Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 3

Lili_g spune:
Lasati-le incolo de vise, sa nu le tineti minte deloc si nici sa nu va speriati de la ele. Nu meritam noi sa ne trimita Dumnezeu vise de "instiintare". Vin de la gandurile si imaginatiile noastre, de la ce citim, de la ce auzim iar subconstientul ni le deruleaza "in vis".
Mergeti linistite la eco si nu va mai faceti probleme. Pai cand nu era eco ce faceau femeile?
Aici se face eco la 12-13 sapt, dupa aia se mai face la 18-19 si daca totul e Ok nu se mai face deloc. Asta e la asigurare. Mai sunt unele clinici care fac contracost dar nu ma duc deloc. Daca doctora imi spune ca e Ok merg pe mana ei. Am o doctora super.toate fetele, eu sunt inca la servici, voi sa aveti somn usor si week-end placut.

RaluKara spune:
scuze de absenta fetelor, ati fost tare harnice in ultimele zile. nu apucam bine sa citsc si sa ma gandesc ce sa scriu ca se facea lista asa de lunga ca uitam tot... e clar, incepe sa ma lase memoria
greturile s-au mai diminuat, tot nu am pofta de mancare, aproape nimic nu e bun.as putea sa zic si ca a aparut prima pofta dar sa nu ma bateti ca e la bere. as bea bere in prostie. am mai gustat eu asa o jumate de pahar dar ma tot gandesc ca nu e bine.
am fost ieri si la eco, totul bine, am inceput si eu sa ma mai linistesc. ma enerveaza ca ginecologu si med de familie ma paseaza de la unul la altul pentru trimiterea cu analizele de sange. in sfarsit am primit si eu recomandare de utrogestan unu' dimineata unu' seara, dar ma simt tare ciudat la vreo 2 ore dupa ce le pun din cauza scurgerilor. mi-a mai dat acid folic si vit E. de altgen de vitamine a zis ca nu e cazul avand in vedere ca nu ma simt nici sabita nici obosita si sunt relativ "rotunjoara"(am 1,50 si 57 de kg, dar sa nu ma treceti in listuta ca ma sperii dupa aia cand o sa incep sa iau proportii)
de nici nu prea se pune problema, mie nu imi trebuie iar masculu meu si daca ne-am apuca i-ar fi tare frica ca daca pateste bebicul ceva.
nu ni s-a recomdat nici pauza asa ca ma amuza la culme, e fricos nevoie mare. deja am interdictie la a face treba prin casa, cumparaturi si altele de una singura.
o intrebare am si io...ziele asta trebuie sa ma duc sa incep sa imi caut rochia de mireasa si nu stiu daca sa risc la un model de corset si sa las snurul in spate extrem de larg(voi avea aproape 18s la nunta) sau sa merg pe stilul de rochie taiata de sub sani in forma de A....cam cat vi s-a vazut voua burtica(celor care mai aveti un bebe) la 18 s?
va 9s

madutza_bra spune:
'Neata fetele!
eu sunt f matinala de ceva zile incoace. Azi la 7 eram in picioare
shines, ce poveste de dragoste frumoasa ai avut in adolescenta
. bafta marti la dr!
bebelu, m-a amuzat tare faza cu "doamna preoteasa"
. sa nu te superi pe mine
. si eu cred ca vei avea un baietoi frumos
La sarcina asta m-am hotarat sa nu ma gandesc ce va fi pana nu voi sti sigur, ca sa nu-mi fac te miri ce planuri si pe urma sa-mi fie grau sa ma obisnuiesc cu altceva...nu stiu daca ma fac inteleasa ...
roxx, f bine ca nu ai pb cu constipatia, mananca in continuare diversificat si va fi bine. pune si tu poze cu burtica, sa ne dam si noi cu parerea Poate chiar sunt gemeni
ana micu, sa treaca greata!
ralukara, si eu aveam pofta de bere in sarcina cu Cristi, dar luam doar o gura . cand auzeam ca se deschide o bere, de la sunetul care il face mi se umplea gura de apa
. prima gurita o luam eu
. cat despre burtica, cred ca o sa fie vizibila bine in 18 sapt. eu zic sa nu-ti faci corset pt ca o sa strangi si de burta si nici nu o sa vina bine desfacut la spate. am vazut mai demult aici pe DC o rochie de ocazie superba, daca o mai gasesc pun link. era o graviduta cu o rochie care imbraca f frumos burta, si poate te inspiri
Despre sex...mmmm . la sarcinile trecute ma rugam se sot si el nu vroia, ca sa nu-i faca rau bebelusului. Acum s-a intors roata.
N-am chef nici sa ma pisti cu ceara
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum
4+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mushil spune:
Buna fetelor,
S-ar putea sa fiu si eu o burtica de 25 februarie, nu am facut test, dar deja am simptome, e cam devreme, dar asta este.
MAi am un baietel nascut pe 24 iulie 2009. Acum se pare ca a fost un accident facut in ziua 7-8, ceea ce mi se pare incredibil, dar asta este. A fost singura data cand nu am folosit prezervativ si se pare ca s-ar fi prins ceva. Nu-mi vine sa cred, cica ar fi sigure alea 10 zile.
Despre prima sarcina, la mine a inceput sa explodeze la 7 luni, la 18 saptamani nu se vedea nimic, o sa pun poza cu burta de la 18 sapt, era plata si eu eram disperata ca ma intrebau oamneii dc sigur sunt insarcinata.
Vom vedea la asta cum va fi. Saptamana viitoare o sa-mi fac si eu un test de sarcina, dar deja am niste greturi, ceea ce nu am avut la Darius Matei, asta e numele lui, si ma dor sanii groaznic si sunt umflati.
Eu am banuit de acum o saptamana ca sunt insarcinata, la fel s-a intamplat la celelalte 2 sarcina si instinctul meu se pare c anu da gres. Prima sarcina am pierdut-o, dar a doua fost f frumoasa si f usoara, am lucrat pana in ultimele 2 saptamani.
Darius Matei

bebelu86 spune:
Mushil se poate sa ramai si mai dvrm de alea 10 zile
si eu am ramas tot atunci
si acu si la o alta sarcina de anu trecut care am pierdut-o.
deci se poate.
deja m-ai desumflat cu burtica nici la mine nu se vede mai nimic acu. nu sunt nici chiar plata, doar e un pic umflata, dar nu se vede mai nimic. mai ales dc am si un tricou ceva p mine.
te asteptam cu vesti bune si iti doresc sa iti treaca repede starea de rau. si sa ai o sarcina usoara.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.pngAlbumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

bebelu86 spune:
nu stiu dc ai citit
dar dc voi avea baiat vreau sa=l cheme Darius k pe baietelul tau
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mushil spune:
Bebelu, merci mult, imi pare rau ca te-am dezumflat. Dar la unele femei se vede f tarziu, a fost si cazul meu, eu sper ca acum sa se vada mai devreme si sa fie fetitza.
Eu vroiam sa mai astept pana la anul ca sa imi calculez ovulatia si sa planific fetitza. Cica exista exista o metoda ca sa fie fata sau baiat.
Darius Matei

Mushil spune:
Nu, nu am citit. Da e un nume frumos si Matei e frumos.
Imi place f mult combinatia si ca nasii nu au avut pretentii sa punem dupa numele lor.
Vreau sa iti zi ti si celor care nu au bebe, ca e cea mai frumoasa experienta , nu se compara cu nimic pe lumea asta, nu ma asteptam la asa ceva si te schimba enorm, vezi altfel lucrurile, in bine. Asa a fost la mine.
Eu dc o sa am casa in viitorul apropiat mai fac si pe al treilea. Acum stam in 3 camere si nu e spatiu. Dar dc se intampla o minune si ne luam casa si o sa avem un venit mai mare vreau sa mai fac.
Darius Matei

bebelu86 spune:
crede-ma k am luat toate calculatoarele la rand alea care iti zic ce vei face sau ce ai.
de fiecare data iesea altceva
ba fata ba baiat, ba fata ba baiat.
asa k nu te lua dupa ele.
ce iti da DUmnezeu., El e singuru care hotaraste ce vei avea,
in ce zi a cm esti?