Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas asa este, noi avem DPN-ul cam acelasi.

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

da roxy, mie mi sa pare atat de mult sa astept doua saptamani, nu stiu ce sa fac sa treaca timpul mai repede sa vad inimioara.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas mie-mi zici.
si eu la fel, abia astept.
cand o sa vad eu la eco inimioara la bebe o sa fiu si mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Roxy, sunt din Campina...

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetiliiiiii, vrem si noi un votic!

http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/66

Click pe manuta de sub poza!

Multumimmm!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Va pe toate, eu in week-end n-am intrat, acum am vazut ca au venit fete noi (bine ati venit) si ati scris muuuult.

Bebelusi, suntei acasa? Sau mai e sotul la spital? Sunt mai bine un pic, dimineata vomit in fiecare zi. Seara mai rar, 1-2/ pe sapt. Nu mai sunt nici asa de "lesinata" parca am inceput sa fiu un strop mai energetica.

Sa me iertati dar nu mai stiu care din fete spune de fetita ei ca-i grijulie...si vrea sa dune 112. Spune-i fetitei draga mea ca ai un bebelus in burtica fiindca fetita se va ingrijora, isi va face tot felul de probleme si asta poate sa o sperie. Pare foarte inteleapta din ce spui tu, mai bine explica-i si ea va intelege.

Despre nastere...fiecare mamica alege cum crede ca e mai bine si sigur cum recomanda doctortul.
Eu am nascut la 23 de ani in Rom, 17 ore de dureri, nu m-au dat nici o pastila, nici un pahar cu apa, sotul nu a avut voie sa stea si cand sa nasc am avut doar asistenta si infirmiera ca doctorul se uita la film si nu putea fi deranjat. M-au taiat apoi m-au cusut cu un ac cu gaura prea mare si la fiecare intepatura ata iesea de pe ac...dupa aia "stai sa bag iarasi ata"...a durat cusutul vreo 45 de min ..., apoi dupa o sapt mi-au scos atele... M-am recuperat despul de repede. Sigur s-au schimbat multe de atunci...
A doua si a treia sarcina au fost cu epidurala, 12 ore, 10 ore - suportabile, iar dupa epidurala am dormit cateva ore...e floare la ureche cu epidurala. Aici te tine in spital 24 ore de cand se naste bebe. La 48 de ore am condus masina , m-am simtit foarte bine.

Luna tu ce mai zici? Asteptam sa ne scri.

la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lili suntem acasa.

FETELOR AM O MARE PROBLEMA SI VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI

Sora mea a aflat si ea de curand ca e insarcinata, azi a fost la gineco (unul tinerel la care am reusit sa gasim loc repede) si a aflat ca bebe are doar 3.8 mm desi dupa data ultimei menstruatii ar trebui sa aibe vreo 7 saptamani, DECI BEBE E PREA MIC!!!!!!!!S-a confruntat cineva cu problema asta???Ea a a vut ultimele 2 menstre fff neregulate....oare nu se poate sa se fi prins bebe mai tarziu si sa fie totul bine?????????Va rog sa imi raspunedeti daca stiti ceva

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, eu in loc sa ma bucur ca nu mi-e rau si n-am nici o pb..parca sunt putin ingrijorata. De-aia intreb: mai e cineva care nu are absolut nici o simptoma, in afara de sani putin durerosi (a fost mai rau la inceput!) si burtica putin umflata? Sau sunt de ajuns simptomele astea? Nu rau, nu ameteala, nu pofte, nu pb cu mirosurile..nimic!! o fi bine, o fi rau???

_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste

si eu sunt la fel..... nici simptom, asa am fost si la prima sarcina...stai linistita ca sigur e bine

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

relusha tu n-ai avut nici macar dureri de sani?

la inceput, dar nu foarte mari....am trecut cu vederea, cum se zice.... asa am fost si in sarcina cu Radoze...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dragele mele foarte harnicute la scris..., eu nu apuc sa tin ritmul!
Bebelusi stai linistita, nu e o problema la varsta sarcinii surorii tale. la fel e si la mine. Ultima menstr am avut-o pe 03.04.2010 si de cate ori ma duc la doc ii spun 13.04, pentru ca asa a zis sa ii spun cand mai merg, in sensul ca din cauza menstruatiei neregulate si a ovulatiei mult mai tarzii sarcina e mai mica decat ar trebui sa fie dupa UM.

Happy 9+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Lili suntem acasa.

FETELOR AM O MARE PROBLEMA SI VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI

Sora mea a aflat si ea de curand ca e insarcinata, azi a fost la gineco (unul tinerel la care am reusit sa gasim loc repede) si a aflat ca bebe are doar 3.8 mm desi dupa data ultimei menstruatii ar trebui sa aibe vreo 7 saptamani, DECI BEBE E PREA MIC!!!!!!!!S-a confruntat cineva cu problema asta???Ea a a vut ultimele 2 menstre fff neregulate....oare nu se poate sa se fi prins bebe mai tarziu si sa fie totul bine?????????Va rog sa imi raspunedeti daca stiti ceva

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

e posibil sa se fi prins si mai tarziu, mai ales ca avea cicluri neregulate....

asa am fost eu in prima sarcina....era tot timpul mai mic cu 2 saptamani....si in ziua cand am nascut la eco mi-a zis ca are aproape 38 de saptamani si eu am nascut cu 2 zile inainte de data nasterii dupa ultimul ciclu si eu am ciclul regulat....asa ca eu zic ca nu trebuie sa-si faca nici o grija.... Radoze s-a nascut mititel, dar a recuperat foarte bine pe parcurs...l-am nascut cu 2700 gr si 48 cm si acuma la 1 an are 10 kg si 76 cm....

12+

Mergi la inceput