Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

A fost cineva la natura-parc in Chichis langa Brasov? Rox?
il dau pe Petrisor saptamana viitoare la Harman la socrela si as vrea sa o trimit cu el acolo daca e ceva de vazut si facut.

rein

da, e groaznic.

acu dupa atatea ploi sunt sigura ca e totul o mocirla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Si ce de-a reclama au mai facut la parcul asta. Naspa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna! ?

La multi ani pt ieri (cu intarziere) Petru si Paul si derivatele!

La multi ani Kmi!!! (tot cu intarziere)

si

La multi ani Iunia!!!

la noi ploua ... ploua ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Si ce de-a reclama au mai facut la parcul asta. Naspa.

rein

asaaa, rein, natura parc e o tarla maaaare, cateva hectare bune pe care un nene a vrut sa le faca un soi de parc.

http://picasaweb.google.com/roxanici.damian/Rares32#5479628928365192482 astea sunt facute acolo...pana vezi ca se schimba toaleta lui rares.

E amenajat f aiurea, cu toate vechiturile de prin alte parcuri zic io.
Trenuletul tomas nu mergea cand am fost noi din lipsa de clienti, mai sunt masinute de alea de se tamponeaza, trenuletul ala din poze dar scartaie intr-un mare hal, cica zoo dar de fapt sun 2 magari, un dromader si inca ceva, am uitat ce... mai e o cupola de circ dar nush daca si functioneaza circ in el, o trambulina de sarit cupii, un lacusor unde poti sa mergi cu un soi de hidrobicicleta si apoi int-o zona mai sunt construite niste corturi ca de indieni, niste colibe, nush in ce scop; noi n-am ajuns pana acolo. In rest, tarlaua cat vezi cu ochii, flori de camp, balti, pietre de aruncat in balta, drum neamenajat.
Nush, mie nu mi-a placut deloc. Mai e un teren de minigolf, un bar chicios....dar facute aiurea....

La Multi Ani Iunia si Kmi!!! sa fiti sanatoase si va mai invitam pe la noi

Ioano, o venit draperiile? sau il iei pe Patei la bucuresti fara draperii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

da, prezent Roxi, si mersi de urari

si noi pe aici , ne-am intors de la Salina Turda , am facut 9 zile de tratament dar Timeea tuseste in continuare de vreo luna deja, nu e o tuse deranjanta, asa poate de 2-3 ori pe zi o aud dar nu stiu de ce nu se mai gata.

La Salina a fost frumos , foarte multi turisti si merita si doar vizitata ; este dotata cu tobogane, mini golf , mini bowling, roata, sala de spectacol nefunctionala si mini lac cu barci.
pentru cine vrea sa mearga sa nu uite de haine groase pt ca sunt 10-12 grade , eu una am suferit din cauza frigului

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri!

pun si poze dar nu am descarcat inca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Mersi Ioana!

Mergi la inceput

perdelele si draperiile sunt la geamuri dar sunt asa de frumoase ca nu ma indur sa pun poze cu ele ... sa nu furati modelul. in special duamna kitty care reamenajeaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mai mai dar sa nu dea nimeni o cafea???

Hai ma Ioana ca ai promis ca pui pozeeeeee.....nu-i corect!

fetele mai dati si voi idei de ce mai gatiti k eu nu mai stiu..azi am facut ciorbita si o sa fac si niste snitele la cuptor,pentru diseara!k noi la pranz papam numai un singur fel!

Roxy mai arata si tu poza cu horica si cu raresu!mmm..ca dor mi-e de puiu meu mic mci mic!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Varsta Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Azi nu gatesc nimic! Am musafiri , maine e ziua lui tata lu`Timeea si vin azi musafirii ca maine pleaca toti din Bucuresti.
Mancam aperitive, gratar, tort si o lubenita mareeeeee....si mai vedem noi.

Mergi la inceput

de gateala avem asa:
- ciorba radauteana
- orez cu escalop de porc cu ciuperci
- pui pane

absoluto sa traiasca tata lu' timeea. vezi ca incepe ploaia ... pune repede gratarul!

Mergi la inceput