Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 22
crispro spune:
Of, Diana, ca mi se rupe mie sufletul numai cand povestesti...cred ca e greu... Doamne da sa faca progrese Alex, sa vezi ca va fi mai usor... Unele lucruri nu le poti schimba. Nici mie nu mi se pare corect ca e Alex bolnav, si nu pot intelege de ce trebuie sa fie asa. Dar tu trebuie sa lupti zi de zi, sa incerci tot ce se poate pentru a-i fi lui mai usor. Si in masura in care putem, incercam sa iti fim alaturi. Eu cred ca si lui Alex ii place la gradi, se bucura si el de poezii, de cantecele, si le traieste si el ascultandu-i pe ceilalti. Tare mult imi doresc sa vina acea zi in care sa iti spuna el tie o poezie! Si trebuie sa credem ca se va intampla! Uite ca anul asta a inceput bine, a facut progrese, ati avut o minivacanta frumoasa, a fost bucuros si zambaret iubitul scump! Va fi un an mult mai bun, ai sa vezi!
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Buna dimineata fetele!!!!! Am intrat un pic inainte de a pleca la gradinita. Alex e bine e cumonte pacat ca eu nu imi revin din starea pe care o am de ceva zile. ieri pe pro Cinema am vazut un filmulet despre un baiat din Statele Unite care avea aceeasi boala ca Alex. Il arata cum se musca cum se loveste cu capul de suprafetele tari. Arata cum i-au fost scosi toti dintii ca sa nu isi puna viata in pericol din acuza automultilarii. Offff Doamne a fost ingrozitor. Imi e frica sa nu inceapa iar mai ales ca stiu ca automutilarea nu trece prea repede. Nici nu am putut dormi asta noapte. Doamne e ingrozitor. Oare de ce mie? Oare de ce lui Alex? De ce trebuie sa treaca Alex prin chinurile astea? E ingrozitor. Offfffffffff
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
bpaula spune:
diana am vazut si eu emisiunea. Nu pot decat sa te imbratisez si sa iti doresc sa nu se manifeste asa grav la Alex
crispro spune:
Nu am vazut emisiunea, dar am cautat-o pe net, si am reusit de am vizionat filmuletul. Intr-adevar, e greu sa vezi un asemenea chin, Si e mai greu sa treci prin el. Diana, scumpa, nu toate cazurile sunt la fel (chiar si cu acelasi sindrom). Alex face progrese si va face tot mai multe!!! Am vazut un caz cu Lesch-Nyhan la 40 de ani, in care persoana in cauza povestea despre el, folosea calculatorul, internetul. Spera mereu ca va fi mai bine! Ne rugam sa fie mai bine!
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Alex nu a vrut sa lucreze azi a marait a tipat s-a muscat a facut orice doar sa nu lucreze. Dar acum am o alta grija si mai mare nu mai bea lichide. ar trebui sa bea 2 litri pe zi, stiu ca e mult dar la boala lui asa trebuie ca sa nu avem probleme cu rinichii, si el nu bea decat maxim 300 de ml. Pot sa ii dau ceai suc apa orice ca tot nu bea. Si iar ne cearta d-na doctor, cand o sa mergem la Bucuresti. Are cam o luna de cand nu mai vrea sa bea. Oare cum sa fac sa il fortez sa bea apa. Am incercat tot posibilul si nimic nu a mers.
diannaalex spune:
Fetelor sunt terminata, Alex nu a vrut sa lucreze s-a muscat si iar si-a ranit putin gurita. Nu mai pot nu mai rezist e groaznic. Stau zi de zi cu frica ca oricand poate reincepe sa se muste si ca va fi din ce in ce mai tare. Oare de ce trebuie sa ni se intample noua. Oare cu ce am gresit asa de rau. Cihne poate sa imi dea un raspuns. Offffffff DE CE OARE NOI? Pana cand? Cat voi mai rezista?
pearljam spune:
Diana fii puternica in contiunare, stiu ca este greu. Spuneai despre un medicament pe care Alex nu il ia, crezi ca daca acum ar incepe tratamentul l-ar ajuta sau mai mult i-ar face rau?
Multe imbratisari de la noi
Mami fericita de si my baby
diannaalex spune:
Va uram o primavara minunata plina de impliniri, realizari, sanatate, si caldura si liniste in case si in sufleta. Sa va bucurati de aceasta primavara alaturi de toti cei dragi voua. Alex a facut iar bronjsita, cadoul meu de 1 Martie, face febra a agitat, nu mananca, nu doarme, se musca. Offfffffffff e groaznic. Si din nou aceleasi intrebari. De ce noi? Oare cand se vor termina toate? Sau mai bine zis se vor termina vreodata?
diannaalex spune:
Buna fetele Alex astazi e un pic mai bine dupa ce aseara a facut febra aproape 40 de credeam ca inebunesc. dupa vreo ora i-a scazut si a adormit. Azi am fost la comisie am fost fara Alex ca asa sau zis sa nu il mai iau si pe el. Am inmtrat inauntru dupa ce am stat vreo 4 ore pe hol si am asteptat, am luat loc pe scaun si d-na a zis dvs sunteti? Eu am zis ca da si d-na a zis bine puteti astepta pe hol. Si eu am avut noroc ca eram fara Alex dar erau parinti cu copii in brate plangeau le era rau un copil a vomitat de 3 ori si tot asa intrau si ieseau dar nu te intreaba nimic nici nu se uita la tine. Si pentru asta stai cu orele. Bine macar ca am scapat pana la anul.
Luna trecuta cu ajutorul bazarului am adunat suna de 400 de lei din care am platit 250 de lei gimnastica si 100 de lei logopedia. Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat, pentru faptul ca saunteti alaturi de noi si ne sustineti zi de zi.
idoina spune:
Diana,vin la tine si iti dau nana!Alex se va face bine!Doar stii asta!Trebuie sa ai rabdare si sa crezi ca poti sa faci TOTUL pentru el!Si tu esti o mami puternica,asa ca zambeste si continua ce ai inceput.Vor veni si vremurile in care nu vei mai spune "offff".Curaj,draga mea!
O primavara plina de speranta si multe bucurii sa aveti!