Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Incepand de la pranz Tudor a inceut sa se vaite ca il doare fruntea si burtica.
S-a culcat la pranz fara sa manace deact un dumicat de paine dupa niste Nurofen.
S-a trezit bine. A mancat un dovlecel umplut cu carne de curcan. A iesit afara, dar nu a stat mult.
La intoaarcere parea bine si dupa vreo ora iar a inceput sa vaite ca il doare fruntea si burtica.
La 8 avea febra 37.7, i-am dat Nurofen si oscilo si a adormit in juma de ora.
Pe la 9 frigea si mai tare.
A vomat (in principiu apa ca altceva nu a avea in stomac), i-am bagat un Novocalmin si s-a mai inviorat.
pe la 10 si ceva a facut kk, i-am luat tempeeatura si avea 38.
I-am dat Panadol si i-am pus sosete cu lapte.

Ce sa ii mai fac?
Temperatura este luata sub brat caci nu mai sta sa o iau in fund.

Mi-e teama sa nu fie ceva mai grav decat o raceala caci saptamana viitoare ar trebui sa plecam in concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Gabi la noi asa a debutat enteroviroza, dar nu e neaparat sa fie si la voi asta. Sper ca e ceva de moment, te inteleg ca esti nelinistita, ca si noi suntem tot asa, inainte de plecarea in concediu, orice ma sperie.
Mai mult nu stiu ce ai putea sa faci, hidratarea e cea mai importanta. Daca vomita, incearca sa-i dai cate putina apa, cu lingurita, odata la cateva minute. Sper sa va puteti odihni in noaptea asta. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Gaby - Ana a avut simptomele astea la enterocolita.Din cate stiu in anotimpul calduros este des intalnita.Nu stiu ce sa zic..monitorizeaza-i in continuare temperatura si aveti grija cu deshidratarea.
Din cate imi aduc aminte la temperatura luata axial se adauga 0,5.
O vizita la medic...imi pare rau ca treci prin asta:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neazta... e gata,e calda si miroase asa bineeee.....

Roxy e asa frumos Horica!Sa va traiasca si sa fie sanatos!

Gaby multa sanatate!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Varsta Razvanel

Mergi la inceput

Tudor s-a trezit bine.
Pe la 5 l-am simtit totusi cald insa nu stiu daca era cald de la temperatura sau pentru ca se infofolise tot in pilota. I-am dat totusi Nurofen si a baut un pic de lapte.

Acum e bine si a mancat Chocapic.

Dar nu stiu ce a putut sa fie sau daca nu cumva mai este inca.

Mergi la inceput

Fetelor am vb cu Loradin chiar acum si din lipsa de timp ma roaga sa va rog urmatoarele:

Cauta vila sau hotel la Eforie Nord. Vrea sa stie un loc unde sa poata merge cu copii sa fie ieftin, curat si aproape de plaja pt ca nu au masina.

Ii puteti de PM sau sa scrieti aici sau pe mess.

Va multumesc in numele ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Roxano tu esti normala la cap???!!!! Ti-am spus de n ori ca nimic pe lumea asta nu ma mai poate convinge sa mai fac un copil, insa pozele tale m-au pus pe ganduri.....doamne....sunteti minunati....cu cine ii faci femeie de ies asa frumosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

BUNA!

ROXANICI- gata te cred si eu , am vazut dovada. Ce scumpei sunt impreuna.... Iar Horia pare asa maricel... Cat a avut la nastere?
Inca ceva- mi-a placit ce ai scris despre nastere. Si la Rares ai avut peridurala? Ca eu cu Maria nu am avut nimic impotrvia durerii dar la al doilea copil as incerca si eu ca sa ma bucur mai mult de nastere si sa fiu mai focusata pe copil si nu pe durere.

Noi suntem bine, dimineata am fost la biserica si in plimbare sa cautam melcii de la bloc. De cand cu ploaia asta stam practic numai pe afara. Noroc ca se mai uda din cand in cand si trebuie sa o aduc in casa (cum s-a intamplat acum).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

incerc sa ma adun...

am dormit binisor as'noapte.

rares e acasa cu bronsita si aerosoli la 6 ore; nu imi pica bine asta dar bucurosi le-om duce toate....

absoluto, sotu e putin bolnav acu dar cand isi revine te pun in legatura cu el :))

Tzuna, horia o avut 3120g la nastere si nota 10; rares 3100 si nota 8.
Diferenta intre prima si a doua nastere e ca de la cer la pamant.
Dupa prima am fost socata multa vreme si cu amintiri traumatizante, acum mai ca imi venea sa rad in timpul nasterii de cat de fain se poate intampla si dupa imi venea sa topai intr-un picior de bucurie si relaxare. Peridurala face toti banii (io am avut altfel de anestezie nu chiar peridurala pt ca am ajuns tarzior pt peridurala)
si la mine si organismul a lucrat f bine. in 2 timpi si 3 contractii o iesit horia... va doresc la toate sa nasteti cum am nascut io acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Pentru Loradin: ii recomand cazare in zona de intrare dinspre CT in Eforie Nord, zona Steaua de mare-Britannia. E mai spalatica, noua, sunt zeci de vile si pensiuni si se ajunge repede la mare.
Aici am stat acum 2 ani si ne-a placut:
http://www.infotravelromania.ro/agentii_oferte/eforie_nord/ofertaspeciala_vilaphoenix.html
si aici e imediat langa, ne-a placut cum arata:
http://www.pensiuni-romania.ro/Cazare-Eforie-Nord/Vila-Doina

Dar daca ajunge in zona e imposibil sa nu gaseasca pe alese, proprietarii te invita sa te uiti.
In apropiere este o curte in care proprietarii (ardeleni) au amenajat un restaurant familial unde am mancat ieftin si bine. In sezon este f. plin, vin si strainii de la Britannia. Acum 5 ani am stat chiar in pensiunea lor.

Mergi la inceput