Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
greenfrog spune:
Dragelor,
revin si eu dupa o absenta mai lunga in care ni s-au intamplat multe:
-Petru a facut din nou infectie urinara si pediatra noastra ne-a trimis la grigore alexandrescu la dr Ion, pediatru cu competente in nefrologie. care instant ne-a pus branula si ne-a dat cefort pentru 7 zile. drumuri zilnice la spital, greu cu baita si greu sa il opresc pe petru sa nu traga de branula. dupa primele doua zile de antibiotic i-a revenit pofta de mancare. mananca in continuare excelent si a luat in greutate foarte bine (800 g in doua saptamani). Interesant este ca de cand trage asa serios am lapte mai mult desi cu odihna stau la fel de prost. Don Pedro se trezeste in continuare la 2-3 ore noaptea sa manance si foarte rar la 4 ore. azi noapte la 3 aveam concert. ganguritul s-a transformat in chiote de lupta. la orice ora, mai ales noaptea tarziu si dimineata devreme. e liniste in casa si il stimuleaza.
- o saptamana am avut musafiri si am stat 3 zile in Bucuresti si trei la Brasov. Prima excursie a lui Petru, s-a comportat excelent, a dormit bine, sa tot calatoresti asa.
- cand ne-am intors am constat ca au intrat hotii in casa. E o casa langa Bucuresti unde mergem pe weekend de vineri pana luni dimineata. Ne-au luat chestii mici, ce se pot comercializa ulterior si slava Domnului nu au spart, distrus restul lucrurilor. Politistii ne-au spus ca e foarte putin probabil sa mai recuperam ceva pentru ca cei ce comit aceste cazuri nu sunt pericol social si in consecinta nu au de ce sa incerce sa ii gaseasca.
- am petrecut weekendul trecut la cumparaturi dupa alarma si ne-am adus si catelul care statea la soacra mea. saracul e foarte pasnic si prietenos dar speram ca simpla lui prezenta sa ii impiedice sa mai revina.
Incerc acum sa recuperez cat pot din urma. sper ca au fost capitole cu vesti bune.
pe toate
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
Ioanact spune:
Buna!
La multe lunite si anisori, sarbatoritilor de azi: Eric Nicholas, Rares, Angela Ioana si Amalia Alexandra!
freedelia pozele pe hi5 le poti vedea? Ca maia daug si acolo, ca sa le vezi si tu.
Delia13 multumim mult! Dar si Davidutul tau e un cuminte..daca e plimbat cu carutul imediat adoarme.
Te mulgi si ii pui lapte in biberon?
Asa vei vedea si tu cat papa, de fapt mama sau soacra.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
briza_marii spune:
Asta e balansoarul : http://www. kiddy.ro/balansoare/30-balansoar-fisher-price-2-in-1.html
Babyangel la noi bebeul e neam de duracel. Ziua nu sta singurel in pat mai mult de 10 min, iar de dormit nu doarme mai mult de 20-30min decat dc sutn langa el si il misc usor (gen leganat) cand vad ca incepe sa se foiasca. Asa ca eu fac totul pe fuga: gen ma apuc de mancare si o dau la o parte de nu stiu cate ori, spal rufe si pana le scot din masina si le intind..trec cateva ore..si tot asa. Noaptea mananca la 11, la 1, la 4, plus ca uneori mai se trezeste pangand si intre, iar de la 5.30 dim nu mai doarme, face kaka, manaca, are chef de vorba. Cam asta e programul nostru . Sa va mai zic ca intr-o seara l-am lasat sa planga cateva minute (eram in baie si nu am avut cum sa ies). Vai ce rau i-a fost apoi: nu mi-a mai mancat in seara aia si toata noaptea a suspinat si s-a trezit tipand din juma in juma de ora
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ca si andira prefer sa stea cu bibe si pana la 5 ani doar sa bea roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Si eu tot ma chinuiam (intr-un timp) sa o dezvat de biberon pe Ioana..insa, bea si din cana cu cioc, cu pai, din cana si paharul nostru si direct din bidon , cand suntem in masina si ne vede pe noi ca bem vrea si ea..de-atunci avem tot timpul pai in masina.
Din mers nu poti sa bei, si asa folosim paiul, chair si eu beau cu paiul.
Laptele il bea numai din biberon..a mai baut si din cana cate o gura - doua. Observ ca cel de seara l-a scos..aseara m-am mirat ca a baut 175 ml din 300 cat bea inainte, si dim tot 300 ml (uneori il bea pe tot alteori nu).
Aaa si lapte de vaca am inceput sa-i dau de la 1 an si 2 luni ( 1 luna i-am dat NAN Junior 1+)..dar ii dam lapte de vaca direct de la sursa, il fierbem..
De cand avem capra ii dam lapte de capra la care ii pun si 2-3 lingurite de cereale.
POZE RECENTE
Ioanact spune:
Gangurim si noi la 2 luni si 1 sapt.
Sper sa se auda ceva printre tipetele Ioanei.
POZE RECENTE
ninocikap spune:
buna tuturor,
multumim mult de urarile primite ieri penru cele 2 lunite implinite de Rares, va dorim si voua toate cele bune si sanatate.
Andira noi din pacate am renuntat la sejuru la duni, pentru ca undeva la jumatatea lui aprilie a fost o nebunie cu overbooking la hotelul ales de noi, si cei cu care mergeam s-au speriat si au renuntat de frica sa nu ajunga acolo si sa n-avem unde ne caza.. asa ca am renuntat si noi, plecam acum pe 24 la Mamaia pt 5 nopti. se pare ca nu vom avea vreme prea frumoasa. dar macar vom fi cu prietenii, speram sa ne intalnim si cu finii de la Cernavoda.
revin si eu cu piticul meu de pe creier, ce se intampla daca se face vaccin bebelusului cand are infectie urinara, intreb pentru ca rares n-a avut simptome ca febra, poate doar lipsa poftei de mancare, dar si atunci am pus-o pe seama icterului.. ma gandesc ca se poate intampla sa nu stii, sa para sanatos cand mergi la control... nu stiu daca reusesc sa exprim exact ce gandesc.. :D
in rest noi ne pregatim cu bagaje pentru concediu, plus detalii pentru botezul de pe 10 iulie. am dat comanda de tort, de lumanare, am vb la biserica, am cumparat marturii, cruciulite. ai trebuie sa imbrac pe Alex, sa il facem baiat frumos la botezul fratiorului lui.
am vazut pozele frumoase e prin toate colturile lumii , ca sa zic asa... intradevar altceva decat la noi. copii frumosi
se trezeste rares, va pup , si va citesc in continuare, chiar daca nu prea dau semne multe.
dayanara spune:
freedelia pai dupa cum sunt paturile ma gandeam ca e tren sau vapor, probabil am vazut si pozele din barca si fara sa vreau am asociat
bluekido merci mult pt mesajul despre facebook
greenfrog imi pare rau pt infectie! despre casa doamne fereste bine ca nu a fost nimeni inauntru, lucrurile se refac
ramy sa treaca nervisorii brianei, poate ii ies dintisorii
gaby da ai dreptate alea sunt efectele gastroenteritei, oricum deshidratarea ramane singura si cea mai frecventa complicatie, pt ca ei sunt mici refuza sarurile iar cand incep sa faca caca de 11 ori intr.o ora timp in care si vomita ceaiul, apa laptele nu mai fac fata
intoleranta la lactoza capatata in urma unei gastroenterite e provizorie si nu e mare lucru, dar in general cel mai des se face din cauza mamei care da imediat lapte fara lactoza, in cazul unui bebe alaptat exclusiv nu ai cum sa excluzi lactoza pt ca lm contine destula
si nu trebuie intrerupta alaptarea cum nu trebuie dat nici lp fara lactoza chiar daca face diaree, pt ca inlaturand lactoza stomacul nu mai produce substanta care o digera si e normal sa apara intoleranta
daca chiar e grav atunci medicul decide inlocuirea laptelui normal cu lapte fara lactoza
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
briza sa stapaniti sanatosi leaganul, da ala e cel care mi l.a aratat oana pana la 18 kg, cred ca o sa iau si eu cu toate ca silvana nu prea pare sa aibe nevoie:))
ioanact felicitari pt gangureli
ivan de la 2 ani - 2.5 ani bea cam un pahar de lapte pe zi cel mult sau deloc:)) da nici ca ma stresez, bea silvana cat pt doi:)))))
POZE
AMr...2kg
ninocikap spune:
revin scurt, pentru ca mi-am aminti postul lui vladi despre mancatul la san, care noua ni se pare putin. rares manaca la fel , doar un san, cateva minute, de zici ca acu moar de foame.. si totusi se pare ca la cantar, s-a pus cam 1 kg in luna a doua. nu imi venea sa cred. eu ii dau e cate ori cere, si la 2 ore si mai devreme, suge putin ca minute, dar se pare ca isi ia cat ii trebuie.
gata, am fugit
pupici
dayanara spune:
vladi de la faza cu calul mi.am adus aminte de la odisee cand povesteai cum intr.un an de ziua ta parca, erai cu sotul la munte si te.ai dus de nebuna sa schiezi imbracata ca o doamna:))))))
POZE
AMr...2kg