Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po
Raspunsuri - Pagina 20
diannaalex spune:
multumim tuturor pentru faptul ca sunteti alaturi de noi ca ne sprijiniti si ne ajtati sa trecem peste toate momentele grele. Va multumim ca va bucurati pentru fiecare progres al lui Alex, sunteti minunate, sunteti exceptinale. Va multumim ca va intristati pentru momentele cand Alex sau eu nu ne simtim bine. Alex a lucrat foarte bine si azi la gimnastica nu s-a mai opus si nu s-a mai lupatat cu fata cu care lucreaza. Speram sa mergem asa tot inainte. Si eu am inceput sa imi revin cred ca tratamentul meu incepe sa isi faca efectul. Dar ce e rau e a de acum cam trebuie sa fac tratament ca sa pot merge inainte. Oare de ce nu reusesc sa trec peste momentele astea si fara gtratament. Eu care nu iau niciodata medicamente. Va puapm si din nou va multumim ca sunteti permanent alaturi de noi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
ruxandra_sb spune:
Buna Diana,
v-am gasit de ceva vreme.. te admir pt toata forta ta.. nu stiu cati oameni ar fi in stare de tot ceea ce faci tu.
Jos palaria.
Multa, multa sanatate lui Alex.
Sa-i fie cat mai usor.
diannaalex spune:
multumim din suflet pentru incurajari si pentru ajutor. Au intrat banutii. Multumim frumos. Sa iti dea DD sanatatae tie si familiei tale si
diannaalex spune:
Buna fetele ce faceti? Noi suntem bine dar Alex a avut 2 zile in care nu a vrut sa lucreze deloc. Ieri la gimnastica a fost asa de agitat si a plans asa tare ca mi se rupea sufletul. Va rog sa ma credeti ca imi dadeau lacrimile si mie cand il auzeam. O are ce se va intampla cu el cand eu nu voi mai putea avea grija de el? Oare cine va avea grija de el? Oare se va putea descurca singur vreodata sau va depinde toata viata de mine? Ce de intrebari si nici un raspuns.
ilinca79 spune:
Draga Diana,
M-a impresionat mult situatia voastra si greutatile prin care treceti. Esti o femeie extraordinara, te admir foarte mult pentru puterea de care dai dovada in lupta pentru insanatosire puiului tau! Nici nu pot sa-mi imaginez ce dureros este sa-ti vezi copilasul bolnav. Dar trebuie sa ai credinta, sa te rogi neincetat, Dumnezeu e mereu aproape si are grija de noi. Orice minune numai El o mijloceste. Abia astept sa ne mai spui ce progrese face Alex.
Ti-am virat si eu azi niste banuti.
Nu te lasa draga mamico, te imbratisez!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
crispro spune:
Diana, scumpa...Te cred ca iti e greu, ca pentru voi fiecare zi e o lupta. Dar la sfarsitul zilei, e de fapt o victorie. Chiar daca Alex nu face progrese zilnic, dar fiecare zi de gimnastica si de logopedie e un plus. Nu iti fa ganduri rele, si asa e greu prezentul. Iti trimit multe imbratisari! Fii puternica, asa cum ai fost si pana acum. Si nu te intreba de ce nu poti rezista tu fara medicamente. Chiar nu cred ca vreo mama in situatia ta ar putea.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
salutare fetele!!!! Ce faceti? Noi maine plecam vreo 3 zile la sora mea la Vatra- Dornei. Abia astept nu am fost niciodata si trebuie sa fie foarte frumos. Abia astept sa ma mai relaxez si eu. Sper sa stea Alex linistit ca plecam impreuna si drumul e destul de lung, dar sper sa fie totul ok. Va pupam si va dorim o seara cat mai frumoasa. Ilinca multumim de incurajari si de ajutor. Conteaza foarte mult faptul ca sunteti alaturi de noi ca pot sa vorbesc cu voi.
crispro spune:
Diana, sa aveti o mini-vacanta placuta, sa te relaxezi cat poti!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
diannaalex spune:
Multumesc frumos o sa incerc deja se anunta o vacanta plina pacat ca tine doar 3-4 zile.
diannaalex spune:
Salutare fetele!!!!!! Noi suntem la Vatra Dornei si e super. Acum suntetm singuri acasa dar peste vreo ora o sa plecam la Suceava pe la salina la Cacica maine o sa mergem pe partie siin drumetii. Lui Alex ii place foarte mult e vesel in permanenta,si de bucurie nici nu vrea sa manance. O sa facem poze si le pun pe blog cand vin acasa sa le vedeti si voi. Va pupam