Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 21
diannaalex spune:
Neata fetele azi e ultima zi de vacanta si pe la pranz plecam acasa. Asa de repede a trecut dar a fost foarte frumos. Am facut poze si o sa le pun maine pe blog sa le vedeti si voi. Lui Alex i-a placut tare mult a fost in permanenta cu zambetul pe buze a fost foarte incantat. De mult nu l-am mai vazut asa. Pacat ca a fost vacanata asa de scurta. Acum va las ma duc sa pregatesc bagajul.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
crispro spune:
Ce ma bucur ca v-ati simtit bine!!! Mai trebuie sa faci astfel de iesiri, e bine pt amandoi! Abia astept pozele! Va pup, sa aveti drum bun!
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Salutare fetele dragi ne-am intors si noi acasa am ajuns aseara, a fost foarte frumos, ne-am simtit foarte bine a fost vreme frumoasa, am fost la cetatea de scun a Sucevei unde a fost foarte frumos, am vizitat Vatra Dornei. Imi pare rau ca nu stiu sa schiez si nici nu am avut curajul sa incerc ca imi rupeam sigur un picior.
In luna Ianuarie am adunat cu ajutorul bazarului 480 de lei cu care am platit gimnastica si logopedia. Va multumim tuturor pentru gandurile voastre frumoase entru incurajari pentru faptul ca sunteti alaturi de noi si in perioadele cand suntem fericiti dar si in perioadele cand suntem deprimati si suparati. Va multumim pentru ajutorul acordat fara voi nu am fi reusit. Sunteti extraordiare. Multumim din nou pentru tot.
ilinca79 spune:
Buna dimineata Diana si Alex,
tare ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, ati meritat-o din plin. Trebuie neaparat sa mai repetati curand experienta. Abia astept pozele pe blog. Va pup si sunt alaturi de voi!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
monis5 spune:
Diana
am pus si eu cateva produse la bazar pentru Alex, sper sa se dea repede si sa va intre cativa banuti. Multa putere mami!
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
diannaalex spune:
Multumim frumos de ajutor. As fi vrut sa pun poze de la Vatra Dornei dar din pacate cardul meu de la aparat a avut ceva probleme si am pierdut pozele Imi pare asa de rau. As fi vrut sa il vedeti si voi pe Alex cum se bucura. Dar asta e se mai intampla. Vom mai merge si vom avea grija atunci.
crispro spune:
Diana, mi-ar fi placut sa vedem poze... dar nu-i nimic. Important e ca v-ati simtit bine!!! si ca puiutul scump a fost bucuros! Sa-i pup eu nasucul lui dulce!!! Cum mai sunteti???
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Noi suntem bine Alex ca de obicei nu vrea sa lucreze dar nu are incotro. Pe mine ma cam doare o masea si ii e o frica de stomatolog c de nu va spun. Ma duc cand chiar nu mai pot dupa ce nu dorm cateva nopti. Am si o problema cu contul de pay pl si nu reusesc sa ii dau deloc de capat. Offfff. Va pupam si multumim de incurajari. Pup lui Vlad.
pearljam spune:
Buna Diana, vreau sa iti spun ca esti o mama extraordinara si sa nu te indoiesti niciodata de asta, cred ca iti este greu dar trebuie sa fii la fel de puternica in continuare pentru Alex. Te inteleg ca sunt momente in care simti ca nu mai poti si e bine sa vorbesti despre asta, dar trebuie sa te mentii calma pentru ca Alex te simte si nu vrei sa ii transmiti si lui aceasta stare.
Am vazut ca Alex face progrese si ma bucur sa aud asta, mi-ar placea sa te pot suna daca e posibil, poti sa imi dai numarul tau de telefon pe privat.
Mult curaj in continuare, Alex ne-a aratat ca este un luptator ca si tine. Va imbratisez cu drag.
Mami fericita de si my baby
diannaalex spune:
Buna fetele dragi? Ce faceti? NOi suntem bine saptamana asta avem liber de la gimnastica, ca fata cu care lucram e la niste cursuri asa ca suntem liberi. Alex e mai cuminte nu mai plange nici cand il las la gradinita dimineata si eu plec. Intelege si el ca mami are treaba si trebuie sa plece dar vine dupa el. Si ori mi se pare mie ca imi doresc din suflet sa se intample dar Alex parca adopta mai usor si mai bine pozitia de patrupedie. Offffffffff Doamne cat imi oresc sa il vad macar ca merge in 4 labe el creste si e din ce in ce mai greu sa il vad asa. Ma uit la copii de la gradinita care vorbesc si le povestesc mamelor ce au facut la gradinita, spun poezia pe care au invatat-o, spun ce au mancat si ma uit ca Alex nu poate si imi plange sufletul in mine. As vrea sa poata sa imi zica si el ce face sa imi povesteasca. Acum fac repetiile pentru serbvarea de 7 Martie si iar vine o alta serbare si Alex nu poate spune si el ca toti copii poezia si cantecelul. Doamne e groaznic, nici nu am cuvinte sa va spun ce e in sufletul meu ca sa intelegeti cu adevarat ce simt. Offffffff Doamne oare de ce?