Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Nicki81, e normal sa fim mai emotive, mai nervoase, sigur ca e bine atat pt noi, pentru bb si pt ceilalti membrii ai familiei sa ne stapanim pe cat se poate. Eu iti impartasesc din exp mea...la primul bb am fost foarte agitata, speriata de toate schimbarile, aveam nevoie de mai multa afectiune, am plans mult...s-a vazut mult la copilas fiindca a fost plangacios in primele 5-6 luni, trebuia sa o tin mult in brate, sa adorm cu ea, sa-i acord 100% atentie (asta combinata si cu "nepriceperea" mea). La bebele mic am fost f linistita, serviciul mi-a fost usor, am avut multa liniste, pace si inteleere in familie ...bebele a fost o minune, a dormit, n-a plans, a mancat bine de cum am adus-o din spital si acum e la fel, foarte calma, destul de rabdatoare pt un bb de 3 ani.

Deci da, conteaza, sa ne straduim pe cat putem da' acu' nu te stresa si te simti vinovata ca si asta e tot un fel de stres. Incercam si noi pe cat putem de bine...Curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Numeioana bine ai venit in clubul meu si al lui Lili, noi suntem asa lesinata, poate ai vazut la semnatura mea ca fac bijuterii, nu am mai fost in stare sa fac nimic, stau si lenevesc si imi plang de mila, abia astept sa treaca

Bebelu pe unde umblii?

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Am fost si eu la doctor, sunt multumita, am schimbat doctorul fata de sarcina cu Patrick, asta pare mult mai de treaba si mai interesat. Facea si glumite, ma intreba cum de-am scapat si nu ma cheama cu ESCU, ca toate pacientele lui romance sunt ESCU, mi-a povestit de Nadia Comaneci, bineinteles... Ceea ce e ceva de neimaginat aici, unde e penurie de doctori si mai mult de 5 minute nu au timp sa stea cu tine.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Doloress , am vazut ca esti din MTL...Cum ai reusit sa-ti schimbi dr? De obicei nu te primesc daca ai alt dr, chiar daca spui ca nu iti place de el. Dr. mea e cam nebunica si niciodata la timp (astept cam 3 ore) si nici nu vreau sa mai nasc la St Mary's. Tu unde ai nascut? La Royal Vic?

Mamica de Sarah-Aimée si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angie844 spune:

Nicki81 - sa stii ca si eu am devenit foarte sensibila la prima sarcina. Hormonii isi spun cuvantul. Odata chiar am plans la serviciu, ceea ce nu mi se intampla niciodata si m-am simtit f prost. Plang f rar si doar in situatii grave. Asa ca nu-ti fa probleme dar impune-ti sa fii calma si puternica pentru bebelusul tau.

Voiam sa mai spun despre epiziotomie - nu e necesar sa vi se faca epiziotomie. Eu am avut colul f stramt, bazin mic dar nu am avut nicio cusatura, nu a fost nevoie de epiziotomie. Va recomand cu caldura exercitiile Kegel. Nu stiu daca asta m-a salvat sau faptul ca am avut o asistenta super pe care am ascultat-o in timpul expulziei. Dar m-am si recuperat f repede, eram ca noua.
Va pup. Eu scriu mai tarziu ca-s pe alt fus orar.

Mamica de Sarah-Aimée si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna dimineata burtici,

Sunt singura care sta cu laptopu in brate la ora asta ?
Azi am ales sa lucrez acasa la o situatie si sa fentez biroul ..si in loc sa dorm pana la 12..m-am trezit la 6..si culmea e ca sunt foarte activa si ieri dimineata vroiam sa trantesc tel cand a sunat ..

sa aveti o zi frumoasa

noi azi mergem la eco ..de aia nici nu am somn probabil si nici azi-noapte nu am dormit prea bine...am emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

'Neatza! Si eu la ora asta cu laptopul in brate! Nici eu nu am dormit foarte bine, m-am enervat aseara pe al meu sot, pentru ca vine foarte tarziu de la servici, de o bucata buna de vreme..delegatii peste delegatii, ajunge numai la 12 noaptea, iar in cursul saptamanii mai devreme de 8 seara nu-l vad. Ca o fi la servici sau in alta parte..cine stie. Oricum sunt cu fundu' in sus, pentru ca trebuie sa fac singura tot in casa... m-asteptam la mai mult suport in perioada asta, nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fac cand o sa apara si bebe... ehh.. Daca nu remediaza situatia, ma mut la mama

Si eu merg maine la eco, am 1 luna de cand nu am mai fost...si am niste emotii...

Shines, bafta multa azi la eco!

Bebelu, chiar, pe unde umbli?

Nicki, dupa cum vezi, mai sunt si altele care se enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicki81 spune:

Lili_g, multumesc mult pentru raspuns. Oricum ,ma straduiesc cat mai mult sa fiu foarte calma, dar daca uneori nu imi iese ...asta e...nu ma mai stresez si din cauza asta.
Eu de la o vreme ma trezesc in fiecare dimineata de la ora 8 in conditiile in care inainte dormeam foarte mult, pana la 10, 11. A, si ma mai trezesc in fiecare noapte pe la 3-4 , dar pentru a merge la toaleta.Oare asta e si programul bebelusului? Ziua ma simt mai obosita si dorm de obicei la pranz macar o jumatate de ora.Voi ati observat astfel de schimbari?
O zi cat mai linistita va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

'Neatza! Si eu la ora asta cu laptopul in brate! Nici eu nu am dormit foarte bine, m-am enervat aseara pe al meu sot, pentru ca vine foarte tarziu de la servici, de o bucata buna de vreme..delegatii peste delegatii, ajunge numai la 12 noaptea, iar in cursul saptamanii mai devreme de 8 seara nu-l vad. Ca o fi la servici sau in alta parte..cine stie. Oricum sunt cu fundu' in sus, pentru ca trebuie sa fac singura tot in casa... m-asteptam la mai mult suport in perioada asta, nu vreau sa ma gandesc ce-o sa fac cand o sa apara si bebe... ehh.. Daca nu remediaza situatia, ma mut la mama

Si eu merg maine la eco, am 1 luna de cand nu am mai fost...si am niste emotii...

Shines, bafta multa azi la eco!

Bebelu, chiar, pe unde umbli?

Nicki, dupa cum vezi, mai sunt si altele care se enerveaza

hai mai tierry ..e normal sa te simti asa..da acu nu-l banui pe saracu om ..fa si tu ce poti si ai grja de tine...asta e cu serviciul, nici lui nu cred ca ii face mare placere sa stea departe de tine..stai linistita

eu sunt la polul celalalt..plecam dim impreuna la serv si seara venim impreuna,nu merge nicaieri fara mine, nu ma lasa sa fac nimic, ma intreaba de o suta de ori pe zi ''ti-e rau? esti ok?'' ne dam mesaje pe tel mai rau ca la inceput..da pe mine ma sacaie sincer, ma oboseste cocoloseala asta..eu sunt obisnuita sa le fac pe toate..imi place sa fac curatenie ( chiar am o prob cu asta), mancare, cumparaturi..acu ma da la o parte ..nici la vase nu ma lasa..deci..nici cum nu e bine cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicki81 spune:

Incerc sa scriu cat mai repede 10 mesaje pentru a-mi fi mai usor sa comunic cu voi.Sunt la prima sarcina si am atatea temeri si intrebari!
Eu spre finalul saptamanii trebuie sa merg la eco si apoi sa fac dublu test. Mi-e cam teama pentru ca am auzit ca DT si TT dau erori destul de mari, dar am hotarat cu sotul meu sa merg macar la DT. Voi cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Nicki, si eu merg maine tot pentru dublu test si eco morfologica de trimestru I... Om vedea ce o fi...

Shines, pai eu vorbesc despre ceva antecedente la activ..so.. Imi cunosc marfa..acu nu zic ca asta e, insa e foarte enervanta situatia...

Mergi la inceput