Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

da suna ff frumos Darius Matei
noi ne gandeam sa vdm ce sfant va fi atunci cand se naste si alegem atunci.

imi inchipui k e cea mai frumoasa perioada.
si e cel mai frumos sa dai viata unui sufletel si sa-l cresti.

si noi stam si cu socrela si cu cumnata in 3 camere.
cu un bb va fi cat de cat ok.
dar dc vine si bb 2 nu stim ce vom facem
eu vreau si bb 3 si bb4 dc se poate
dar mai intai sa duc sarcina asta pana la termene, si b sa fie sanatos si dupa ma gandesc si mai incolo

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Mi-a venit pe 21 mai, doar ca dupa sarcina s-a schimbat un pic si imi vine vreo 4 zile, inainte 7, si poate si din cauza am ramas insarcinata, inainte am facut-o de multe ori in cele 10 zile si nu s-0a prins nimic, decat la maxima ovulatie. Iar acum in ziua 7 sau 8. De o saptamana am niste simptome si un sentiment ca sunt insarcinata, desi mi-a intarziat doar 2 zile. Dar dupa sarcina nu mi-a intarzita niciodata, a venit mereu cand trebuia.
Tre sa-mi fac un test.
Culmea e ca cumnata mea a ramas i ea insarcinata , ea avea pe 4 mail UM, nu stie cand, dar zice ca o sa faca fata pt c anu-i plac deloc fetele si sigur o sa se capete cu o fata. Eu i-am zis, de as face eu fata, ce m-as bucura.

Darius Matei

Mergi la inceput

Scuze ca mai mananc din litere, dar sunt si cu piciul pe langa mine

Darius Matei

Mergi la inceput

pai poti sa faci si maine un test dc vrei sa sti
fa-l de dim la prima urina
trebuie sa iasa.
mie mi-a iesit pozitiv in z 26 la un cm de 33 era cu o luna inainte. dar a tinut si mai mult.

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

Cand eram insarcinata cu Darius aveam in cap doar numele Matei, acum am in cap doar numele Ema.

Darius Matei

Mergi la inceput

Azi mergem sa cautam tricicleta pt tzupi si o sa iau si un test.
C

Darius Matei

Mergi la inceput

super
si poti sa il faci si azi,dar mai bine e de dim.
tu faci cum crezi k e mai bine

imi place si Ema

Albumele noastre

Mergi la inceput

Te las ca tre sa pregatesc mancare pt pici.
O zi buna si fara greturi

Darius Matei

Mergi la inceput

mersi la fel si spor la treaba

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata,

Eu azi am fost la lenesa..la 10.30 am facut ochi, dar ma cam doare capul

madutza..ms mult , bafta si tie

ralukara..dr meu de familie nici nu stie ca sunt gravida ..eu am vrut sa ii zic da nu l-am gasit, e si ff aerian si repezit , cand ma vede intreaba : ''patirati ceva? vreti reteta sau concediu medical'' ..e dus omu . Am fost direct la clinica la dr ginecolog si mi-a dat toate analizele necesare si tot la el m-am intors cu ele .Probabil pentru ca am fost la clinica privata si analizele tot la ei le-am facut , nu am mers la nici un spital, daca mergeam cred ca imi trbeuia trimitere de la aerian. Referitor la rochie.pai la 18s se va vedea burtica destul de bine, eu zic sa mergi pe o rochie larga, confortabila..sunt foarte dragutze alea drepte..fara corset si care nu e asa umflata in partea de jos, dar trebuie sa probezi si iti vei da seama singura in care te vei simtii cel mai bine, trebuie doar sa te gandesti ca vei sta cateva ore bune in ea si nu iti permiti sa te stranga sau sa fie inconfortabila ..bafta

eu am bere fara alcool mereu in frigider, din asta beam si inainte, da nu imi e prea pofta, dupa prima gura ma stramb de mama focului

mushil ..sa iasa testul asa cum va doriti..multa sanatate

bebelu..stai linistita ca imediat incepe sa se vada burtica..pana la 4 luni nu prea se vede, apoi creste vazand cu ochii in fiecare zi ..

referitor la nume..de 8 ani ma gandesc la unul si nu am renuntat : Eduard cand eram insarcinata cu cami a venit un bebeu de vreo 3 ani la mine si se uita ciudat la burta..nu zicea nimic si intindea mana sa o atinga..era atat de frumos copilul ala si acum mi-l amintesc..si m-a intrebat cum il cheama pe bebele meu pentru ca toti copii au un nume frumos si pe el in cheama eduard..m-a terminat

Mergi la inceput