Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

LA MULTI ANI PETRISORILOR!

STEFI: cu fructele, eu nu o pot convinge. nici cu schimburi nu mai merge. poti sa i iei orice, ca nu mananca. si poti manca in fata ei cat vrei, ca la fel, nu tine(apropo de sugestia abosula). e chestie de gust, clar!
dar ii plac sucurile mult. si i fac zilnic un mar, o portocala si un morcov.

KIT: ma, citesti din 2 in 2? cand plecati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

plecaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Ani Petrisor!!!

la noi tot calmul ecuatorial, perturbat rareori de fronturi atmosferice matzaite.
Subconstientul lui rares cred ca incepe sa isi manifeste un soi de gelozie pt ca ma cheama tot ma ides la el noaptea, lucru de care scapasem oarecum, ma maic chema o data cam pe noapte sa il invelesc, as'noapte de 4 ori +2 cerut la wc pt pipi

fructe si la noi is un subiect tabu. Mananca mar, kiwi, banana. Sper sa mai puna gura pe pepene galben si pere pt ca astea manca si as'vara.
In rest pot sa stau in cap, sa fac ca maimuta, sa manc tone de fructe in fata lui, sa ma milogesc de el, sa il santajez, etc..... nu pune gura si gata. Am reusit de am pacalit cu niste capsuni vara asta, dar date cu frisca din belsug. cirese, visine, piersici, caise, neeeeh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

plecam la sfarsitul saptamanii, pisicule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Kitty noi vineri ajungem. Stam pana in 29iulie.
Amalia e ceva de genul 'cnd nu vreau poti sa ma pici cu ceara ca nu mananc, dar cand vreau nu ma mai poti opri'. Acum de vreo 3 zile mananca ca o pasarica, nu pot sa-mi explic ce are. Pun pe carca cccaldurii, ca alte simptome nu are. IAr mergem in Ro si-mi face soacra-mea capul banita ca nu mananca fata

La multi ani Petru si Pavel!!!!

Edit: am mai pus poze cu picii de aici
http://picasaweb.google.com/ibianca2004/Iunie2010#5487898320128607826

Mami de Amalia si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Petrisor va multumeste pentru urari.

Abia acum la 3 am intrat in casa, copilul deja doarme. Am iesit pe usa la 8, deci in total 7 ore.

Am ajuns acolo si nestiind pe nimeni, m-au luat de la Informatii ca nu primesc copii, sa ma duc la Grigore. Apoi la camera de garda o groaza de oameni, nu era nici o intelegere ca sunt cu copil, era ca la razboi. M-am dus pe la o toaleta si am dat de o infirmiera care mi-a zis sa merg la et 4 la chirurgie de copii, in general surdo-muti, ca acolo sunt medici specializati. Asaaa. Acolo am aflat tot de la o infirmiera care e cel mai bun medic si ma asez in rand cu inca 4 persoane, adulti. Dupa 2 ore (in care Petrisor a facut ca tot parcul de masini, si-a facut sine, sosele pe sala cu model pe jos) iese din operatii (am inteles ca azi a terminat repede) si ne-a primit ca eram cu copil. Se cheama Gabriela Georgescu.
S-a uitat in urechi si a gasit la dreapta infectie, a muiat si a aspirat in ambele urechi, pe copil l-am tinut 4 persoane. Nu a ajuns la timpan infectia, daca mai stateam, ajungea. Infectia este din exterior catre interior, deci nu de la o raceala cu secretii care au trecut nas-urechi cum credeam eu. M-a intrebat ce am pus, si a zis ca la un moment dat ce am pus eu picaturi s-a intarit si a format un ecran la capatul canalului auditiv si s-a infectat.
Joi mi-a zis sa ma duc la control si sa-mi faca si o audiograma.
A zis sa ii pun rivanol pe vata si sa ii tin cate o ora, si alta ora picaturi de ciplox pe vata. Sa nu mai torn nimic.
E asa o nebunie acolo, nu e nici o organizare, nu sta sa explice, sa scrie reteta, ce am inteles a fost printre alte persoane ce intrebau altceva, Petru care scancea, pe hol. Si dupa noi eru restul de oameni care o asteptasera de 3 ore si ea a zis ca nu mai vede pe nimeni.
Apoi am mers si am luat la copil prajitura si atv ca a fost cuminte si e ziua lui si gata.
Pentru noi e greu tare drumul, facem o ora si jumatate. Asa imi trebuie daca nu conduc masina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Mda, sugestii pt mancat fructe n-am, al meu nu prea mananca chestii gatite e aproape vegetarian - mananca un maxim 100g carne pe saptamana; mananca totusi peste si ciuguleste supe/ciorbe. In rest, fructe si legume crude, inclusiv cartofi (bleah ) si ciuperci. Si tot felul de seminte. Si iaurt si cereale. Acum e disperat dupa lebenita, tocmai a trecut de faza cirese. Si asteapta cu nerabdare murele, sunt fructele lui preferate... singurele fructe pe care nu le vrea crude sunt caisele (n-am idee de ce), dar le mai mananca uscate.
Adevarul e ca m-am adaptat si eu la el in ultima vreme, in timpul saptamanii nu mai gatesc nimic.

Kit, spor la treaba sa terminati cat mai repede, si vacanta placuta

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Multi ani cu sanatate si un dram de noroc pentru toti cei cu numele sfintilor serbati azi!

Sanatate bolnaviori! Sa va faceti bine cat mai repede si fara urmari.

Noi plecam maine la Dunare. Am indesat trolerul cu toale necalcate ca anul trecut le calcasem si degeaba, ca la fel s-au facut, asa ca mai raman maruntisuri. Avem mesele asigurate, cazarea la o pensiune La Ponton. Acum nu stiu cum o fi, dar macar plecam de acasa. Sper sa nu ne prinda inundatiile p-acolo. E aproape de Eselnita si ar fi frumos sa avem vreme buna sa mai vizitam cate ceva. Nu stam decat pana duminica.

Thea s-a facut bine inca de saptamana trecuta cand m-a apucat pe mine cu dureri de gat, tuse muceala la greu. Am luat vreo 5 zile antibiotic, desi nu stiu cat mi-a folosit. Acum sunt mai bine.

Daca aveti chef, mai insirati si voi cate ceva "indispensabil" de luat la noi in vacanta, poate ma inspir.

Va pup si va doresc vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

INDISPENSABIL pentru concediu mare sau munte:
-aparat impotriva tantarilor;
- solutie OFF , tot pt tantari;
- Fenistil pentru eventuale piscaturi de insecte;

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

A fost cineva la natura-parc in Chichis langa Brasov? Rox?
il dau pe Petrisor saptamana viitoare la Harman la socrela si as vrea sa o trimit cu el acolo daca e ceva de vazut si facut.

Mergi la inceput