Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Isa tuseste rau de cateva zile si remediile naturiste au fost inutile, asa ca am dus-o la dr ieri. Verdict? Bronsita. Ne-a dat Paxeladine si Romergan 5 zile si pe urma alte doua medicamente inca 10 zile... Sper sa scape Irina. Eu nu prea infloresc, am tensiunea mica de fel si vremea asta nu ma ajuta deloc. Dimpotriva. Am ameteli si-s si obosita, ca acum doua nopti Irina a avut program de foiala din doua-n doua ore. I-am facut baita si acum doarme ca un ingeras.

de Isabela si Irina (01.02.2010)

multa sanatate isei
tu nu iei vitamine?

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza,

MP, merci!
Asta vroiam sa o intreb si eu pe Nikole, daca ia vitamine! nikole, in caz ca nu iei iti recomand Elevit, e f bun, eu ma simt f bine cand il iau, de la alte vitamine nu m-am simtit asa bine...acum m-am gandit sa iau o pauza ca am anul de cand iau vitamine...si ma simt mult mai slabita fara ele.Sanatate Isei.Sper sa nu ia si Irinuca.

Miremia, ce frumi vb tu acolo de Yannis..ursuletul pufos!

Aaaa...am uitat sa va spun, o alta coincidenta draguta...stit ca va povestisem cu bunica aia care i-a spus Iuriei "bobitza" fara sa stie nimic despre ea.Acum cand am fost acasa, mama din pufulete n-o scotea , zicea ca-i moale ca un pufuletz!
Deci nu incape indoiala ca mi-am ales bine odiseea!

Ruxita, da, si eu sunt revoltata de sistem, de aceea nu am facut masterul pana acum...insa...inclin sa cred ca interviul acela pt Germania la care am picat a fost din cauza ca nu aveam masterul.Pt ca m-au intrebat la interviu despre studiile post universitare si...am dat din colt in colt..banuiesc ca de asta m-au eliminat..toti cei 5 care au trecut aveau asa ceva...
Mi-e cam sila de scoala, mai ales ca stiu cam cum fac unii masterul fara sa dea pe la scoala sau am intalnit persoane care au masterul dar nu stiu cat fac 2x2..dar daca diploma conteaza...ca mai multe nu cred c-o sa stiu..sistemul de invatamant din ro s-a dus de mult pe valea sambetei...

Masaj la picioare? Eu sunt innebunita dupa asa ceva si dupa mangaiat in par.Cand o sa creasca fiic-mea putin o sa aiba de lucru...ca tati nu prea le are..

Decenuela, m-ai facut sa-mi licareasca o lacrima in coltul ochiului dis de dimineatza cu melancoliile tale...si eu simt la fel dar am inceput sa ma intreb daca nu cumva ratez prezentul tot uitandu-ma in trecut si tot facandu-mi giji pt viitor (la modul ca o sa creasca si ca o sa-mi fie dor de ea asa cum e acum..)
Spor la invatat, tin pumnii s aiei licenta ca sa scapi de-o grija...mama ei de scoala!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Cataluta81,si Andrei face kk cu mucus de o luna si dupa mucus au urmat firicele de sangeE mucoasa intestinala iritata pt ca are kk mai acid Intreaba si pediatrul ca eu am f multe pb cu Andrei cu kk Nu e ok sa aiba mucus
Andrei nu inghite nimic in afara de titzi Nu stiu cum sa mai procedez Inainte Smecta o bea cu placere acum isi face greata si vomita Sunt foarte stresata de pb lui cu kk Face f moale,apos chiar si cu mult mucus si foarte des Coprocultura e negativa Tot timpul era el mai kakacios dar am crezut ca daca creste se va regla Uite ca nu Dr pediatra a zis sa-i dam Smecta vreo 7 zile si zeama de orez,Enterol si sa vedem dupa aia daca nu-si revine la normal 1 zi a baut Smecta si a facut kk bine,ca o pasta Zeama de orez a vomat-o si la o ora dupa,voma tot zeama de orez A 2 a zi nu mi-a mai baut Smecta isi facea greata si nu deschidea gura,intorcea capul cand sa-i dau Nici cu bibe ,nici cu lingurita nu vrea Atunci l-am diversificat I-am fiert orez cu morcovel,i-am pasat morcovelul si l-am amesctecat cu putina zeama de orez si cu LM CAnd a vazut lingurita a strans buzele si a intors capul Cu greu i-am dat o lingurita,cu urlete si plansete O gusta,plescaia cu limba si a inghitit-o Se vede ca i-a placut dar la a 2-a iar urlete Am reusit sa-i dau cateva Le-a inghitit pe toate dar vad ca azi iar face kk f moale Se pare ca morcovul fiert nu ne ajuta Nu stiu ce sa mai fac cu el

cea mai fericita mamica :)

buna!!

noi am avut probleme cu kk
dar nu nea dat deloc smecta
cand a auzit ca are firicele de sange ne-a dat direct antibiotic si a zis ca e de la ceva ce am mancat eu

acum nu zic ca e bine direct antibiotic dar asa stiu ca daca e cu sange e mai rau
si tot asa 5-6 scaune pe zi

nu vreau sa te sperii, vezi sa nu se deshidrateze

sa fie bine repede

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

si voi v-ati facut bine dupa tratamentul cu antibiotice ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Cataluta81,si Andrei face kk cu mucus de o luna si dupa mucus au urmat firicele de sangeE mucoasa intestinala iritata pt ca are kk mai acid Intreaba si pediatrul ca eu am f multe pb cu Andrei cu kk Nu e ok sa aiba mucus
Andrei nu inghite nimic in afara de titzi Nu stiu cum sa mai procedez Inainte Smecta o bea cu placere acum isi face greata si vomita Sunt foarte stresata de pb lui cu kk Face f moale,apos chiar si cu mult mucus si foarte des Coprocultura e negativa Tot timpul era el mai kakacios dar am crezut ca daca creste se va regla Uite ca nu Dr pediatra a zis sa-i dam Smecta vreo 7 zile si zeama de orez,Enterol si sa vedem dupa aia daca nu-si revine la normal 1 zi a baut Smecta si a facut kk bine,ca o pasta Zeama de orez a vomat-o si la o ora dupa,voma tot zeama de orez A 2 a zi nu mi-a mai baut Smecta isi facea greata si nu deschidea gura,intorcea capul cand sa-i dau Nici cu bibe ,nici cu lingurita nu vrea Atunci l-am diversificat I-am fiert orez cu morcovel,i-am pasat morcovelul si l-am amesctecat cu putina zeama de orez si cu LM CAnd a vazut lingurita a strans buzele si a intors capul Cu greu i-am dat o lingurita,cu urlete si plansete O gusta,plescaia cu limba si a inghitit-o Se vede ca i-a placut dar la a 2-a iar urlete Am reusit sa-i dau cateva Le-a inghitit pe toate dar vad ca azi iar face kk f moale Se pare ca morcovul fiert nu ne ajuta Nu stiu ce sa mai fac cu el

si noi probleme mari cu kaka, pana la 15 pampersi pe zi, cu mucus, cu diverse, acid, iritat, etc. am reglat cat de cat cu ercefloraduo (poti sa incerci si tu e din plante) la recomandarea mediului pediatru, iar acum cu diversificarea am dat in constipatie... e clar, sistemul digestiv are multa treaba si nu reuseste sa tina pasul cu noi, am zis sa am rabdare, si iar rabdare si apoi rabdare inca un pic...
cineva m-a sfatuit sa-i dau avocado... si am citit in "biblia alimentatiei pentru bebelusi" ca se da pasat in combinatie cu sucul de mar (pentru constipatie), acum sa vedem ce mai rezolvam si cu acest avocado ...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

deci nu suntem singurii cu probleme Si Caius a fost bine dupa tratament ? dupa aia ati inceput sa-l diversificati ?
Am citit prospectul la medicament E format din 3 bacterii care le contin Baby Biotics si Enterolul la un loc Eu de astea i-am dat dar nu impreuna Am vazut ca se dizolva in 100 ml apa o capsula Asta e pe toata ziua Caius bea apa aia ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Dulcineea, uite reteta.
100g orez, 2l apa.
Se fierbe foarte bine bobul (30 min), se paseaza in blender, daca este prea gros se mai subtiaza cu putina apa fiarta si racita.
Mie imi recomandase sa ii putin sirop de zahar daca nu vrea asa (a mea nu a mancat altceva 2 zile, deci trebuia neaparat sa manance ala). Eu nu aveam blender si faceam asta cu faina de orez de la plafar (ca pe gris cu lapte).

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Merci de reteta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mi-e tare mila de tine, dar nu prea cred ca e monti

Mi-am facut si eu un tortulet monti.
Azi am fost in DM (in sfarsit) si am luat unele chestii, inclusiv ochelari de soare pt pitica. Frate cate au aia acolo!!! As avea nevoie de jumatate de zi sa studiez produsele.

Nu mi-ai zis cum e cu alergia la pepsi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

mamica harnicuta Ne faci pofta cu Monti asta

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Mi-e tare mila de tine, dar nu prea cred ca e monti

Mi-am facut si eu un tortulet monti.
Azi am fost in DM (in sfarsit) si am luat unele chestii, inclusiv ochelari de soare pt pitica. Frate cate au aia acolo!!! As avea nevoie de jumatate de zi sa studiez produsele.

Nu mi-ai zis cum e cu alergia la pepsi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Are o alergie la...ceva(?). Acum ca am citit mai mult despre alergii si alimente imi dau seama ca poti sa consumi ceva si sa nu patesti nimic acum, dar peste ani, pe fondul unui organism slabit, sa se declanseze. Sotul meu pe fond nervos a facut o alergie urata rau, care apare de cate ori bea pepsi sau mananca ciocolata. Si trebuie sa tina regim (fara coloranti si conservanti). Dar nu poate, ca e mancacios si pofticios. De-aia gatesc mult si variat, sa nu-l tenteze porcariile. dar nu functioneaza mereu.
A facut o gramada de teste si analize, dar nu i-am dat de cap.

Multa sanatate cuscrului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Caius de vreo 2 seri incoace e agitat la culcare, aica adoarme mai greu, chiar si dupa ce a supt la san si s-a saturat nu adoarme instant asa cum adormea pana acum... am reusit sa-l linistesc si sa-l fac sa adoarma in 5 min cu un masaj al picioarelor, a inchis ochii a somn de cum l-am dat cu crema pentru masaj, ce tabiet de somn si-a facut ! vreau si io un masaj al picioarelor inainte de somn

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Asa e si al meu Hmm nu m-am gandit sa-i fac masaj la picioare Andrei se mai trezeste si plange cam din jumate in jumate de ora fata de ora cand a adormit M-am gandit ca e de la dintisori L-am dat cu dentinox si nu s-a mai trezit
Apropo de dintisori...fiul meu are un coltisor aproape iesit in locul unde ar trebui sa fie maseluta o FI POSIBIL ASA CEVA ?sa-i iasa maseluta,nu incisivii frontali ?

Mergi la inceput

Citat:

Ziceam de Miremia aseara ca sta sa faca tarta... Eu acum am terminat de spalat frigiderul. Si intru sa fac o baie. Si nu cred ca mai e cineva pe aici, fi-mea doarme, deci vorbesc cu gandurile mele. A urlat juma de zi (cred ca o dor gingiile) si n-am facut nimic altceva decat sa stau cu ea. Pana la urma i-am dat Panadol si l-am trimis pe frate-miu la farmacie sa ia gel pt. gingii, dar nu l-am mai folosit ca se calmase de la siropel. Si ce se mai freca mititica cu pumnisorii si tot ce prindea in mana, si plangea cu niste lacrimi mari, pana la urma m-a busit si pe mine plansul.
Si ce chef de vorba am....Dar cu cine sa ? Ca v-ati culcat toate... Pai intru sa fac baie si ma bag in pat. Va pup pe toate, asa, sa visati frumos!

Pupam nora sa-i treaca tote durerile Si mamica sa aiba rabdare cu ea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cafeaua e gata harinicutzelor.....hai , hai...TREZIREEEEEEEA!!!

IRI AM INCEPUT de n ori sa scriu dar n-am mai reusit. bine ca n-am mai scris ca nu aveam o stare de spirit f buna. stiu ca veti zice ca sunt LOCA...asa imi spun si eu...dar ce sa fac?
ieri noapte am vrut sa intru ca in sarcina in schimbul 3 dar....faceam pe aici galagie.... jiji ca si acu de 2 zile doarme de la 10-3( CU O SCURTA Ttt de 1 min la 10.30) si apoi se trez la 6 mai papa si doarme( acu inca doarme)
DAR EU...m-am dezobisnuit sa dorm....asa ca de la 3 nu mai prea pot sa dorm..in conditiile in care la 11 deja dorm.
asa ca..m-am tot gandit....sunt chestii atat de normale de care tre sa ma bucur si euma intristez
- jiji incepe sa doarma ( plang ca nu mai sta la tt asa des)
- jiji incepe sa faca kk de om ( mi-e dor de ...galbenushul ala)
jiji incepe sa stea in carutz ( mi-e dor de stresul ala ca plange in plina strada)

si acu ce sa va zic. sa umplu paharul. je sunt o pers f f activa...ziceam ca o sa mor 2 ani acasa. de cand il am pe jiji...lucrurile s-auschimbat, simt ca e fiintza pe care-o iubesc cel mai mult, simt ca nu pot respira fara el, simt ca meseria de mama e cea mai minunata si...nu m-as mai intoarece la serviciu...as sta numai cu el..sa-l cresc pana....mi-l ia o shtoarfa

gataaa..mi-am spus OFUL..DAR CE SA FACA DACA IL IUBESC ASA DE MULT?????

acu as vrea sa recuperez dar poate mai incolo..mai citesc ceva...miercuri am licentza..o iau sau nu..macar trece stresul...si dupa...voi fi free

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Am ras de dimineata Multumesc
Si eu am o vorba ca imi insor fiul cu tzatza in gura ca nu vrea nimic altceva decat tzitzi

Mergi la inceput