Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ina te felicit -pentru decizia de a avea mai multi copii si te rog sa ma iei asistent lka cursul de alaptat, ca si eu daca incep....nu ma mai opresc, deja Mircea stie ce urmeaza dupa ce ma intalnesc cu o vreo cunostinta care e insarcinata

Bebelu pup fata orice decizie ar lua.

Ana imi amintesc ca ma puteai vizita si nu ai facut-o, poate se intampla asa si de data asta si ne vedem. Eu ma duc pe 1 iulie la control, tu cand te duci?

Luna tu ce mai zici?mai ai un pic si mergi la control, abia astept sa imi spui impresii.

Lili iti mai e rau\?Vad ca mie au inceput sa mi se mute seara raurile

Mami puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 10 saptamani
Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

Salut, m-am intors de la mare (ma rog...).

Am vazut ca vorbeati de cum veti naste... Eu cred ca natural e...natural! Asa ne-a lasat Dumnezeu. Dar, de asemnea, cred ca medicul si instinctul sunt factori importanti. Eu am nascut normal...doar pina prin luna a opta (faceam exercitii, plimbari etc.).Dupa, medicul m-a anuntat ca va fi cezariana, desi Ioana mica, 2,800 kg. Si cezariana a ramas. Nu stiu de ce a hotarit asa, nici nu l-am intrebat de teama sa nu-mi spuna vreo bazaconie, aveam placenta spre praevia, banuiesc ca de-asta. La vreo 5 ore dupa operatie i-am spus sotului sa tina el minte ca eu alt copil nu mai fac in vecii vecilor! Apoi, in scurt timp am uitat raul. Vin altele, alaptat, adaptarea, le iei din mers.

Cit priveste alaptatul, sunt pro total. Ioana a fost alaptata pina la aproape 2 ani si n-a avut nici macar o raceala sau vreo diaree in tot acest timp. Plus ca in primele 6 luni era super comod cu deplasatul: nu biberoane, sterilizator, pur, bureti, cirpe si alt calabalic. Nu. Copilul, tzitzi si 3 pampersi. Eram in fiecare weekend la munte.

Pupi,
Gabi, Ioana si bebelini de 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Fetele....help...ma ustura cand fac pipi. E cistita banuiesc....dar eu antibiotic in prima luna NU iau. ce ma fac?
Maine ma duc la medic si imi fac si analizele....pana atunci bag lichide pana nu mai am loc in stomac.
M-a speriat o colega si mi-a zis ca pot pierde sarcina........

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

vas ce faci?
poate ai infectie urinara, iti faci analizele , vezi ce-ti iese si mi se pare ca se trateaza ca sunt antibiotice ce se pot lua in sarcina.
nici nu stiu ce sa-ti zic.
eu sapt viitoare fac analizele.
mi-a zis doctorul ca nu trebuie sa mai fac TORCH-ul, numai toxo o fac ca la aia n-am anticorpi.
sapt viitoare o sa vad si samburelul

S-a intamplat minunea mult asteptata4+

Mergi la inceput

irinuka multumesc de primire.
la toate fetele va doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
fetele eu acum mai citesc din urma ce-ati mai scris, si mai raspund asa pe parcurs

Mergi la inceput

ana_micu83 ai nascut la Bv? din Bv sunt si eu. Ai nascut in apa cu Dr. Baiulescu? Si pe mine ma batea gandul sa nasc in apa, cred ca este o experienta foarte frumoasa, dar am dat peste un Dr foarte bun dar care nu face nasteri in apa , si asa m-am hotarat sa nasc natural

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Relusha

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, eu in loc sa ma bucur ca nu mi-e rau si n-am nici o pb..parca sunt putin ingrijorata. De-aia intreb: mai e cineva care nu are absolut nici o simptoma, in afara de sani putin durerosi (a fost mai rau la inceput!) si burtica putin umflata? Sau sunt de ajuns simptomele astea? Nu rau, nu ameteala, nu pofte, nu pb cu mirosurile..nimic!! o fi bine, o fi rau???

_
BB e deja pe drum
10+
bebe creste

si eu sunt la fel..... nici simptom, asa am fost si la prima sarcina...stai linistita ca sigur e bine

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+

relusha tu n-ai avut nici macar dureri de sani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, fetele!

Abia astept discutia despre alaptat! Eu sunt convinsa ca as fi putut alapta pana la 1 an, cel putin. Desi am intarcat cand David avea 5 luni (fara voia mea!) am avut in continuare lapte si ceva acolo in sani pana ce a facut 1 an. Am reusit sa alaptez exclusiv pana la 3 luni. Apoi mi-a venit ciclul si din acea zi David n-a mai vrut sa suga. Il puneam la san, tragea 5 minute, se enerva si plangea... M-am chinuit asa inca 2 luni si apoi am renuntat, ca nu mai lua in greutate. Asta a fost probleme noastra.

Cu fetita nu stiu cum voi face, pt ca o sa incep serviciul cand bebe va avea 3 luni... Sper ca ma voi descurca sa ma mulg si sa pun lapticul la congelator... Asta imi doresc!

Astazi am fost la Eva. L-am cunoscut pe dr. Ionel si am discutat despre sarcina, nastere, o groaza! Este foarte vorbaret, deschis, simpatic. M-am programat si la morfologica de trim.2, in august... Am vazut bebitza, se misca si se intorcea pe toate partile

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Da roxy, aveam de gand si eu saptamana viitoare sa merg la medic dar daca persista usturimea ma duc maine la analizele de sange si urina si peste doua saptamani la ginecologie.

Gabi, ce bine zici despre comoditate.....eu 5 luni jumate exclusiv san i-am dat , nici nu am simtit bebica.....toata vara ne-am plimbat fara nici o grija.
Sper sa pot alapta si acum macar un an dar cu ce fete sunt aici cred ca va fi si mai usor.

Ina, si eu te admir pentru faptul ca vrei mai multi....si eu am in plan 3 copii...si majoritatea se uita cam ciudat dar e parerea lor.

Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2

Mergi la inceput

numeioana sa stii ca si eu tot la Eva merg. Dr Ionel este super de treaba si foarte implicat.
tu de unde esti? nu esti din Bv?

Mergi la inceput