Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
bebelusi spune:
Multumesc mult fetelor, m-ati mai linistit un pic, maine oricum merge sa isi faca nu stiu ce analiza sa vada daca e sarcina normala sau extrauterina, ca cica acum nu s-a vazut
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Lili_g spune:
Bebelusi, si eu cred la fel cum spun fetele. Daca nu are sangerari, dureri inseamna ca e bine. Poate sa fie putin mai mic. Sa mai astepte cateva sapt si sa se duca la un nou control. E primul ei bebelus? Sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Depinde mult si de doctorul care face ecografia...
inaioana spune:
Pai cum, pisici, i l-a masurat la zecimi de mm dar nu stie daca e in uter sau in trompa?
Sa ceara banii inapoi si sa faca eco la cineva care si pricepe ce vede pe monitorul ala.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
Irinukaaa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inaioana Pai cum, pisici, i l-a masurat la zecimi de mm dar nu stie daca e in uter sau in trompa? Sa ceara banii inapoi si sa faca eco la cineva care si pricepe ce vede pe monitorul ala. Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza. |
De acord cu tine! Asta se vede primul lucru... daca este intra sau extrauterina. Tare ciudat dr asta! Gasiti altul as zice eu!

12+Shhhht! Cresc...
Shines spune:
buna fetele ,
incep si eu cu problemele : ati avut cumva in sarcina coshuletze mici mici pe sani, pe piept ,pe spate ? eu nu stiu ce se intampla..de cateva zile am multe cosuri mici peste tot...eu niciodata nu am avut pe spate daramite pe piept sau pe maini.
cred ca mi-ar iesii si pe fatza, dar folosesc o crema de la avene de un an si ceva si de atunci nu mai am nici urma de cos..acu insa nu stiu ce sa fac..sunt foarte urate 

bebelusi spune:
Shines si eu am cosuri pe piept si spate si la prima sarcina nu am avut
Fetelor la eco normal nu se vedea, i-a facut intern, si cu ala putea sa vada daca e intra sau extra?
Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
bebelusi...ai pus ceva pe ele sau le-ai lasat asa..sunt inestetice rau si se inmultesc..plus ca ma mananca undeva sa le zgarman..ca nu am stare si nu le suport..
daca a facut eco intravaginal e clar ca vedea daca e intra sau extrauterin..ecografia e singura care vede asa ceva...poate nu s-a vazut bine, fiind mic si se intreaba si el unde o fi..desi nu e normal
alinushali spune:
fetelor am facut si eu eco transvag. si mi-a spus ca bebe are 5s si 1z si este pozitionat bine si sarcina decurge bine, oricum eu ma duc iar la eco pe 30 ,ar trebui sa-i bata inimioara atunci,nu?
Va 

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
4+
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
http://lbdf.lilypie.com/DtA8p2.png
Shines spune:
alinush..eu am fost la 7 sapt dupa um..si la eco avea 6 sapt dupa masuratori si atunci nu s-a vazut inimioara..nu prezenta activitate cardiaca..dar mi-a explicat ca e f mic si de aceea ..la 9 sapt deja se vedea clar 
alinushali spune:
shines 
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
4+
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.
http://lbdf.lilypie.com/DtA8p2.png