Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelu86 spune:
Tzuky ce faci?
cum esti?
stiu k ultima oara erai cam suparata cu al tau sot.
s-au rez lucrurile?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+
SS-Tzuky spune:
Multumesc, bebelu, de intrebare....Da, este mai bine...e si el un copil mare si speriat si eu sunt iute si nu am intotdeauna rabdare. De fapt, a fost o perioada super stresanta...divortul lui, probleme la serviciu la mine, singerarea aceea ( nu o sa imi revin decit cind o sa ii aud inimioara)...Din fericire, progesteronul pe care trebuie sa il iau acuma ma face mai nesimtita - i take it all easy
Dar dupa un an de incercari sa mor io daca o sa ma opreasca ceva sa am acest copil! Na! ![]()
O zi frumoasa tuturor si feriti-va fetelor de stres, ca e cel mai mare dusman al nostru acum.
http://lmtf.lilypie.com/xX7xp2.png
7+
bebelu86 spune:
ma bucur Tzuky sa aud asta
hai stai linistita k va fi bine 

Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
bb 12+
inaioana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Eu as vrea sa-mi declar admiratia pentru Inaioana, care, dupa 2 cezariene, vrea sa nasca normal. As vrea s-o intreb totusi, din curiozitate, mai mult,(ca nu cred ca si-a explicat alegerea) DE CE?? |
Multumesc dar nu ai de ce.
Motivatia mea e una practica, nu vreau sa ma opresc la sarcina asta, vreau sa mai fac inca un copil macar. Cezarienele repetate cresc riscul de aderente care aderente pot afecta sarcinile urmatoare, prin urmare daca pot scadea riscul asta evitand pe cat posibil o noua cezariana atunci ma gandesc sa o fac. Oricum, decizia nu o sa o iau de una singura, am sa discut si am sa investighez atent impreuna cu Tutunaru posibilitatea asta, o sa vad ce aderente am - daca am si asa mai departe. Nu tin neaparat sa nasc natural din alte motive, asta care priveste siguranta unei noi sarcini este singurul. Trebuie sa punem in balanta riscul de ruptura uterina in timpul unui eventual travaliu cu cel al aderentelor pentru o noua sarcina.Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Relusha in ritmul asta eu nu ma pot tine de voi.... ![]() ![]() am fost plecati o saptamana la mare si m-am speriat cand am vazut cat e de citit.... ![]() ![]() ![]() am citit pe sarite....imi cer scuze.... ![]() sper ca toate burticutele sunt bine si vreau sa urez bun venit noilor burticute.... ana_micu, bun venit (noi suntem colege si primul copil)despre noi, ce sa va spunem...suntem bine, asteptam urmatoarea vizita la medic care e programata pe 20 iulie, asa ca mai am de asteptat, dar atata timp cat ma simt ok, nu imi fac nici un fel de griji.... va pe toate si sa aveti o zi buna, fara greturi si vomitat...Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum 10+ |
Daaa, stiuuu! Cum sa va pot uita?! Mi-a saltat inima de bucurie cand am vazut ca suntem colege de odisee.
M-am bucurat nespus cand am vazut-o si pe Bebelusi pe aici. Ea este sibianca de-a mea..ne stim de la prima sarcina si am nascut la aceasi clinica.
In ziua in care s-a nascut puiutul ei Vlad,am ajuns si eu la clinica si am aflat ca nascuse si ca este ok(de la o alta sibianca) si tot in aceasi zi, am aflat ce sex avea bebele meu.
Sa va spun ce pofta ciudata am avut: un catel de usturoi!!

***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
inaioana spune:
A, era sa uit: Multumesc din suflet pentru urarile de ziua mea!

Va doresc si eu tuturor sarcini usoare si frumoase , nasteri ca fulgul si bebelusi perfecti!
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
inaioana spune:
Vad ca s-a amintit ceva despre alaptat.Cred ca e mult prea devreme sa va puneti problema asta, nu stiti ce va fi si cum va fi.
Eu garantez ca oricine poate alapta daca doreste indiferent cum a nascut si de ce.
Dar e usor steril sa discutam de acum. Dar daca vreti, imediat o pun de un "curs de alaptare" ca daca incep nu ma mai opresc.![]()
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.
bebelu86 spune:
ina cum vrei tu
noi oricum tot aici vom fi ![]()

Albumele noastre
bb 12+
bebelu86 spune:
Ana esti tare cu pofta.

eu nu am mai auzit asemenea pofta ![]()
Albumele noastre
bb 12+

RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum