Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata fetelor, poftiti la un capuccino![]()
roxx, sa stii ca nici eu nu am cine stie ce "simptome"....doar o jena la sani, dar nici aia tot timpul. Plus ca as minca doar peste, daca ar fi posibil, incerc sa ma abtin, sa maninc legume si fructe...insa ma balonez asa de tare de la ele, de zici ca merg cu motoreta LOL bine ca sunt singura acasa.
O dimineata frumoasa si o zi linistita !
http://picasaweb.google.com/103151475564688493125/DanaHans#5482888668666309458
6+
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
Sa aveti o saptamana linistita, fara greturi, dureri si alte simptome neplacute! 

12+
Shhhht! Cresc...
vas spune:
vai de mine dar ce ati mai scris!!!!!
hai sa va zis si eu de nastere ...sunt pentru cea naturala.....bebelu...la nastere burtica e ultima care doare sau mai bine zis nu doare mai deloc.
Faptul ca esti mica in bazin cel putin in cazul meu care aveam 46kg cand am ramas insarcinata nu are relevanta....daca colul se dilata....iese si bebe.![]()
Si tu ai facut sport, pe mine cei 8 ani de balet m-au ajutat foarte mult....era sa nasc in sala de travaliu.....de abia am ajuns in cea de nasteri si acolo am impins de trei ori si gata. ELiza a avut 3.100 kg , deci nu a fost chiar mica.
mai ai timp sa decizi, vei simti tu cel mai bine ce-ti doresti.....ai timp de gandire.
Pentru fiecare din noi experienta nasterii e altfel asa ca ....tu asculta-ne pe toate si fa ceea ce crezi tu ca e mai bine.
Roxy, ma bucur ca ai venit si tu aici ....avem cam acelasi DPN.
Eu la prima sarcina avema DPN 17 mai si am nascut pe 13 asa ca totul e posibil.
Va pup dulce.
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
Relusha spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxx26 Mai fetelor, eu in loc sa ma bucur ca nu mi-e rau si n-am nici o pb..parca sunt putin ingrijorata. De-aia intreb: mai e cineva care nu are absolut nici o simptoma, in afara de sani putin durerosi (a fost mai rau la inceput!) si burtica putin umflata? Sau sunt de ajuns simptomele astea? Nu rau, nu ameteala, nu pofte, nu pb cu mirosurile..nimic!! o fi bine, o fi rau??? _ BB e deja pe drum 10+bebe creste |
si eu sunt la fel.....

Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+
vas spune:
Tzuki, si eu as manca numai peste. Mie imi plac mult salatele de ton, deci de acum nu mai pot manca decat de doua ori pe saptamana??? Si eu ce fac cu atatea conserve cumparate. ...si au fost si scumpe.....
In legatura cu cafeaua eu la prima sarcina am baut cate o cana in fiecare zi. A fost singura mea pofta pentru ca eu nu beau cafea. Acum vad ca nu imi trebuie.....sper sa nici nu vreau. ![]()
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
roxy_s spune:
neata fetele
ce faceti? chiar vroiam si eu sa va intreb de simptome.
nici eu n-am absolut nimic, nici macar dureri de sani.
la prima sarcina am avut de prin sapt 5-6 dar m-au prin sapt 11-12.
S-a intamplat minunea mult asteptata
4+
bb_yasmi spune:
buna dimi
vreau sa va intreb la cate sapt v ati facut prima ecografie?? tin minte ca la prima sarcina am fost undeva la 5 saptamni fara 0 zi si nu s a prea vazut mare lucru.
acum m-am gandit m-as duce vineri dar tot asa voi avea .....cred ca mai bine o voi lasa pe marti si atunci voi avea 5 sapt si 3 zile. credeti ca este vreo diferenta ?
din cate imi aduc aminte parca dr iti calculeaza DNP-ul dupa UM idiferent de lungimea ciclului, nu? apoi o compara cu varsta gestationala.....
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+
si
4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!
Relusha spune:
in ritmul asta eu nu ma pot tine de voi....

am fost plecati o saptamana la mare si m-am speriat cand am vazut cat e de citit....

am citit pe sarite....imi cer scuze....
sper ca toate burticutele sunt bine si vreau sa urez bun venit noilor burticute....
ana_micu,
bun venit (noi suntem colege si primul copil)
despre noi, ce sa va spunem...suntem bine, asteptam urmatoarea vizita la medic care e programata pe 20 iulie, asa ca mai am de asteptat, dar atata timp cat ma simt ok, nu imi fac nici un fel de griji....
va
pe toate si sa aveti o zi buna, fara greturi si vomitat...
Mirela, mamica fericita de
RADU-DEIAN (07.06.2009) si bebe2 e pe drum
10+
SS-Tzuky spune:
bb yasmi, eu am facut prima ecografie (transvaginala, caci cea abdominala nu are rost cind e asa de mic, nu vede nimic printre intestine) la 5 saptamini jumatate si doctorul a vazut ca este bebe acolo, dar mai mult nu a putut sa spuna.
Am atasat mai jos un link cu poza de la eco la 6 saptamini si 4 zile...cam asa se vede, nu prea clar - cred ca are un sonograf mai vechi - dar doctorul a vazul sacul si embrionul, a facut masuratori si a stabilit ca este dezvoltat normal.
Astept urmatoarea programare, pe 1 iulie, cind o sa avem apraoape 8 saptamini si o sa vedem mai mult si o sa ascultam inimioara
O sarcina usoara!
http://i47.tinypic.com/o0x84z.jpg
http://picasaweb.google.com/103151475564688493125/DanaHans#5482888668666309458
6+
bebelu86 spune:
neata si de la mine
yasmi eu am fost la prima eco la 5s si 4z. cand mi-a zis dor k e e sarcina si e intrauterina. abia dupa o sapt am vazut si inimioara. 
nicki bine ai venit printre noi. sarcina usoara sa ai. scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. altfel noi scriem si trecem de mesajele tale si nu avem cum sa iti raspundem 
vas nu tre sa papi doar 2 mese de peste pe sapt.dc ai pofta pune mana si papa. nu exagerart dar fa-ti pofta 
Roxy stai linistita k nici eu nu aveam nimic la inceput. nu te mai speria. bb e bine acolo. 

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 11+