Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
diana_jors spune:
pisik, Alex are aceleasi activitati ca pana acum, la aceeasi gradinita, care e deschisa si peste vara; o sa il ducem cateva saptamani si la bunici la munte, intre timp sper sa ne gasim casa si sa ne mutam... ar fi multe de facut, vedem noi ce reusim din ele...
Iar despre obosit: eu asa imi incarc bateriile deci nu, n-am cum sa obosesc (de fapt tocmai incerc sa imi planific un trail running prin Bucegi, la jumatatea lui iulie...)
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
ioanaradu spune:
buna fetele!
deci da, incep sa cred ... am vazut ca roxi are putin burtica in poze ca altfel tot nu credeam.
mai rox dar declaratia aia din partea ta ... ntz ... ntz.
oricum, nici macar tu nu ma convingi pt inca unul.
noi in weekend am fost la matei. nu mai are rabdare, vrea sa vina la bucuresti. la sfarsitul asta de saptamana il luam acasa pe luna iulie.
amr 3 saptamani pana la mare!!!!
kit distractie placuta in gretzili.
diana unde va mutati? pana la urma cumparati sau tot cu chirie?
rein e posibil sa se fi adunat mai multa ceara si din cauza asta. dc il curata bine s-ar putea sa nu mai fie nici o problema.
sanatate bolnaviorilor!
roxanici spune:
sal'tare
toate bune pe frontul de vest.
Cupil mic tot doarme, manca, scartaie uneori.
Cupil mare la gradi, tuseste mai putin, e pe drumul cel bun.
ma, din astea sensibiloase mai scoate rares....l-am mai surprins si cu altele de genul 'dulceata mea mica', dar din astea gandite nu prea....adica sa zica el ca nu e lapte, e de fapt apa pt ca el e floare si s-a udat...mi se pare destul de elaborat rationamentul.
Diana, spor la gasit casuta. Iti invidiez forma fizica, io is intr0o forma flasca de zile mari
Gabi, cum e Tudorasca?
Kit, nu-ti mai bate capul, Horia seamana cu Rares, indubitabil.
Dixtractie placuta la greci.
rein spune:
Maine ma duc la Panduri de dimineata. Petrisor mai are si alte simptome pe care vreau sa le lamuresc cu ORL-ul. Adica il apuca un stranutat in cascada si muci, dupa o ora nu mai are nik. Mai si sforaie. V-am zis ca mi se pare ca nu mai aude bine. nas infundat nu are, nu ma conduce nik la polipi. Cred ca totusi o investigatie serioasa la urechi trebuie. Sper sa nu ma enervez maine pe acolo si sa gasesc oameni cum-se-cade.
Rox, apropo de apelative siropoase, intr-o zi a venit Petru de la gradi cu expresia 'pasarica mea'. Si tot zicea, ba lui fra-su, ba mie, ca am inceput sa-l intreb ce e cu asta. Mi-a zis ca asa le zice d-na ingrijitoare si ii place. Dar l-a tinut vreo 2 zile.
Si da, Petrisor deja face scenarii si povesteste ba cu noi, ba cu jucariile. Ne jucam des de-a spectacolul si el conduce dialogurile, plecam de la o locomotiva si ajungem in cine stie ce tara a povestilor sau ce ograda de mos hapsan. Si daca stai sa asculti, e asa o logica in toate... asta ma uimeste pe mine: cum ei vad cai atat de simple de a ajunge undeva.
Ref la relatia dintre frati, cred ca e mai usor de gestionat cand sunt de acelasi gen. Mi-e frica sa ma gandesc ce faceam daca erau fata si baiat. Spuneti mamici de fetite si baietei, cum e?
Kit, spor! Rhodos, hmmmm..
diana_jors spune:
De-astea siropoase a inceput sa aiba si Alex, probabil e varsta de vina acum vreo 2 seri, la culcare, aveam o conversatie de genul "Mami, mie imi place mai mult de tine" "Pai de tati?" "Si de tati imi place, dar tati e putin rau" "De ce e putin rau tati?" "Pentru ca... imi papa buca" (asa se joaca ei, isi "mananca" unul altuia parti ale corpului gen maini, nas, picioare, degete etc... Alex il provoaca si ta'su nu se lasa mai prejos...)
Si scoate si el tot felul de scenarii, de radem pe sub mustata, ca el e foarte serios si nu cumva sa ne apuce rasul cand mediteaza ca se supara
Iar de mutat - numai la casa noastra (daca n-avem "bafta" sa se insoare baiatul proprietarei si sa ne dea afara, cum am mai patit ); incercam sa gasim una rezonabila de cumparat, gata construita. M-am saturat de alte mutari, nu mai am nervi... si daca mai creste tva-ul si daca se baga si impozit progresiv, clar nu mai construim casa noastra in viata asta... sau in tara asta
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
Kitty spune:
La multi ani, Petru si Pavel!!
Rein pup Petrisorul frumos si inspirat.
Diana jos palaria in fata ta! Am vazut si pozele, cred ca intradevar te incarca cu energie atmosfera aceea pe care am simtit-o acolo.
Ce mai incolo-incoace Rox? Rares e ca ma-sa ...tace si face , ce atatea cuvinte?
Bianca voi cand veniti in tara? Ai spus si eu aveam urechile infundate cu moloz?
Eu n-am iesit din febra shmotrului si am intrat direct in febra plecarii.
stefimic spune:
LA MULTI ANI! tuturor celor care poarta numele de PETRU si PAVEL.
LA MULTI ANI! PETRU de mami REIN!
Sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic.
KITTY spor la treaba si la facut bagaje, abia astept sa ne povestesti cum a fost.
mai fetelor dar ELYANNE, RAISAFUDULU, KARRA, RILOASA, STEFANIYA, CARMEN94, CRINA MIO, mai spuneti si voi un cuvintel sa stim ca sunteti bine, sau ati spus si nu am fost eu pe faza.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
stefimic spune:
am fost si noi ieri la pediatru cu amandoi si au rosu in gat, bine ca nu e de antibiotic, dar problema mea cea mai mare ramane STEFAN care iar a slabit si arata destul de slab, are 14,400kg si 1,02m.
mi-a zis iar ca e anemic si am fost iar la analize, sincer nu stiu ce sa mai cred, asa o sa o tin toata viata cu el cu lipsa de CA si de FE?
nu stiu cum sa-l fac sa manance fructe si carne, dar am zis ca o sa incerc cu frumosul si daca nu o sa incerc sa-l santajez cu faza nu mananci carnita nu vezi desene, pentru ca altfel eu nu mai stiu.
voi vum ii faceti sa manance fructe?
stefimic spune:
REIN bafta la dr, sa vii cu vesti bune, da?
absoluta spune:
Luati cat mai mult fructe in casa si mancati si voi in fata lui. Noi asa facem mancam amandoi fructe in fata Timeei si mai spunem ca sa ne auda ea.... "mmm ce gustos este, mai vreau"......