Albinute & bondari de mar-apr '07 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
stefimic spune:
GABY ma bucur ca TUDOR este mai bine si ca nu s-a intamplat ce credeai tu.
sa speram ca veti avea un concediu linistit si odihnitor.
REIN sa veniti cu vesti bune de la dr si cred ca nu este nici o problema daca zice ca nu-l doare, dar dute ca sa stai linistita.
MADY hai si tu sa te iscrii in clubul mamicilor cu 2 copii, ai sa vezi ca o sa-ti placa.
SIUTA concediu placut.
ROXI sunteti bine?
KITTY nu mai zici nimic?
gravidutele noastre ce mai fac, mai intrati si mai spuneti-ne si noua de voi.
gata ma retrag, va pup si sa aveti o noapte linistita.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si IOANA(25.02.2010)
gabi78 spune:
Pana la urma a fost cum a spus doctora: de dimineata la ora 4 Tudor a inceput sa aiba scaune moi. De la 4 la 6.30 s-a tot vaitat si a avut 2 scaune. A acceptat ceaiul de menta si chiar a baut o canita.
A adormit si s-a trezit bine. Spune ca nu il mai doare nimic.
Merg sa ii iau Smecta.
roxanici spune:
ziua buna,
ne descurcam, suntem bine.
Cupilu mare incepe sa nu mai tuseasca asa urat.
Cupilu mic manca si doarme, se mai mataie uneori dar in limite f acceptabile. Noaptea doarme bine, ii mai var tzatza in gura cand se foieste si asa reusim sa ne odihnim toti.
Rein, am trimis link ai primit?
Mady, pai mai fa unu, doar esti tanara, e pacat sa vrei si sa nu faci.
aa, rares imi tot repeta: mama, te iubesc ca mi-ai facut un fratior - ce sa vreau mai mult de atat?!
BiancaM spune:
Ah, ce dulcic ai Roxi!!!
SAnatate multa bolnaviorilor, vacante placute tuturor!!
Vreau sa va intreb, in RO se gaseste dezinfectant gel pe baza de alcool? Adica de ala de te dai pe maini cand esti prin parc si nu ai sapun si apa ca sa te speli. Vreau sa imi pun in valiza, dar daca se geseste atunci si mai bine...
ceva de genul http://thebeautybrains.com/wp-content/uploads/2007/01/013107hand-sanitizer.jpg
Mami de Amalia si Andrei
rein spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici ziua buna, aa, rares imi tot repeta: mama, te iubesc ca mi-ai facut un fratior - ce sa vreau mai mult de atat?! |
Ma Rox, nu stiu cum ti-a scapat mesajul asta, se vede ca hormonii isi fac de cap, asta e fraza sensibiloasa rau, sa nu-ti fie de deochi.
sa stii ca ti-am raspuns la PM.
Bianca, gasesti si la noi dar alte firme producatoare.
Am fost si noi pe seara www.flickr.com/photos/33881321@N03/" target="_blank">in parc :
Kitty spune:
Buna siaraaaa!
Citesc pe aici, dar n-am suficienta energie sa si scriu. Suntem in continuare cu casa intoarsa si e greu de lucrat cu copiii printre moloz si mobila aruncata de colo colo, fara aragaz si chiuveta la bucatarie. Noroc ca am prieteni buni si ba mi-au mai luat copiii, ba le-au dat o farfurie de supa, ba dadeau fuga sa ne cumpere cate-o teava...
Acum scot ochii capcaunului - nu f sociabil pana de curand - ca e bine sa ai multi prieteni .
Partea buna e ca la noi cand muncim asa impreuna e o atmosfera f buna, facem glume si ne distram unul de altul cum suntem de murdari si plini de vopsele, ne ironizam si ne chemam unul pe altul sa ne laudam ce-am facut.
Gabi imi pare bine ca nu e nimic grav cu Tudor, sper sa va puteti relaxa si sa plecati linistiti - ceea ce-mi doresc si mie.
Roxi sa-ti spun si aici ca e grozav de frumos Horicu, acum imi bat capul si cu el ...cu cine o fi semanand asa frumusel? Dragul de Rares, acum iti multumeste pt fratior....mai vorbim peste vreo 2 ani
Foarte mult imi place cum procedezi, Rein sa-ti impaci puii, pana la urma e important sa pui niste reguli minime si sa-i lasi sa se descurce in rest, asta e scopul, sa invete sa gestioneze situatiile astea singuri. De poze ce sa mai spun...tot repet cat sunt de frumosi! Sper ca Petru nu are nimic grav la ureche.
Mady...bravo, mai fa un frumos ca Razvanel!
Plecam in Grecia, in Rhodos, imi doream atat de mult si eram la un pas sa renuntam, acum sunt atat de emotionata si astept din tot sufletul, eu n-am iesit niciodata din tara pana acum, sunt mai agitata decat copiii.
Unde esti Pisik?
diana_jors spune:
Neatza
Sanatate lui Tudor, si vacanta placuta tuturor care pleaca
Eu am fost la un triatlon in week-end (am facut doar alergarea, urmeaza sa fac alergare+bicicleta la un triatlon in toamna, si unul intreg abia anul viitor ); a fost la 2 mai, complet offroad, am alergat pe scoici, alge, pietre, stanci, lut ud, noroi, ierburi, spini si alte delicatese de-astea Per ansamblu obositor, dar amuzant poze pe facebook.
In rest, nimic nou de pe la noi...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever. (Dick Beardsley)
pisikuta spune:
bonjur!
roxis, ce ai tu acolo, langa tine, ma? deci e adevarat! sint minunati, si pozele duioase, imi vine sa i iau si eu in brate pe amandoi frumosii aia ai tai!
cum doamne ai putut sa tii atatea luni secretul asta? eu m am gandit la un moment dat, acum multe luni, cand intrebai care s a mai colindat cu barza. si, sa mor, mi am jurat de data asta sa mi urmez intuitia de acu' incolo, ca e puternica si nu m a inselat vreodata!
mady, succes, ce mai astepti, ma rog? tanara esti, in putere, razvanila e mare si ti e mai usor acum.
stefi, n am avut problema asta cu nana. pupam ioana mica si calm, te va lamuri pediatrul.
gabi, sper ca tudor e deja mult mai bine azi!
diana, esti fenomenala! tu nu obosesti niciodata, fata mea?!!
mai zi ne de alex, ce activitati i ai pregatit in vacanta.
rein, ce istetime!! si cat de fain in coordonezi pe amnadoi!
kit: eu, prezent! voi, cand plecati? (din rhodos poti sa dai o fuga cu ferryboat ul pana in bodrun, la turci, e superba peninsula!
o zi faina!