene unguent asa, preventiv - desi cred ca n-ar pati nimic nici fara el :))
Am observat ca Pampers Premium Care il tine mai uscat decit alte scutece, are un fel de plasa-chilotel care tine funduletul mai departe de partea imbibata...
Incearca citeva nopti, sa vezi cum merge :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata
briza, nici eu nu o schimb noaptea pe Maria,iar din caz de se trezeste si papa tot intinsa in pat papa.Sincer nu stiu cat papa pe timp de noapte ca eu sunt rea de somn si in 2 minute adorm.Nici cu crema nu o dau si nu a patit nimic..

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput