Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

si eu tot la dublu test si morfo de trim I..iti dai seama ca toata lumea are emotii..da trecem peste ele, dar eu am diseara la 6..pana atunci tzopai prin casa

tierry..asta e alta poveste atunci
dar si asa..stai linistita, nu te mai gandii, oricum stii ca noi gasim motive peste tot si din orice, macar sa incerci in perioada asta sa nu le mai ''cauti''..ma incearca si pe mine gelozia de cand am ramas insarcinata..da eu ma iau saracu de el degeaba si stiu si eu ca sunt absurda..niciodata nu mi-a dat motive de nimic, e un dulce..da macar preventiv asa :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicki81

Lili_g, multumesc mult pentru raspuns. Oricum ,ma straduiesc cat mai mult sa fiu foarte calma, dar daca uneori nu imi iese ...asta e...nu ma mai stresez si din cauza asta.
Eu de la o vreme ma trezesc in fiecare dimineata de la ora 8 in conditiile in care inainte dormeam foarte mult, pana la 10, 11. A, si ma mai trezesc in fiecare noapte pe la 3-4 , dar pentru a merge la toaleta.Oare asta e si programul bebelusului? Ziua ma simt mai obosita si dorm de obicei la pranz macar o jumatate de ora.Voi ati observat astfel de schimbari?
O zi cat mai linistita va doresc!

nicki..e ciudat cu starile astea ..eu de ex in primele doua luni am fost atat de calma..incredibil, nu intelegeam cum de eu care in general sunt mai ''sarita'' asa pot fi atat de calma..in trafic nu ma mai suparam pe idiotii care imi taiau caleau..zambeam..la serv eram toata un zambet indiferent de situatie..acasa la fel
insa acu de-o luna recuperez nene..ma irita orice zgomot (ma iau de soatza ca respira prea greu sau de ce tuseste noaptea)..ma chinui sa desfac un borcan si daca nu reusesc dau cu el de pamant...nu mai am rabdare deloc..sunt si foarte sensibila, plang din orice..de aia imi chinui sotu..lasa sa simta si ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SS-Tzuky spune:

Citat:
lasa sa simta si ei
....

Ai dreptate...insa mie imi pare rau de fiecare data cind "o fac pe nebuna" si il iau la dragalit ca sa treaca

Buna dimineata!

http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png

7+

Mergi la inceput

mda..asa fac si eu :))

Mergi la inceput

mai fetele..da voi ati facut eco 4D de l-ati vazut pe bebe ca face tumbe ? ca eu nu am vazut nimic
am facut eco intra..probabil de aia...si nu stiu cand ma prog si pe mine dr la 4D..vreau sa il vad si eu in ''actiune''...cred ca ii fac o vizita lu iosup fara sa stie dr meu am o colega care face asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Buna dimi......am fost la spital!!!!
Am venit mai nedumerita decat am plecat. fiecare mi-a recomandat alt medic, alte aiureli, nu se fac analize pana nu ma duc la ginecologie sa confirme sarcina, clar ma duc la particular....platesc mai mult dar macar stiu o treaba.....
Va pup!!!!!

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
ce mult ati scris, abia am apucat sa citesc tot, dar nici nu mai stiu exact care ce a scris
eu dinainte sa stiu ca sunt insarcinata incepusem sa ma trezesc la 6, acum ma trezesc si la 5 cateodata. si dupa masa ma ia un somn.....de pic jos.
eu de la 3 luni vreau sa stau acasa, sa nu ma mai stresez si sa ma agit cu munca.
eu inca nu am simptome, dimineata parca aveam asa ....o chestie la stomac,de parca as fi mancat seara mult.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

vas ai rabdare inca o sapt jumate sa mergi la eco si dupa aia iti da doctorul analize.
cum te simti? ceva simptome ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

roxy in concediu pt sarcina cu risc??? eu sper sa imi dea de la 2 luni.

vas, CATEGORIC dr/cab particular......dar nu mai ai dr de la prima sarcina??? eu am o scumpete de dr, un om de milioane, care oricat ar fi de scump merita toti bani si ca dr si ca om.ceea ce e fff important!!

eu m-am hotarat sa merg la dr vinerea viitoare, pe 2 iulie, cand voi avea 6 sapt ca apoi sa pot pleca linistita in antalya.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

bb_yasmi, da, vreau concediu cu risc. de la vreo 10-12 sapt sa stau acasa.
si eu tot sapt viitoare vineri merg la doctor.
si tu vrei tot concediu cu risc? de ce daca nu lucrezi? eu vreau ca sa nu mai merg la servici, sa stau acasa.

Mergi la inceput