Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)
Raspunsuri - Pagina 12
miremia spune:
Neata!
Alexutza noi avem nr 3 dar nepotelul are 4 si da, sunt haiosi, cu o maimuta si alte animalute. Abia astept plimbarea, sper sa ne la se vremea. Mandruta tortuletul s-a dus (m-a ajutat si tati) pt ca era f mic. Sper sa ne vedem azi iar. ursuletul mormait si cristi cea finuta si cu dintisori.
Lorex pot sa-ti spun din experienta ca e mult mai greu sa faci scoala acum. Eu de ex dupa ce am nascut mi-a fost greu sa ma cncentrez + plus ca memoria ma lasa destul de des. In alta ordine de idei...eu una am fost la scoala in 2 ani de master mai mult decat in 4 de facultate. Mi-am carat chiar si burtoiul urias prin nameti ca sa ajung la cursuri si ce sa vezi.....la disertatie o colega, pe care am vazut-o de 2 ori in viata mea la scoala a luat aceiasi nota ca si mine iar sta mi-a cam lasat un gust amar. Plus ca o alta colega, mamica si ea (a nascut in martie) a luat o nota mult mai mica decat donsoara mai sus mentionata.
Decenuela daca ne permite vremea te bagi la un parc?
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 9 kg
dulcineea_cj spune:
Ce frumoase sunt weekendurile Am si eu timp sa raspund la ceva mesaje si sa monologhez
Buna dimineata la amiaza !
AM PRIMIT IERI INDEMNIZATIA !Asa ca dam de baut si de papa ficaruia ce-i pofteste inimioara Deja am impartit baniidar lui fiu-mio i-am dat partea lui I-am luat din Auchan,caracatita Lamaze (nu era decat calutul,carticica,un ursulet si caracatita)Si un centru de activitati ca nu aveam :( Era unul de la Lamaze dar sotul bineinteles ca nu m-a lasat sa-l iau ca nu avem bani de astea :(el nu are de lucru si am asteptat indemnizatia cu sufletul la gura+ca in 11 iulie avem nunta la fratele lui si in august la nasii de botez ai lui Andrei Suntem aranjati,vara asta Ce concedii...nu stiu ce sunt alea) Era 275 leiSi daca il luam ala nu mai luam caracatita Asa ca ...Am ales Dar nu-mi pare rau E extaziat Andrei !
cea mai fericita mamica :)
dulcineea_cj spune:
oare v-am mai zis ?
Am primit un pachet de Pampers Sleep and Play (ambalaj portocaliu)Imi plac foarte mult ca sunt mai subtiri ca Pampersul obisnuit Nr 4 sunt 31 de lei 50 de bucati
cea mai fericita mamica :)
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dulcineea_cj Ce frumoase sunt weekendurile Am si eu timp sa raspund la ceva mesaje si sa monologhez Buna dimineata la amiaza ! AM PRIMIT IERI INDEMNIZATIA !Asa ca dam de baut si de papa ficaruia ce-i pofteste inimioara Deja am impartit baniidar lui fiu-mio i-am dat partea lui I-am luat din Auchan,caracatita Lamaze (nu era decat calutul,carticica,un ursulet si caracatita)Si un centru de activitati ca nu aveam :( Era unul de la Lamaze dar sotul bineinteles ca nu m-a lasat sa-l iau ca nu avem bani de astea :(el nu are de lucru si am asteptat indemnizatia cu sufletul la gura+ca in 11 iulie avem nunta la fratele lui si in august la nasii de botez ai lui Andrei Suntem aranjati,vara asta Ce concedii...nu stiu ce sunt alea) Era 275 leiSi daca il luam ala nu mai luam caracatita Asa ca ...Am ales Dar nu-mi pare rau E extaziat Andrei ! cea mai fericita mamica :) |
fain ca ti-au venit banii
distractie placuta lui andrei cu caracatita
m-ai facut sa-mi amintesc de freddie ...de elefant ...je ii reclama! gata!ii mai las o sapt,dupa care ma duc la OPC!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
lorex spune:
Miremia, am si eu amintiri din astea de la licenta la care chiar am muncit, pe branci as putea spune...si o colega care a copiat efectiv dintr-o alta lucrare de licenta mai veche...a luat aceeasi nota ca si mine...cat am plans atunci...profesorii sunt partinitori..de asta am ramas cu un gust amar pt scoala..dar daca diploma cantareste atat d emult..poate ar fi bine sa mai inghit doi ani ..ma mai gandesc..
Ruxita, Mandruta...lucrez la listutele aniversare...voi nu ne dati DN?
Decenuela...ai zis ca trimiti oferta cu Bulgaria pe mailul comun? ca tot o caut dar n-o gasesc..
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
lorex spune:
Cine sunt Alina Gudy si Alis Ban, pe adresa comuna de mess????????
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj oare v-am mai zis ? Am primit un pachet de Pampers Sleep and Play (ambalaj portocaliu)Imi plac foarte mult ca sunt mai subtiri ca Pampersul obisnuit Nr 4 sunt 31 de lei 50 de bucati cea mai fericita mamica :) |
Si mie imi plac aia, sunt chiar mai ieftini si m-am inteles f bine cu ei, tin f bine peste 12 ore ( testat ca a adormit copilu inainte sa apuc sa il schimb si a dormit vro 11 ore ...). Sunt micuti, subtiri, bebe se misca f bine in ei, o sa mai iau , deocamdata sunt pe Premium care ca de mult cautam pampersi ca aia din Grecia si iata de fapt erau cei de la Premium care.
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Miremia, Mandrutza unde cum cand? in ce loc, ce parc? ce ora?
Cat despre National.. io sunt inca plina de ciupituri de tantari pe labele picioarelor si ma mananca de nu mai pot . Yannis insa a scapat fara nici una multzumim Miremia ca tu erai sefa la alungat gazele de pe copii.
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui lorex Cine sunt Alina Gudy si Alis Ban, pe adresa comuna de mess???????? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... VOTAM BOBITZA LA PRIMUL EI CONCURS 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
de-ale noastre...dar imi scapa nick-urile de aici
le poti intreba live pe mess
am editat ca am gresit cu presupusul
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza servesc ceva bun bun bun de tot: fredo cappuccino rece cu spuma de laptic si un pic de scortzisoara. Yannis de o saptamana se trezeste intre 6 si 7...nu stu de ce da inca ma mai gandesc inainte sa il dau la schimb Miremia presupun ca ai lasat niste tarte azinoapte dar erai prea ocupata cu mancatul ca sa ne mai scrii , eu o sa ma servesc cu placere de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
ia da-mi-l mie la schimb....................
k nu m-as supara sa dorm de la 22-6-7.....wowwwwwwwwwww
ce bine ar fi.....
dar dupa nu doarme??????????????????????????????????
of offffffffffff
ivan papa la 8-9 apoi somn apoi la 11 iar papa, la 2-3 iar la 6-7 iar si somn pana la 8-9-10
cam asta iar ziua somn de 20 de minute de 4x pe zi
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze