Va rog din inima ajutati-l pe Alex ca eu nu mai po

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Buna fetele azi am inceput si noi logopedia iar Alex a lucrat destul de bine. A zis terapeutul ca el crede va face pogrese. Practic el face o combinatie de logopedie cu terapie ocupationala. Sper sa dea DD sa recuperam destul de repede. De maine mergem si noi la gradinita ca azi am fost la pediatru la control pentru bronsita lui astamatiforma. Doctorul a zis ca e mai bine se mai aude putin dar nu mai necesita tratament.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ce ma bucur de vestile bune! Doamne da sa faca progrese cat mai mari!!! Dupa 15 imi intra si mie indemnizatia, si iti mai trimit niste banuti (nu multi...)

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Offff m-am saturat am o stare as de proasta nu am chef de nimic. nu stiu ce am dar imi vine sa plamg tot timpul. Nu mai pot, nu mai rezist. Si ar trebui sa ma apuc de facut si eu niste fizoterapie ca ma dor picioarele de nu mai pot dar nu mai reusesc. Acum Alex e constipat si e asa agitat. E mofturos nu se mai joaca si e asa de moale. M-am saturat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danapetrescu spune:

Buna Diana, curaj nu mai fi suparata sa nu ii transmii starea si copilului.
Ne-am cunoscut anul trecut cam in luna nov. sa zic la spitalul Obregia , nu stiu daca iti amintesti de mine am schimbat cateva vorbe intr-o seara,te-am remarcat prin starea ta spirit, erai tot timpul voioasa si cu zambetul pe buze, Diana trbuie sa fii tare pentru copilul tau,care este un flacau dragalas, stiu ce este in sufletul tau caci si noi am primit un diagnostic dureros pentru o mama, asta este tb. sa mergem mai departe ,desi uneori pare imposibil.Trebuie sa fim tari. Hai curaj si fii tu Diana cea voiasa pe care am cunoscut-o. Va pup dulce si sanatate.

Mergi la inceput

Buna Dana ce mai faci? Multumim de incurajari dar e din ce in ce mai greu. El creste si cresc si problemele. Dar trebuie sa merg inainte o sa imi revin eu.

Mergi la inceput

offfff ce stare prasta am nu am chef de nimic, nu imi trebuie nimic, nici mancare macar. Alex e relativ bine dar eu nu stiu ce am ce e cu mine. M-am saturat, nu mai vreau nu mai pot nu mai rezist. Offff!!!!

Mergi la inceput

buna fetele! Alex a lucrat foarte bine la terapie ocupationala a facut tot ce i s-a spus iar terapeutul a fost foarte multumimt de el. Asa ma bucur cand il vad ca lucreaza si ca vrea sa faca. Terapeutul nostru a zis ca e unul dintre putinii copii cu care lucreaza si care chiar vor sa munceasca. Asa de bucuroasa sunt nici nu va imaginati cat ma bucur cand lucreaza bine. Sper sa continue tot asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bravo! E si Alex un luptator, ca si mamica lui! Ma gandesc ca iti e greu, dar nu te descuraja...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

E o veste minunata. Doamne ajuta numai vesti bune sa ne dai

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna, Diana!

N-am mai trecut de mult pe la tine. Ma bucur ca Alex face progrese. Imi pare rau ca starea ta nu e dintre cele mai bune, o ca sa te ridici si sa mergi mai departe.

tie si micului luptator.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput