Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si cartoful??? cand am venit din moldova, sotul meu era exasperat de stiinta mea de a pune cartof in orice... supele trebuiau sa aiba musai cartofi, altfel nu erau supe, mancarea care stiam s-o fac cel mai des si mai bine era piureul de cartofi... si stiam sa gatesc cartofi in o suta de feluri, azi piure de cartofi, maine mancarica de cartof, poimaine bors cu cartof si sfecla, etc. si asta e inamicul nr 2?

stiti ceva? eu nu prea sunt de acord... toata viata mea am mancat la greu cartofi, zahar, paine alba si... am fost supla, 52 de kg constant si chiar 50...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

si cartoful??? cand am venit din moldova, sotul meu era exasperat de stiinta mea de a pune cartof in orice... supele trebuiau sa aiba musai cartofi, altfel nu erau supe, mancarea care stiam s-o fac cel mai des si mai bine era piureul de cartofi... si stiam sa gatesc cartofi in o suta de feluri, azi piure de cartofi, maine mancarica de cartof, poimaine bors cu cartof si sfecla, etc. si asta e inamicul nr 2?

stiti ceva? eu nu prea sunt de acord... toata viata mea am mancat la greu cartofi, zahar, paine alba si... am fost supla, 52 de kg constant si chiar 50...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

si eu la fel, dar acum, cel putin la mine nu mai merge....la mine zaharul nu-i grav, niciodata nu mi-a placut ceaiul indulcit si nici cafeaua indulcita, imi plac dulciurile pentru starea de Nirvana pe care o creaza papilelor gustative si nu e vorba numai de zahar ci de tot complexul dulcelui respectiv, in genere sunt moarta dupa ciocolata ori nea Monti nu exclude cacaoa. iar cat despte cartofi.....nu-i consum decat prajiti...intre 2 si 5 ori pe saptamana....asta o sa fie greu ....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Ziceam de Miremia aseara ca sta sa faca tarta... Eu acum am terminat de spalat frigiderul. Si intru sa fac o baie. Si nu cred ca mai e cineva pe aici, fi-mea doarme, deci vorbesc cu gandurile mele. A urlat juma de zi (cred ca o dor gingiile) si n-am facut nimic altceva decat sa stau cu ea. Pana la urma i-am dat Panadol si l-am trimis pe frate-miu la farmacie sa ia gel pt. gingii, dar nu l-am mai folosit ca se calmase de la siropel. Si ce se mai freca mititica cu pumnisorii si tot ce prindea in mana, si plangea cu niste lacrimi mari, pana la urma m-a busit si pe mine plansul.
Si ce chef de vorba am....Dar cu cine sa ? Ca v-ati culcat toate... Pai intru sa fac baie si ma bag in pat. Va pup pe toate, asa, sa visati frumos!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Ziceam de Miremia aseara ca sta sa faca tarta... Eu acum am terminat de spalat frigiderul. Si intru sa fac o baie. Si nu cred ca mai e cineva pe aici, fi-mea doarme, deci vorbesc cu gandurile mele. A urlat juma de zi (cred ca o dor gingiile) si n-am facut nimic altceva decat sa stau cu ea. Pana la urma i-am dat Panadol si l-am trimis pe frate-miu la farmacie sa ia gel pt. gingii, dar nu l-am mai folosit ca se calmase de la siropel. Si ce se mai freca mititica cu pumnisorii si tot ce prindea in mana, si plangea cu niste lacrimi mari, pana la urma m-a busit si pe mine plansul.
Si ce chef de vorba am....Dar cu cine sa ? Ca v-ati culcat toate... Pai intru sa fac baie si ma bag in pat. Va pup pe toate, asa, sa visati frumos!

Eu nu dorm...inca.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cafeaua e gata harinicutzelor.....hai , hai...TREZIREEEEEEEA!!!

IRI AM INCEPUT de n ori sa scriu dar n-am mai reusit. bine ca n-am mai scris ca nu aveam o stare de spirit f buna. stiu ca veti zice ca sunt LOCA...asa imi spun si eu...dar ce sa fac?
ieri noapte am vrut sa intru ca in sarcina in schimbul 3 dar....faceam pe aici galagie.... jiji ca si acu de 2 zile doarme de la 10-3( CU O SCURTA Ttt de 1 min la 10.30) si apoi se trez la 6 mai papa si doarme( acu inca doarme)
DAR EU...m-am dezobisnuit sa dorm....asa ca de la 3 nu mai prea pot sa dorm..in conditiile in care la 11 deja dorm.
asa ca..m-am tot gandit....sunt chestii atat de normale de care tre sa ma bucur si euma intristez
- jiji incepe sa doarma ( plang ca nu mai sta la tt asa des)
- jiji incepe sa faca kk de om ( mi-e dor de ...galbenushul ala)
jiji incepe sa stea in carutz ( mi-e dor de stresul ala ca plange in plina strada)

si acu ce sa va zic. sa umplu paharul. je sunt o pers f f activa...ziceam ca o sa mor 2 ani acasa. de cand il am pe jiji...lucrurile s-auschimbat, simt ca e fiintza pe care-o iubesc cel mai mult, simt ca nu pot respira fara el, simt ca meseria de mama e cea mai minunata si...nu m-as mai intoarece la serviciu...as sta numai cu el..sa-l cresc pana....mi-l ia o shtoarfa

gataaa..mi-am spus OFUL..DAR CE SA FACA DACA IL IUBESC ASA DE MULT?????

acu as vrea sa recuperez dar poate mai incolo..mai citesc ceva...miercuri am licentza..o iau sau nu..macar trece stresul...si dupa...voi fi free

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Neata! Multam de cafea, Decenuela! Io-s cam zombie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza,
Decenuela ultumim de cafea, stai mama linistit a si dormi si bucura-te de Jiji in timpul zilei nu vroiai tu sa doarma?
iar kk....si la noi s-a dus pasta curry-mustar

Mandruta cum e Cris? Speram sa fie mai ok astazi. Da cine vine apoi in parc si-si etaleaza dantura?

Miremia dak azi dupa-masa te tenteaza o plimbare sa-mi dai de stire....bine acum depinde si de vreme. Voi aveti Premium care nr 4? sunt cu mult mov si asa haiosi.... hai ca de dimineatza am luat-o razna, ma entuziasmez de pampersi...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Mandruta cum e Cris? Speram sa fie mai ok astazi. Da cine vine apoi in parc si-si etaleaza dantura?

de Yannis

Acum s-a trezit bine, dar isi freaca gingiile cu tot ce prinde.
Si poate vin si eu in parc... daca ma luati. Cica mi-aduce Miremia tort la schimb cu ciorba de burta...

Decenuela, nimic nu-ti convine... Parca vroiai sa doarma jiji, sa nu mai traga de tzitzi ca de sosete... Acu' te sucisi? Ce ti-e cu femeile astea, nimic nu le convine... Adevarul e ca si eu pretuiesc fiecare moment cu copilulmeu. Mai putin alea cu urletele de colici si acu' de dinti... Dar cand ma gandesc in urma eram caraghiosi eu si tac-su cand o faceam posta noaptea ca nu mai puteam si eram neagra de nesomn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna dimineata! multam de cafea decenuela. felicitari pt jiji ca doarme mamico. acum e timpul sa recuperezei noptile pierdute asa ca incearca sa te relaxezi si sa dormi toata noaptea. la noi a fost o noapte obisnuita. o sa m duc sapt viit la pediatru sa vad ce pot face. o duminica placuta va doresc!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele...
multam de cofee decenuela
si asa,care va sa zica......jiji se face mare......si-l ia vreo stoarfa
mandruta pupam cristinica mica sa treaca durerea de gingii...la 1 noaptea speli frigiderul?
alexutzzza pofta la rucola !
myky imi pare rau ca nu apuci sa te odihnesti
ruxita bafta la monti!
lorex poza 12 e
miremia retetele sunt yammi..dar am o lene de zile mari

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput