Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
ralualexandrei spune:
Citat: |
ANDRA- imi pare rau ca s-a lovit asa rau Maria ta. Cu ocazia asta profit insa sa te intreb si s aintreb aici daca stiti un neorolog bun pediatru ca saptamana asta face Maria 1 luna de la evenimentul ei si trebuie vazuta de un neurolog. Maria ta acum cum este? La spital ce teste i-au facut? A facut CT? |
Nu Manuela nu i-a facut CT insa fiind mai maricica i-au facut niste teste neurologice care se bazau f mult pe cooperarea copilului si i-au facut si radiografie craniana.
Dr care s-a ocupat de ea nu stiu daca avea specializare in neurologie insa era la Urgente majore ceea ce presupune vaste cunostiinte,am inteles de la ea ca recomanda in caz de probleme majore sectia de neurologie infantila de la spitalul Bagdasar Arseni.
Roxi bine ai revenit
Gaby 78 ai o mica si cocheta printesa
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
tzuna spune:
ROXANICI- bine ati revenit acasa. Cum e Horia? Ce a spus Rares? Cum mai e sotul tau? Cred ca e bine si saracul fugise cateva zile la spital sa-si incarce bateriile inainte sa nasti. Ca de acum haos..... Glumesc. Sper din toata inima ca este bine si-i cu voi acasa.
DDANA- intrebarea capitala. Cate kg ai? Pe mine m-au respins de la donat pentru ca am 48 de kg si cica trebuie sa ia musai 450 ml de sange si nu aveau ce face cu mine. Mi-a parut atat de rau mai ales ca am ABIV pozitiv si e nevoie de grupa asta fiind mai rara.... In fine.... Bine ca ai donat, sangele tau va ajuta atatia oameni.....
Aici ploua, dimineata am fost in parc cu copiii de la bloc si ne-a prins ploaia. Ne-am refugiat intr-o casuta de acolo de la locul de joaca. A fost amuzant sa stam asa inghesuiti vreo 30 minute.Copiii s-au certat pe jucarii si spatiu.....
Acum am decupat niste fructe si copii din pliantele cora si Maria va face o plansa draguta.
roxanici spune:
dovada
Andra imi pare rau de Maria si de sperietura voastra. bine ca e totul bine pana acum
Mady ma bucur ca ai rezolvat cu razvanelu si cred ca stiu prin ce ai trecut ca m-am panicat si io cand am zarit ceva dubios pe dintii lui rares asta iarna.
Ddana bravo pt gestul de a dona.
scuze ca nu raspund la toata lumea
roxanici spune:
aa, tata lu rares si a lu horia inca are tratament da nu mai e in spital; o si fugit din spital sa asiste la nastere dar asta e alta istorie. luni am nascut si el numa marti o fost eliberat
si despre nastere, o fost fuga fuguta si sunt super incantata de cum o decurs. am avut peridurala si n-am simtit nica durere si de la internare pana la expulzie cred ca o fost sub 2 ore
ddana spune:
Asaaaaa....
in primul rand, eu nu cred, domnle, nu cred. Am vazut poze cu Raresu de cand era pitic mic mititel. N-am vazut nici un Horic inca. Pana nu-i vad pe amandoi unul langa altul, io zic ca a fost o diversiune :)))
Tzuna, niiiici o problema cu kilele. Stau linistita din punctul asta de vedere, nu ma vor respinge niciodata pentru acest motiv. Eventual daca depasesc limita superioara, ca este si asa ceva. As vrea sa se schimbe putin lucrurile, desi sunt constienta ca, la criza morala pe care o traversam, nu sunt prea multe sanse. Azi, la centrul de donare, anticamera era aproape goala. Era un grup de oameni care donau pentru cineva anume, internat in spital - probabil rude - si mai era un procent majoritar de oameni sarmani care, nu vreau sa emit judecati, dar tind sa cred ca o fac DOAR pentru bonurile de masa. Unul era beat si nu a fost acceptat. Altul, mirosind cel putin suspect, a adormit pe bancheta inainte sa il cheme doctorita. Mi-ar placea sa fim un pic mai solidari unii cu altii, macar atunci cand pretul pentru noi nu e prea mare, iar pentru altii, e imens.
Aha, intre timp a facut corectura doamna Roxi si asa am vazut si eu dolofanul. Sa va traiasca!
rein spune:
Dulce tare Horia, deja parca are zambetul la el? si ce delicat se uita Rares la el... e de trait asa ceva, momentele sunt unice si intense, mie mi se invarte fieru' rosu in suflet cand imi amintesc sosirea acasa.
Va pun un link de aici de pe DC:
http://www.despredragoste.com/post/2010/6/18/Nasterea.aspx
Fetelor, f. frumos gestul de a dona sange, as face-o si eu dar mereu sunt cu anemie la analize, din cauza tiroidei pierd fe si ca, trebuie sa iau continuu pastile si m-am saturat.
rein spune:
Vreau sa-i fac un test de auz lui Petrisor, mi se pare ca nu aude bine. A facut cineva?
Aveti vreo pila la Panduri la ORL sa ne primeasca mai simplu?
elpower spune:
Ce frumusete! Si ce incantat il priveste Rares! Chiar ca parca ar fi Rares . Ia sa ma uit, daca mai gasesc vreo poza cu el de cand era asa ca Horia. Sa fiti sanatosi cu totii! Ma bucur mult pentru tine ca ai avut parte de o nastere usoara!
elpower spune:
Ce sa zic? De semanat, seamana, ca sunt frati, insa trebuie sa il vad si pe Horia cu ochii deschisi sa ma conving . Si, mi se pare mie sau e maricel flacaul? Faceti copii frumosi! Tineti-o tot asa!
menuet spune:
Buna seara!
Roxana felicitari!Sa va traiasca si sa fiti o familie fericita!Multa sanatate si taticului.
Anaalina si Gaby aveti niste printese superbe
Ralualexandrei-insanatosire grabnica Mariucai
Ioana la casa noua job nou..sa fie intr-un ceas bun
Mady-ma bucur ca s-a terminat cu happy end pentru tine si Razvanel
Kitty spor la treaba
Ddana
Cat despre noi..asteptam cu nerabdare sa vina sfarsitul de saptamana sa mergem sa vedem veverita pentru a ne bucura de prezenta ei, dragostea si tandretea ei , inteligenta etc etc etc
o poza edificatoare