Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

bebelu..nu te-am vazut in seara asta ..cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Astazi am vomat a doua oara... Am crezut ca in sarcina asta scap de voma, desi greata am avut tot timpul... Dar vad ca cu cat avansez cu atat vomit mai des. Doctorul zicea ca in 2 sapt ar trebui sa- mi treaca greturile de tot. Asa s-a intamplat si cu david. Doamne ajuta!

Problema mea mai mare e alta: ma simt ff slabita, obosita, nu pot nici sa merg ca obosesc f tare... doctorul s-a uitat pe analize si a zis ca totul e ok, e sarcina care ma face sa ma simt asa si sa ma odihnesc mai mult... Nici faptul ca iau vitamine nu l-a bucurat prea mult...a zis ca sa mananc ce trebuie (legume, fructe, carne slaba, peste), ca asta e important... Mai e cineva atat de lesinata ca mine??

Bebelusi, si eu cred ca sora ta e ok cu bebelusul ei. Mi-a zis azi Ionel ca nu conteaza cat de bun e aparatul (ecograful), daca nu e persoana care sa stie sa interpreteze. Iar daca i-a zis ca bebe e prea mic, dar ca nu se vede daca e un uter...no comment!! Cred ca si eu, dupa atatea ecografii mi-as fi dat seama mai bine decat el

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am fost si eu la doctor, sunt multumita, am schimbat doctorul fata de sarcina cu Patrick, asta pare mult mai de treaba si mai interesat. Facea si glumite, ma intreba cum de-am scapat si nu ma cheama cu ESCU, ca toate pacientele lui romance sunt ESCU, mi-a povestit de Nadia Comaneci, bineinteles... Ceea ce e ceva de neimaginat aici, unde e penurie de doctori si mai mult de 5 minute nu au timp sa stea cu tine. Normal, la noi nu se fac decat doua eco toata sarcina, una la 12 saptamani, una la 20 si atata tot.
LA 12 saptamani fac numai eco de masurare a translucentei nucale, eu am cerut sa-mi faca si testul de sange, pentru sindromul Down, dar ala se plateste la privat asa ca il fac separat, nu la spital.
Deci daca totul merge bine abia in august la jumate o sa-mi vad si eu buburuza.

In legatura cu nasterea, cezariana sau naturala, normal cel mai bine hotarasc doctorul si mama, e bine sa fii linistita si increzatoare in decizia luata in deplina cunostinta de cauza.
Eu una intotdeauna am vrut sa nasc natural, am o frica inexplicabila de operatii si taieturi.
Piticul era la ultima eco cu capul in sus si eram tare speriata ca n-o sa se mai intoarca, il "momeam" cu o lanterna la capatul tunelului numai sa se intoarca.
Cand mi s-a rupt apa si m-am dus la spital, am facut eco si era deja cu capul in jos pregatit de iesire. Deci n-a mai fost nevoie de cezariana, aici iti face numai la nevoie, in nici un caz la cerere, si sunt putine cazuri in care am auzit sa faca. Tin minte ca langa mine era o fata abia venita din Mexic, nici nu vorbea bine, s-a tot milogit de ei sa-i faca cezariana si nu au vrut, i-au adus vreo 3 doctori sa-i explice de ce e mai bine natural. Ca normal, aici se poarta super cu tine, nu iti arunca in fata tot felul de decizii, te conving ei sa faci cum zic ei pana la urma.

Eu am avut o taietura foarte mare, copilul era el cu capul in jos insa pozitionat in sus cu fata, nu in jos, cum trebuie. Asa ca au taiat si au bagat forcepsul si l-au intors cu capul in jos si apoi l-au scos. Sper sa nu va fi speriat prea tare, am avut epidurala si normal ca n-am simptit nimic, deci puteau sa faca orice acolo Dar dupa m-am recuperat greu de tot, n-am putut sa stau jos mai multe saptamani (si a fost cumplit ca nu eram acasa, stateam o zi intreaga la spital cu piticul la prematuri, pe un scaun tare ca-mi venea sa ma tot duc) Iar sex.... vreo 3 luni nici sa n-aud de asa ceva, mi se parea ca m-as fi rupt din nou. Deci epiziotomia nu e chiar o chestie asa faina, insa in majoritatea cazurilor te recuperezi rapid de tot.

La al doilea, normal, ca tot normal cu happydurala aleg daca e posibil.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mi-am schimbat si semnatura, am pus DPN ca mi-e greu sa tin minte sa o schimb in fiecare saptamana.
Azi am timp de forumeala ca s-a stricat sistemul la servici si iata ca avem program de voie. Eu lucrez de-acasa, asa ca ma duc sa ma bag in pat mai acusi cu o carte ceva. Nu prea imi place sa lucrez de-acasa insa recunosc ca insarcinata e super. De aceea am si acceptat de fapt, ca voiam sa raman insarcinata si m-am gandit ca va fi mai bine pentru sarcina, avand in vedere problemele de la prima. Acuma stau cu picioarele intinse peste tot, cu o perna la spate, cum ma simt eu bine. Si imi pare bine ca am scapat de drum, la sarcina cu Patrick asta m-a omorat, drumul cu metroul si autobuzul, eram terminata numai dupa o jumate de ora in autobuz.
Dar e greu sa fii singura mai toata ziua, la servici mai schimbam o vorba cu cineva, asa acum sunt cam izolata de lume.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -DPN 15.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

buna fetelor!..lipsesc si eu 3 zile si voi ati scris deja 1 capitol intreg????????harnicute ce sunteti!

felicitari si bun venit noilor burticute!..si ma apuc de citit ca am muuuuuuuuult de recuperat, parca vad pana termin eu de citit mai scrieti un capitol..foarte bine..

mami de Ariana (30.10.2005) si 7+
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Numeioana eu am fost "lesinata" de pe la sapt 6. De-abia in ultimele zile (acu' sapt 11+) sunt un pic mai bine. Eu sunt f energetica dar acum...n-am pic de vlaga.

Dollores, si a mea a fost cu capul invers, dar au reusit sa o intoarca inainte de a se naste, m-au pus sa stau pe mai multe parti, ma tot intorceau si au "pacalit-o" cumva, dupa vreo 2-3 ore s-a intors cum trebuia si mi-a facut o taietura f mica - hai sa nu le speriem pe fete prea tare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

M-am mai linistit un pic daca am auzit atat de multe fete care nu au simptome de sarcina. Mie aproape mi-au trecut si durerile de sani, dar sa stiti ca am crescut un numar la sutien, ceea ce e un lucru f bun, pentru ca se simtea nevoia

In rest, ma gandesc numai la mancare, dar nu sa mananc asa, orice, am chef mereu sa gatesc tot felul de bunatati.. din pacate vin asa tarziu de la serv ca nu prea mai am timp de nimic...

Si acu ma mai roade o pb - incaltamintea. Eu sunt obisnuita pe ditamai tocurile si ma tot gandesc ca tre sa ma dau jos de pe ele in curand, ca si asa coloana mea descrie un minunat S...dar nu prea stiu cum o sa tarasc la slapi si pantofi fara toc, n-am nici o pereche si nici nu gasesc sa-mi placa. totusi ma gandesc ca la iarna cand oi fi cat elefantu, poate nu se umfla picioarele asa cum se intampla cand e f cald...probleme mari, ce sa zic!
Vedeti ce se intampla cand n-ai pb, mai o greata acolo, mai o ameteala - apar "probleme" de te doare capul

_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicki81 spune:

Buna seara viitoare mamici!
Eu sunt in saptamana 12 calculata de la prima zi a ultimei menstruatii( asa calculeaza doctorul meu cu toate ca bebe e cu 2 saptamani mai mic )si , chiar daca nu am vomat niciodata pana acum,in fiecare zi dupa ce mananc simt greata in ultima vreme. sper sa nu ma simt asa noua luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

roxx..nici eu nu am avut nici un fel de simptome..nu am vomat deloc pana acum, nu am greturi sau pofte..singura prob e ameteala din cauza tensiunii, sanii sunt ''deranjati'' dar acceptabil

si eu purtam tocuri destul de inalte, nu am mai mers in slapi de la 14 ani, dar..de 3 luni port atat sandale cat si pantofi cu talpa inalta ortopedica..sunt foarte comozi si gasesti multe modele care se asorteaza la orice tinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicki81 spune:

Vroiam sa va intreb daca si voi aveti momente in care va emotionati, va stresati sau va enervati, cu toate ca va doriti sa evitati aceste stari pentru ca bebe sa fie linistit.
Eu una incerc sa fiu cat pot de calma si linistita , dar uneori emotiile, stresul sau enervarea sunt inevitabile si atunci ma simt tare vinovata fata de puiul meu. Cred ca nu poate nimeni trai pe toata perioada sarcinii fara emotii sau fara un stres oarecare. Din pacate eu sunt si mai sensibila la tot ce se petrece in jurul meu.

Mergi la inceput